Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum cnm sağol

nasılsın canımm ya kardelenden haber yokk merak etttim gidip gelip bakıyom bi iş yapmadım sabah bei bi yemegimi koydum şimdi üstüne gidem buzdolabımı temizleyem bu hafta misafirim gelecek 5 dk da bi bakıyom buraya gelen giden yazan varmı diye şu dolabıda halledem de bari gene bakarım 5 dk da bi napimm :)

slm kızlar,merak etmişiniz beni,haber verim hemencik,terslik bu ya,makine bozukmuş,yarına çıkcak benim sonuç,bende yavaş yavaş iş yapmaya başladım,akşama kocişten bi test isticem,bide öyle denicem,hem belkki çift çizgi çıkar,görmek nasib olur o ikinci çizgiyi,kimbilir.bu arada sizin oralarda testler kaça,burda çok mu pahalı ne,yada boşuna alıcam için pahalı geldi.

gebelik testimi canım burda 3 5 lira kızım yapma iş güç dövecem seni bak az sabret ne işi yapıyon sen yaa bırakkk yapmaaa dikkat et azcıkkk

burda bi yere sordum dört dedi,bi yerde üç buçuk dedi,almadım,herif alsın.ya napim,evi şey dötürüyo artık,ruhum daraldı.güya dün süpürcekti evi,kaldı gene face yüzünden,şu face i çıkaranlara varya.klava:gerçi bulaşıkları yıkamış,makineye atmamış.

kızım az dişini sıkk yapma bişeyy nolacak sankii kim ayıplıcak iş yapmıyon diye ayıplayanda ayıplasınn boşverr senden bebişinden önmelimi evi pok götürmesii bırak oldugu kadarr yapma sakın bişeyyy yapar eşinnn

o zaman biri gelip bana helva kavursun,canım helva istiyo ama illa hmilelikten değil,benim normalde canım bişeyler ister zaten,bende kalkar yapardım,boşuna mı 76 yı gördüm.şimdi verdim ama üç kilo kadar.

canlarım benim tespih çekicektim ama malesef çekemicam yazdım ama babacıgımın tespihini yetiştirkmem lazım eger yarın olursa çekebilirim oda tespihi yetiştirebilirsem ablamla konustum yarına degilmiş ben yanlış anlamışım öbürgüneymiş bititririsem yarım çeker size derim işşallah benim mercimek midemi bulandırıyo levabaya yatak atıcam olucagı o olcak:kedi: bir ara girerim işşallah şimdiden kusura bakmayın canlarım biliyosunuz okuyorum herzaman ama babacıgımın tespihi belimi büküyo anlıcagınız ben çıkıyom kimsenin gelicegi yok gene yanlızım gene ya offfffff canım sıkılıyo konuşuyum diye girdim hatunlar piyasada yok hesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…