ben inanıyorum bitanem bak ben hatime başlıycam Allah izin veririse bitirince hepinize dua ederim
canım ben bugün adet te oldum ya morel sıfır ondanda biraz aglıyom kız
zaten ben cok takıyorum birazda ondan da olmuyo belki
İNŞALLAH hepimiz hamile kalalım hayırlısıylan en kısa zamnda İNŞALLAH
Ben hİÇ ÇalıŞmadım bİ mesleyİmde yok
ama cok İsterdİm bİ mesleyİm olsun
bİ İlk okul 1. Sınıf Ögretmenİ olmak cok İsterdİm valla
kızlar calışmakmı istiyonuz
insanın canı sıkılıyo demi
BENİM eşimde öyle der kadın evde oldun ev işlerini yemek yapsın derkıskançlıktan değil de evde görmek istiyomuş işten gelince sıcak yemek istiyomuş felan
evet canım aynen öyle zaten bu ay ALLAH izin verirse KENDİMİ ZAYIFLAMAYA VERİCEMİNŞALLAH canımm bak ben senin olacagına inanıyorum sende inan ve kafana takma bırak bi süre kendi haline düşünme düşünmemeye çalış kırmızılı günleri bekleme birazda böyle dene canıım bak nasıl olacak bazen hiç bir problem yokken bile çiftlerde bu kafaya takmadan dolayıda olmayabiliyormuş psikolojikman oluruna bırak bi süre tatlım
evet aleynam ya bende isterdim ama olmadı lise mezunuyum ileri gidemedim mesleğim dersen yok ama yapabilceğim çokta iş var
evet ya sııyo insan gerci ben hiç çalışmadım bi sefer bekarken bi işe girdim evde can sıkıntısından dedim girip çalışacam girdim 3 ay çalıştım eşimle tanıştım nişan taktık çıkardı işten çalıştırtmadı ben hep istedim halen daha diyorum çalışayım yok diyo kıskançlıklada alakalı deyill ben çalışıyorum yetr diyo
azracım bende tam sesin çıkmıyo diyodum sen yazdın
yazıları geç görüyom canım gördükçede cevap yazıyorum rabbim kabul etsin hatmini şimdiden canım
önemli olan sevmek her ikiisde aynı aslında şimid görücü usulüde olsa tanıyosun artık eskisi gibi değil
eşinle tanışarak evlenmişsin
bizim görücü usulü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?