Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız delü karu kocam gelcek kalıcam gene ortada be duy sesimi yırtıyom deminden beri biryerlerimi be:mymeka: çıkıcam birdaha gelirse giremem hedelikafadulden

slmm kızlarrr ,
SEVTUN 2000 tane okumstum canım gordun yazdıgımı demııı..daha okunacksa soyle okuyumm

allah razı olsun bebem okumam kaldı malesef yetiştiremicam ben ara verdim tespihe bakıyım bizimkiler ne yapıyo artık devam ederim sonra sagol canım istersen çek istersen çekme gerek kalmadı artık çünkü yetiştiremedim kabul ediyorum hevesim kursagımda kaldı yetiştiririm dedim ama olmadı :a015::a015:

kız derdanur alıcagın olsun çıktım beni buralarda tek başıma bıraktın korkuyorum be tek burdaeyvahedigeldismile insan çıkıyorum der demi aşk olsun:mymeka: küstün sana haberin ola çıkıyom birdaha da gelemem eşim geldi aydi bay:a015::çok üzgünüm:

tatlımm benım ınasıl gerekıyorsa oyle yapalım benım ıcın sorun degıl okurum yanı sen okuyalım de yeter tamam mı

canım allah razı olsun, sağolasın.. okuruz tabiki...

bu gece niye kimse gelmemeiş buralara,benimde çok başım ağrıdı,öldüm az daha,anca anca geçiyo,diyorum kızlara uğrayamadım,meğerse hepsi kaçakmış bu gece.

Samyeli için dua listemiz
Azra----------50
Gökçe--------20
Samyeli-------50
sevtun---------50
ebrar----------20

makber için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20
samyeli----------50

canlarım anca gelebildim..misafirim var ablacım bendeydi oturduk gece..gündüzde yoktum...listelerimiz böyle..okuyan herkesten Allah razı olsun...Allahım hepinize güzel güzel evlatlar nasip etsin iyi geceler canlarım benimŞeniz

günaydın kızlar
derinim samyelim için 20 tane okudum canım makbuşum içinde 20 tane okudum rabbim kabul etsin inşallahhh duaları kabul olsun

günaydın kıslarrrrr...
tamam gökçem sagol cnm Allah kabul etsin.Şeniz

kardeloşum kaç okumak istiyon öyle ekliyim canım..hem ne demek o daha normalim dövücem heeeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…