kızlar nasılsınız?bende dün hormon tahlili verdim.sonuçlar cumaya çıkcak.inşallah bişey çıkmaz.
selam kızlarrr
kardeloş gelmedi mi hala,sonuçları ne oldu acabaa yaaa
salm herkese AMA kımse yokk altta gozukmuyoooo
turkuazımm nasılsınn canımmm
as canım hoşgeldin nasılsın
iyiyim cnm sen nasılsın,ne alemdesin
slm kızlar,kimseyi meraklandırmadan söylim,benim sonuç iyi değil,yani düşmüş değerlerim.
slm kızlar,kimseyi meraklandırmadan söylim,benim sonuç iyi değil,yani düşmüş değerlerim.
kız akşam hazırlık yaptım dolma sardım şekerpare yaptım aklamdan o yüzden ugrayamadımsen nerelerdesin bakim,akşam bu topice hiç uğramamışınalsanaalsanasmileb
bu arada hani meryem suresi okuyomuşunya,adet olunca,banyo yapınca tekrar devam edebilişrsin kaldığın sayıdan,çünkü adet öyle şeylerde kadınlar için bir özür ve Allahın verdiği bir müddet,yani üzülme kaldı diye,kendin bitir.
benim sonucumu birazdan öğrencem,makine bozukmuş.
iyiym canım sen nasılsınas canım nasılsınn misafirin gelcekk koşturuyon tabii benimde yarın ve perembe gün 2 gün üst üste gelecek bende şmdiden yapıyom hazırlımı napimm bacımm
degerlerın mı dusmuss.. nolcek sımdı ya ben bu degerlerden fazla anlamıyorumm da kusua bakma bebegın mı dusmus yoksamm sımdı nolmus yanıı off uzuldun yaaa
canım üzülme sakın ne yapalım buda sınavımız İNŞALLAH başarıyla geceriz
cokmu düşmüş kız belkim yükselir ALLAHTAN ümüt kesilmez
kardelenımm bıdaha olctur yaaa belkımm yanlıs olmustr canımmm off ya Rabbım sevıncımızı kursagımızda bırak ma nolurr nlorr yaaa
normal olması artık pek mümkün görünmüyo,tüp yaptırmamı,artık beklemememi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?