Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelencim turkuazdan öğrendim değerin düşüyormuş normal gebelikmiydi yoksa tedavimi giremedim çok şeyi atlamışım ama üzülme, inşallah veren rabbim bebeğini almaz senden..

offf..ben gidiyom kıslar..eşim acıkmış yemek koyayım.

kardelenim üzülme cnm benim belkide güzel bir başlangıcın sonudur bu..herşeyin hayırlısı olsun kuşum üzme tatlı canını seni seviyoruz.

canımm benımm evet arstırırlarr bencede ınsallah ıyı sonuclar alırsınn balımm yaa ama buu ay ara ver bı dınlen sonra baska bı yerden basla arstırmaya ınsallhh hersey ıyı olur senın ıcınnn

bu ay bile kayıp benim için ama napcan,birazda maddiyata bağlı,aslında dr um anatolia yı tavsiye etti,bende araştırmıştım orayı,güzel bi yere benziyo ama ordada kalma problemim olur.

derincim bende siiz seviyorum canım,samyeliden sonra kime okunuyosa ona 30 okumuştum,belki gelemem düğün falan var,aklınızda bulunsun.

normal olması artık pek mümkün görünmüyo,tüp yaptırmamı,artık beklemememi söyledi.

canım çok geçmiş olsunn üzme kndini canım ya sen normal yoldan kalabliyon demekki hamile ozaman doktorlar deyerlerinin neden yükselmedini araştırsınlar yani sende eşinde sorun yoksa hamile kalabiliyosan tüpü neden önerdi bide tüp yaptırmdan önce genetik yapıyı ncelettir canım bunu herkes yapmıyo bi tanıdık 8 sefer denedi tüp önceside aşılamalar tutmadı en son bi yerde denedi tutmayınca doktoru araştırmaya girmiş genetik bozukluk varmış canım senin durumunu ben pek anlayaadım canım ya aklım basmadı çok üzüldüm moralini bozma rabbim sınıyo bizi sabrımızı deniyo kurban oldugum vakti geldiginde verecek hepimize inşallah

kardelencim turkuazdan öğrendim değerin düşüyormuş normal gebelikmiydi yoksa tedavimi giremedim çok şeyi atlamışım ama üzülme, inşallah veren rabbim bebeğini almaz senden..

gonal f iğne kullanmıştım canım ama normal yoldan döllenmişti.bu seferki gittide,inş rabbim ummadığım anda sevindirir,tabi hepimizide.

bende sordum genetik tanıya bakılsa diye,onu tüp merkezleri yapıyomuş,normal muayenehaneler yapmıyo galiba.

gonal f iğne kullanmıştım canım ama normal yoldan döllenmişti.bu seferki gittide,inş rabbim ummadığım anda sevindirir,tabi hepimizide.

off ya üzülme kaç arkadaşın değeri tam düştüğü halde bebekleri halen durdu yiyecek rızkı varsa zaten her halukarda o bebek dünyaya gelir..

canım samyelininde okudum bitti makberinde yazdım ben ama görmedin sanırım geçmişe bakmamışın ikisininkinide okudum rabbim kabul etsin

bak o genetik tanıyı bizede yapacaklardı kan alıp ankaraya göndereceklerdi fakat bizim o zaman elimizde yoktu yaptıramadık..
o testi çoğunlukla sebepssiz inferlitede yapıyorlarmış bizede tüpden önce onu yaptırmamız söylendi off vallahi çok zor..
ben kaçtım kendinize iyi bakın allaha emanet olun..

off ya üzülme kaç arkadaşın değeri tam düştüğü halde bebekleri halen durdu yiyecek rızkı varsa zaten her halukarda o bebek dünyaya gelir..

gerçekten mi?benimkide öyle olur mu bilmiyorum,sanmıyorumda ama veren Allah olduktan sonra olması mümkün tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…