tabi canım bizi teyzemin kızı tanıştırdı birbirimizi beyendik ertesi gün istemeye geldiler eşimler
bizim cok hızlı oldu
eşim 3 ay içinde düyün yaptı
ya kızlar son olarak bişey sorcam yaklınınızda hacca diden varmı tanıdık
anladım azracım saol canım ben hepimiz için oklumaya çalışiıcam bitirebilirsem eşimde ısrar ediyo hadi diye bakalım inşallah
ya canım yeni bir dua öğrendim zemzem suyuna aslında nisan yğmuruna ama zemzemede olur diyorlar 70 fatiha 70 ihlas 70 nas 70 felak ve 70 defada ayetel kürsi okuyup 7 gün aşam sabah içilince mutlaka dualar kabul olurmuş bende yeni okudum daha
ya canım yeni bir dua öğrendim zemzem suyuna aslında nisan yğmuruna ama zemzemede olur diyorlar 70 fatiha 70 ihlas 70 nas 70 felak ve 70 defada ayetel kürsi okuyup 7 gün aşam sabah içilince mutlaka dualar kabul olurmuş bende yeni okudum daha
yok saol azracım canım benim ben buldum sizde yapın diye söyledim haberiniz olsun diye aslında hadis var bedede pc de bi yerde kayıtlı yarın bulu yazarım
41 gn okuncanı bilmiyordum canım dinlemklede olur canım bence mazeretin var çünkü rabbim kabul eder eyer senden başkası okumayacaksa senin okuman gerkliyse 41 gün geri kalanını kırmızılık bitene kadar abdestni alıp otur dinle canımçünkü 41 gün ara vermeden okunması lazım kızlar meryem süresinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?