hoşbuldum cnm sağol
slm kızlar,merak etmişiniz beni,haber verim hemencik,terslik bu ya,makine bozukmuş,yarına çıkcak benim sonuç,bende yavaş yavaş iş yapmaya başladım,akşama kocişten bi test isticem,bide öyle denicem,hem belkki çift çizgi çıkar,görmek nasib olur o ikinci çizgiyi,kimbilir.bu arada sizin oralarda testler kaça,burda çok mu pahalı ne,yada boşuna alıcam için pahalı geldi.
namazı kılıyım çektigimi yazarım size ben öglen birinikini ilkindi birininkini çekerim oldumu:kedi:
burda bi yere sordum dört dedi,bi yerde üç buçuk dedi,almadım,herif alsın.ya napim,evi şey dötürüyo artık,ruhum daraldı.güya dün süpürcekti evi,kaldı gene face yüzünden,şu face i çıkaranlara varya.klava:gerçi bulaşıkları yıkamış,makineye atmamış.
o zaman biri gelip bana helva kavursun,canım helva istiyo ama illa hmilelikten değil,benim normalde canım bişeyler ister zaten,bende kalkar yapardım,boşuna mı 76 yı gördüm.şimdi verdim ama üç kilo kadar.
olur canım allah razı olsunn sana dün özel msj attım gördünmü canımm dün site kötüydü eline geçtimi msj bilmiyorum canım ona göre haber ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?