Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

off kardelenim ne dicegimi bilmiyom canım yaa(
demek 11 e düşmüş deger..ee ama kanama çoktan kesildiydi neden düştü ki böyle.kan degerinin düşmesi için kanamanın olması gerek yani düşük olması için of yaa(

kardelen gecmiş olsun canımm

ama varya normal hamile kalabiliyosun bence buda güzel

İNŞALLAH bidaha kalırsın hamile

biliyosun bunlar bizim için ne kadar önemli

normal hamile kalmak

güzelim yumurtalarım kalitesiz olduğu için embriyoda kalitesiz oluşuyomuş,o yüzden normal olması güç bi ihtimal,olsa bile kimyasal oluyo işte.biliyorum teselli etmeye çalışıyosunuz ama artık benim tek çarem tüp bebk.eğer o da tutarsa.

progestan kullandığım için kanama olmamış canım,düşük değil ki,bebek gelişmeyi bıraktı.

bu dr böyle hemen tüp bebek bi araştırsınlar ya
ama kardelen sizin bebek oluşuyo hamile kalabiliyosun neden tutunmuyo bence bunu araştırmadan tedaviye başlama canım

bende sordum,nedenini ama gelişmediği için,büyük ihtimalle yumurtanın iyi bölünmemesinden dedi,bunu ancak tüp bebek merkezleri anlayabilirmiş,neticede benim gittiğim kadın doğum uzmanı.kadında bi üzüldü ki.

bu dr böyle hemen tüp bebek bi araştırsınlar ya
ama kardelen sizin bebek oluşuyo hamile kalabiliyosun neden tutunmuyo bence bunu araştırmadan tedaviye başlama canım

bende aleynaya katılıyorumm canımm hemen tup bebek yaptırmayn bi arastrınn belıkmm yapılcak bıseyler var baksana sen normol yoldan hamıle kalabılıyosunnn arastırın derım bendeee

bende aleynaya katılıyorumm canımm hemen tup bebek yaptırmayn bi arastrınn belıkmm yapılcak bıseyler var baksana sen normol yoldan hamıle kalabılıyosunnn arastırın derım bendeee

bilmiyorum kızlar,artık o kadar yoruldum ki,yaklaşıuk üç senelik evliyim ve üç senedir dr dayım,olsa bence şimdiye kadar olurdu,benim yaşım yirmilerde değil ki,beklemek bana daha çok şey kaybettirebilir.

progestan kullandığım için kanama olmamış canım,düşük değil ki,bebek gelişmeyi bıraktı.

yapma yaa..ya ben öyle biliyom da canım kusura bakma(( ne bilim bi umut işte öyle düşündüm...benimde kimyasal gebeligim olmuştu.progestanı hemen bırak dedi ama ondan öncesinde yaptırdıgımda kan degerim normal katlıyodu yani,hapı bırakınca kanama başladı ve degerim düştü ondan dedim yani

anladım canım ama olsun ya sen araştır

kan pıhtılaşma testi yaptırdınmı sen hiç

bende fikrimi diyim canım..bence direk tüp dene derim..benim fikrim tabi..dedigin gibi zaman kaybetmeye gerek yok...tabi tüpe gelmeden önce tüm tahliller yapıldıysa..yani pıhtılaşma vs. yoktu dimi sende?

kardelencim,çok geçmiş olsun üzülme ne olurr..herşeyin hayırlısı olsun bizimde imtihanımız bu
Allah sağlıklı sıhhatli hyırlı evlatlar nasip etsin inş üzülme ne olurr

bilmiyorum kızlar,artık o kadar yoruldum ki,yaklaşıuk üç senelik evliyim ve üç senedir dr dayım,olsa bence şimdiye kadar olurdu,benim yaşım yirmilerde değil ki,beklemek bana daha çok şey kaybettirebilir.

sakın bırakma tedavi yolunu

canım biraz kafanı dinle tekrar tedaviye başla ama iyi bi yer bul

ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun cok zor bi yoldan geciyoruz hepimiz mafoldumben

bende fikrimi diyim canım..bence direk tüp dene derim..benim fikrim tabi..dedigin gibi zaman kaybetmeye gerek yok...tabi tüpe gelmeden önce tüm tahliller yapıldıysa..yani pıhtılaşma vs. yoktu dimi sende?

bilmiyorum,o yapılmadı,bide yumurtamda genetik bozukluk mu var,normale göre büyümesi gayet güzel ama bölünmede sorun mu yaşıyoz,yaşıyosak nedeni ne,fakülteye gitcem,araştırıyorum,heralde bakmadan direk tüp koymazlar ya.

kardelencim,çok geçmiş olsun üzülme ne olurr..herşeyin hayırlısı olsun bizimde imtihanımız bu
Allah sağlıklı sıhhatli hyırlı evlatlar nasip etsin inş üzülme ne olurr

amin canım,ağladım rahatladım biraz,neticede elimden gelen şeyleri yapıyorum,mevlamın takdiri,o istese hemen verirdi.

heh işte arkadaslarda onu demek istedi sanırım gülüm..yani çok zaman kaybetmeden bi pıhtılaşmaya bide genetik teste baktırın bence...zaten dedigin gibi bunları yapmadan tüp yapılıyomu bilmiyom bende.

fakültede cok sıra olur ama cok araştırıyolar canım iyi düşünmüşsün

ama yumurtanın o kadar incelemeyi tüp bebek merkezlerinde de başka yer yapmaz

amin canım,ağladım rahatladım biraz,neticede elimden gelen şeyleri yapıyorum,mevlamın takdiri,o istese hemen verirdi.

evet canım aynen öyle gönlünü ferak tut kardelenim..bakarsın tekrar normal yolla kalıverirsin belli mi olur..hiç sıkıntı yapma gülüm.inşallah bu adetten sonra hemen kalırsın saglıklı gelişir.:Saruboceq:

heh işte arkadaslarda onu demek istedi sanırım gülüm..yani çok zaman kaybetmeden bi pıhtılaşmaya bide genetik teste baktırın bence...zaten dedigin gibi bunları yapmadan tüp yapılıyomu bilmiyom bende.

bunları yapmadan tüp yapıyolar canım

eyer tutmazza 2 denemeden sonra arştıyolar

baştan araştırsalarya cok para varya bizde sömürüyolar iştemafoldumben

canımm benımm evet arstırırlarr bencede ınsallah ıyı sonuclar alırsınn balımm yaa ama buu ay ara ver bı dınlen sonra baska bı yerden basla arstırmaya ınsallhh hersey ıyı olur senın ıcınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…