Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ona sadece kanla mı bakıyolar,bende yumurtayı alıyolar,bi yumurtam ziyan olcak diye üzülüyom deminden beri,kız sevindirdin beni.

dua sırası samyelindemi bende 30 tane alayım girip okudum diyemesmede bilinki okumuş olacağım rabbim güzel ayların hürmetine inşallah sağlıklı bebekler verir bizlere..

ona sadece kanla mı bakıyolar,bende yumurtayı alıyolar,bi yumurtam ziyan olcak diye üzülüyom deminden beri,kız sevindirdin beni.

öncelikle bizim öteki topicde asuman var onuda değeri düştü ve yükseldi şu an gebeliği devam ediyor..
birde bu genetik tanıyı bilmiyorum yani bize acaba neden başka sebep yokken hamilelik gerçekleşmiyor diye kan alacaklardı eşimdende bendende ama yaptırmadık..
birde biyologla biz konuşunca yumurtanın nasıl bi gelişimi var biz onu bilemiyoruz onuda incelememiz gerekiyor dediğini hatırlıyorum..
ama tüpe paramız olmadığından dolayı çok fazla kurcalamadım..
hem şu anda yorma kafanı oluruna bırak inşallah bişey olmayacak..

sağol canım.araştırcaz artık

canım telefonu cevap vermiyo evde deyil sanırım ben sürekli ararım bilgileri aldıgımdada sana yazarım canım birazdan gene ararım ulaşana kadar bırakmam sen rahat ol

tamam canım,msn yazarsın kapalı bile olsa,açınca okurum ben,bu arda deminde söyledim,akşam ondan sabah altıya kadar sitede gene bakım varmış,heralde bu sefer 20 bin bakımı geldi sitenin.

kızlar hepinizden allah razı olsun,, ağızlarınıza sağlık, çok teşekkür ederim canım..
bugün iğnelerimi aldım ama rapor ourogana göre çıkmış, o yüzden gonal f değil progan aldım...
1500 doz aldım. şimdi regliyi bekliyorum...

kızlar ben çıkim artık,bissürü işim birikti,bi ucundan tutim,temizlik terapi olur belkim,hem stede temizlik varda benim evimde olmaz mı,site benden daha mı temiz.?-tatlicadiarzu-

hayırlısı olsun samyeli,inş başarılı bir sonuçla karşılaşırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…