amin canım,ağladım rahatladım biraz,neticede elimden gelen şeyleri yapıyorum,mevlamın takdiri,o istese hemen verirdi.
fakültede cok sıra olur ama cok araştırıyolar canım iyi düşünmüşsün
ama yumurtanın o kadar incelemeyi tüp bebek merkezlerinde de başka yer yapmaz
slm kızlae ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım buranın fakültesi tüp bebek merkezi açtı,oraya gitcem,söylerim,isterim,benim dediğimide dikkate almaları gerek.
canımm benımm evet arstırırlarr bencede ınsallah ıyı sonuclar alırsınn balımm yaa ama buu ay ara ver bı dınlen sonra baska bı yerden basla arstırmaya ınsallhh hersey ıyı olur senın ıcınnn
offf..ben gidiyom kıslar..eşim acıkmış yemek koyayım.
kardelenim üzülme cnm benim belkide güzel bir başlangıcın sonudur bu..herşeyin hayırlısı olsun kuşum üzme tatlı canını seni seviyoruz.
slm kızlae ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm
normal olması artık pek mümkün görünmüyo,tüp yaptırmamı,artık beklemememi söyledi.
kardelencim turkuazdan öğrendim değerin düşüyormuş normal gebelikmiydi yoksa tedavimi giremedim çok şeyi atlamışım ama üzülme, inşallah veren rabbim bebeğini almaz senden..
hoş geldin canım
canım çok geçmiş olsunn üzme kndini canım ya sen normal yoldan kalabliyon demekki hamile ozaman doktorlar deyerlerinin neden yükselmedini araştırsınlar yani sende eşinde sorun yoksa hamile kalabiliyosan tüpü neden önerdi bide tüp yaptırmdan önce genetik yapıyı ncelettir canım bunu herkes yapmıyo bi tanıdık 8 sefer denedi tüp önceside aşılamalar tutmadı en son bi yerde denedi tutmayınca doktoru araştırmaya girmiş genetik bozukluk varmış canım senin durumunu ben pek anlayaadım canım ya aklım basmadı çok üzüldüm moralini bozma rabbim sınıyo bizi sabrımızı deniyo kurban oldugum vakti geldiginde verecek hepimize inşallah
gonal f iğne kullanmıştım canım ama normal yoldan döllenmişti.bu seferki gittide,inş rabbim ummadığım anda sevindirir,tabi hepimizide.
makber için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20bitti
samyeli----------50
kardelen--------35 bitti
nurunayn-------30
samyeli için dua listemiz
azra----------50
gökçe--------20bittii
samyeli-------50bitti
sevtun---------50
ebrar----------20
kardelen-------35 bitti
ezgi------------30
off ya üzülme kaç arkadaşın değeri tam düştüğü halde bebekleri halen durdu yiyecek rızkı varsa zaten her halukarda o bebek dünyaya gelir..
bende sordum genetik tanıya bakılsa diye,onu tüp merkezleri yapıyomuş,normal muayenehaneler yapmıyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?