kardelen gecmiş olsun canımm
ama varya normal hamile kalabiliyosun bence buda güzel
İNŞALLAH bidaha kalırsın hamile
biliyosun bunlar bizim için ne kadar önemli
normal hamile kalmak
bu dr böyle hemen tüp bebek bi araştırsınlar yanormal olması artık pek mümkün görünmüyo,tüp yaptırmamı,artık beklemememi söyledi.
off kardelenim ne dicegimi bilmiyom canım yaa(
demek 11 e düşmüş deger..ee ama kanama çoktan kesildiydi neden düştü ki böyle.kan degerinin düşmesi için kanamanın olması gerek yani düşük olması için of yaa(
bu dr böyle hemen tüp bebek bi araştırsınlar ya
ama kardelen sizin bebek oluşuyo hamile kalabiliyosun neden tutunmuyo bence bunu araştırmadan tedaviye başlama canım
bu dr böyle hemen tüp bebek bi araştırsınlar ya
ama kardelen sizin bebek oluşuyo hamile kalabiliyosun neden tutunmuyo bence bunu araştırmadan tedaviye başlama canım
bende aleynaya katılıyorumm canımm hemen tup bebek yaptırmayn bi arastrınn belıkmm yapılcak bıseyler var baksana sen normol yoldan hamıle kalabılıyosunnn arastırın derım bendeee
progestan kullandığım için kanama olmamış canım,düşük değil ki,bebek gelişmeyi bıraktı.
bende sordum,nedenini ama gelişmediği için,büyük ihtimalle yumurtanın iyi bölünmemesinden dedi,bunu ancak tüp bebek merkezleri anlayabilirmiş,neticede benim gittiğim kadın doğum uzmanı.kadında bi üzüldü ki.
bilmiyorum kızlar,artık o kadar yoruldum ki,yaklaşıuk üç senelik evliyim ve üç senedir dr dayım,olsa bence şimdiye kadar olurdu,benim yaşım yirmilerde değil ki,beklemek bana daha çok şey kaybettirebilir.
bende fikrimi diyim canım..bence direk tüp dene derim..benim fikrim tabi..dedigin gibi zaman kaybetmeye gerek yok...tabi tüpe gelmeden önce tüm tahliller yapıldıysa..yani pıhtılaşma vs. yoktu dimi sende?
kardelencim,çok geçmiş olsun üzülme ne olurr..herşeyin hayırlısı olsun bizimde imtihanımız bu
Allah sağlıklı sıhhatli hyırlı evlatlar nasip etsin inş üzülme ne olurr
bilmiyorum,o yapılmadı,bide yumurtamda genetik bozukluk mu var,normale göre büyümesi gayet güzel ama bölünmede sorun mu yaşıyoz,yaşıyosak nedeni ne,fakülteye gitcem,araştırıyorum,heralde bakmadan direk tüp koymazlar ya.
bilmiyorum,o yapılmadı,bide yumurtamda genetik bozukluk mu var,normale göre büyümesi gayet güzel ama bölünmede sorun mu yaşıyoz,yaşıyosak nedeni ne,fakülteye gitcem,araştırıyorum,heralde bakmadan direk tüp koymazlar ya.
amin canım,ağladım rahatladım biraz,neticede elimden gelen şeyleri yapıyorum,mevlamın takdiri,o istese hemen verirdi.
heh işte arkadaslarda onu demek istedi sanırım gülüm..yani çok zaman kaybetmeden bi pıhtılaşmaya bide genetik teste baktırın bence...zaten dedigin gibi bunları yapmadan tüp yapılıyomu bilmiyom bende.
amin canım,ağladım rahatladım biraz,neticede elimden gelen şeyleri yapıyorum,mevlamın takdiri,o istese hemen verirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?