kızlar bende 313 tane ayetel kürsüyü perşembeyi cumaya baglayan gece sabah namazından sonra kıbleye karşı okursan duan kabul oluyomuş
ben namazdan önce başladım okudum bu ay
rabbim kabul eder inşallah
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır
kızlar ben çıkıyorum size doyum olmuyo öpüyorum sizi iyi geceler
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende cıkıyom canım sanada iyi geceler
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kardelencim inşallah gelmez kırmızıların ve bebişin göbüşündedir inşallah canım:Saruboceq::ecrin_bebek:
sağol canım,sen bilmiyosun,bebişim göbüşümdede,gelişmeme tehlikesi var,yani her an düşebilir.Allah korusun.
ay canım benim bilmiyodum kusura bakma... cok sevindim ya tebrik ederim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle tatlım...:Saruboceq::ecrin_bebek:bu arada darısı başımıza inşallah sende bizler icin dua et canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?