Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet aleynam ya ben çok istiyorum insan sıkılıyo ve bu düşünceyi kafasından atamıyo başka ortamlar iyi gelir hem insana ama gelde anlat

Ben hıÇ ÇalıŞmadım bı mesleyımde yok

ama cok ısterdım bı mesleyım olsun

bı ılk okul 1. Sınıf Ögretmenı olmak cok ısterdım valla

canım ben bugün adet te oldum ya morel sıfır ondanda biraz aglıyom kız

zaten ben cok takıyorum birazda ondan da olmuyo belki

İNŞALLAH hepimiz hamile kalalım hayırlısıylan en kısa zamnda İNŞALLAH

İNŞALLAH canımm bak ben senin olacagına inanıyorum sende inan ve kafana takma bırak bi süre kendi haline düşünme düşünmemeye çalış kırmızılı günleri bekleme birazda böyle dene canıım bak nasıl olacak bazen hiç bir problem yokken bile çiftlerde bu kafaya takmadan dolayıda olmayabiliyormuş psikolojikman oluruna bırak bi süre tatlım

Ben hİÇ ÇalıŞmadım bİ mesleyİmde yok

ama cok İsterdİm bİ mesleyİm olsun

bİ İlk okul 1. Sınıf Ögretmenİ olmak cok İsterdİm valla

evet aleynam ya bende isterdim ama olmadı lise mezunuyum ileri gidemedim mesleğim dersen yok ama yapabilceğim çokta iş var

kızlar calışmakmı istiyonuz

insanın canı sıkılıyo demi

evet ya sııyo insan gerci ben hiç çalışmadım bi sefer bekarken bi işe girdim evde can sıkıntısından dedim girip çalışacam girdim 3 ay çalıştım eşimle tanıştım nişan taktık çıkardı işten çalıştırtmadı ben hep istedim halen daha diyorum çalışayım yok diyo kıskançlıklada alakalı deyill ben çalışıyorum yetr diyo

kıskançlıktan değil de evde görmek istiyomuş işten gelince sıcak yemek istiyomuş felan
BENİM eşimde öyle der kadın evde oldun ev işlerini yemek yapsın der
evet canım aynen öyle zaten bu ay ALLAH izin verirse KENDİMİ ZAYIFLAMAYA VERİCEM
cok kilo aldım onları veriyim biraz
evet aleynam ya bende isterdim ama olmadı lise mezunuyum ileri gidemedim mesleğim dersen yok ama yapabilceğim çokta iş var

EVLENDİKTEN SONRA AKLIM BAŞIMA GELDİ AMA OLSUN ARTIK NAPALIM

eşinle tanışarak evlenmişsin

bizim görücü usulü canım

önemli olan sevmek her ikiisde aynı aslında şimid görücü usulüde olsa tanıyosun artık eskisi gibi değil

eşinle tanışarak evlenmişsin

bizim görücü usulü canım

eşimin eniştesinin yeriydi çalıştıgım yereşimde orda çalışıyordu ama eşim beni önceden görmüş koymuş kafaya haberim yok orda işe başladım 3 ay sonra başladık konuşmaya 1 ay sonrasında geldiler istediler 6 ayda nişan dügün evlendik canım uun süre flört etmedik anlıcan kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…