Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar,nasılsınız,bu topic niye böyle boş kaldı yaaa,hep ebrarın yüzünden,gerçi bugün uğrarmış bi ihtimal,yoksa dün için mi dediydi,günleri karıştırmışta olabilirim,beynim sarhoş gibide,biz pazar görüşmüştük,hepinize slmı vardı çok gene.
derincim gelirsen beni bitti yaz gülüm,samyeli 35 makber 35 bitti.

bugün ayetel kürsüyü okurum işşallah ah bu mercimek yokmu dün felegimi şaşırttı yordum galiba onu yemek temizlik derken işimi bitirdim oda beni bitirdi yattım sabaha kadar yapmıyım diyom nereye kadar neden ben insanlara deger verdigim gibi kimse bana deger vermiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kimseler gelmiyo hadi kimseleri es geçtim neden kaynanam gelmiyo insan bir dolanır işi gücü varmı diye :çok üzgünüm: ama nerde ben onun herişine koşuyom neden o gelmiyo işim olmaz artık zaten onunla ilk bebegimdede yoktu şimdide olmasın umrumda degilsenağlama eşime diyom inanmıyuo görsün böylece gözüyle en azından ilerde kafama kalkmaz demi işini gücünü yaptım diye allahım bebegim sana emanet :Saruboceq:eyvahedigeldismile

as iyi sen nasılsın kardelencim nasıl gidiyorr dün kimseikler yoktu gecede geldim yok kimse durdum biraz çıktımmm

canım ya yokmu kolu komşun kimse arada olaşsa seni işine gücüne el atsa akrabadan hayır gelmes canım ne varsa kolmsuda var

kardelennnnnnnnnnnnnn nereye gittinn kızz sesin çıkmıyorrr nasılsınnnn nasıl gidiyorrr

iyiyim canım,akşam çokkkk fena başım ağrıyodu,gelemedim,gece biraz hafifleyince baktım ki,kimseceiklerde gelmemiş,şimdide dua okuyorum canım arkadaşlar içöin,rabbimn kabul etsin

derin senmde gidince bu liste işi nolcek,aleyna anlıyo galiba,sende o na el ver canım,bu arada samyeliden sonra okuncak kimse,ona niyetlede 30 okudum,düğün falan var,daha okuyamam diye,bitti ha,yazarsın datlum.

selam kızlar
misafirim gelcek sizlere bi bakıyım dedim hazırlık yapıcam

kardelen seni merak ettim bacım kan sonucun ne oldu kız

İNŞALLAH yükselmiştir

selam kızlar

İNŞALLAH yükselmiştir

sen nerelerdesin bakim,akşam bu topice hiç uğramamışınalsanaalsanasmileb
bu arada hani meryem suresi okuyomuşunya,adet olunca,banyo yapınca tekrar devam edebilişrsin kaldığın sayıdan,çünkü adet öyle şeylerde kadınlar için bir özür ve Allahın verdiği bir müddet,yani üzülme kaldı diye,kendin bitir.
benim sonucumu birazdan öğrencem,makine bozukmuş.

selam kızlar

inşallah yükselmiştir

as canım nasılsınn misafirin gelcekk koşturuyon tabii benimde yarın ve perembe gün 2 gün üst üste gelecek bende şmdiden yapıyom hazırlımı napimm bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…