Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

makber için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20bitti
samyeli----------50
kardelen--------35 BİTTİ
nurunayn-------30

Samyeli için dua listemiz
Azra----------50
Gökçe--------20BİTTİi
Samyeli-------50BİTTİ
sevtun---------50
ebrar----------20
kardelen-------35 BİTTİ
ezgi------------30

kız akşam hazırlık yaptım dolma sardım şekerpare yaptım aklamdan o yüzden ugrayamadım

bi girdim kimse yoktu bende cıktım
as canım nasılsınn misafirin gelcekk koşturuyon tabii benimde yarın ve perembe gün 2 gün üst üste gelecek bende şmdiden yapıyom hazırlımı napimm bacımm
iyiym canım sen nasılsın

koştıruyom işte kız

seviyom misafiri ben
]

yani bi defa daha kimyasal gebelik geçirdim,kese oluşmadı,embriyo kalitesiz oluşmuş yani,değerim zarten 47 küsür dü,dünkü,11 küsür,progestanı bırakınca adet olcam.

kardelenımm bıdaha olctur yaaa belkımm yanlıs olmustr canımmm off ya Rabbım sevıncımızı kursagımızda bırak ma nolurr nlorr yaaa

degerlerın mı dusmuss.. nolcek sımdı ya ben bu degerlerden fazla anlamıyorumm da kusua bakma bebegın mı dusmus yoksamm sımdı nolmus yanıı off uzuldun yaaa

ezgicim,beşten yuklarısında döllenme oluşmuş oluyo ama sağlıklı devamn etmesi için günde ikiye katlaması gerek değerlerin.

kardelen gecmiş olsun canımm

ama varya normal hamile kalabiliyosun bence buda güzel

İNŞALLAH bidaha kalırsın hamile

biliyosun bunlar bizim için ne kadar önemli

normal hamile kalmak

normal olması artık pek mümkün görünmüyo,tüp yaptırmamı,artık beklemememi söyledi.

gercekten mıı yaa ınan gozlerım doldu sımdı cok kotu oldumm ıyı gıder derken ters dondu ama bellı olmaz belkı mucuzee olur yaa...canımm benımm yaa ne dyımm bılemedımkı üzme kendıı sınav bu yapılcak bısey yokk Allaha sıgınmaktan baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…