Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

makber için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20bitti
samyeli----------50

Samyeli için dua listemiz
Azra----------50
Gökçe--------20bitti
Samyeli-------50
sevtun---------50
ebrar----------20

bu topiği böyle niye boş bıraktınız ya huuu

he yaaa bak mesela onca işlerim oluyo gelip gidiyom..başında bile durmuyom ama arada yazıp kalkıyom gene boş kalmasın topicimiz yaaa...:çok üzgünüm:
o yüzden yazdıgımda hemen cevap alamazsanız kızmayın canlar işlerim oluyo kalkıyom başından.

günaydın kızlar hepinizden Allah razı olsun..inşallah sizlerinde bu günlerini görürüz..hepiniz dualarımda olucaksınız.

ne edim canım selim uyuyor bende kalktım oturuyom öle bende özledim delü karu sen ne edersin

hee iyi ediyon bitanem...
bende napam ya ablamla gülcan uyuyo ramo tepemde orayı burayı karıştırıyo:)) bende buralardayım işte...sinirlerim bozuk birazda bşaım tuttu bu yüzden(

yaa geçmiş olsun canım oturma madem ya kalk hazırla kahvaltını biran önce ye de bari ilaç alabilesin..benim kusuruma bakmazsan kaçıyorum canım yavaş yavaş kahvaltıyı hazırlıyım sonra sağlık ocağına çıkıcam.öpüyorum seni

günaydın kızlar hepinizden Allah razı olsun..inşallah sizlerinde bu günlerini görürüz..hepiniz dualarımda olucaksınız.

slm makbercim,Rbbim kolaylıkla doğum nasib etsin,elemneşrahleke okuyuın derler kolay doğum için,belki bilirsinde.bu arada doğum sancıları içerisinde bizide aklından geçir canım,o an aklundan geçirip dua edersen kabul olurmuş,candan can ayrılıyo sonuçta.

evet kardelenim o duayı turkuazım da söyledi sagolsun..

tamma makbuşum kaçıyom bende zaten ablam uyandı kahvaltıyı hazırlayım.

öptüm ikinizide canlar.

kızlarii günaydın,,

derincim kendim için 50 okudum, birazdan da makbercim için başlıcam...

makbercim nasılsın canım,, hep dualarımdasın, rabbim tez zamanda kurtarır seni.. bizede dua et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…