Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KIZ ÖNCE DESEYDİN COK YAGMUR YAGDI ALIRDIK BİRAZ

AMA OLSUN ben zemzem suyundan yapıyım İNŞALLAH kabul eder ALLAHIM

cok sagol canım ALLAH İZİN VERİRSE OKUYCAM BEN

Azraperi için dua listemiz:

Derinsu-----------35 BİTTİ
yeliz---------------20 BİTTİ
samyeli-----------20BİTTİ
azraperi-----------50BİTTİ
aleyna-------------20BİTTİ
gökçe--------------10 BİTTİ
turkuaz------------20
esila----------------35BİTTİ
ezgi-----------------20BİTTİ
ebrar---------------30BİTTİ
sevtun-------------48BİTTİ

kızlar 5 eksik haberşnşz olsun.bide turkuazım okudumu unuttum yaaaa ..yarına duayı yapıcam kıslar öptüm.

günaydın kızlar,kimse uğramamış dahalık buralara,bugün benim adet tarihim,inş,öyle bişey yaşamam.dualarınıza ihtiyacım var.:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

kardelencim inşallah gelmez kırmızıların ve bebişin göbüşündedir inşallah canım:Saruboceq::ecrin_bebek:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

kardelencim inşallah gelmez kırmızıların ve bebişin göbüşündedir inşallah canım:Saruboceq::ecrin_bebek:

sağol canım,sen bilmiyosun,bebişim göbüşümdede,gelişmeme tehlikesi var,yani her an düşebilir.Allah korusun.

sağol canım,sen bilmiyosun,bebişim göbüşümdede,gelişmeme tehlikesi var,yani her an düşebilir.Allah korusun.

ay canım benim bilmiyodum kusura bakma... cok sevindim ya tebrik ederim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle tatlım...:Saruboceq::ecrin_bebek:bu arada darısı başımıza inşallah sende bizler icin dua et canımopuyorumnanaktan

amin pelincim inş.hep beraber kavuşuruz bebeklerimize,rabbim isteyen herkeze ve bize yaşatsın anneliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…