Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evetttt :lepi:

:roflol: korkma türkiyede koca karılar bilir bunları :)))

aleynacım vallahi hiç bilmiyorum ki canım bilgeyi...yıldıztabyada bilge hastanesi oldugunu da ilk duydum..burada küçükköyde var..

canım ya özel bilge hastanesini bilmiyomusun aaaaaaaaa

küçük köydeki deyil onu biliyom bu yıdıztabyada sen küçük köyde oturuyosun galiba

hatta tüp bebekte kampanya varmış ilaclar dahil 3 bucuk milyar sigortasız

melisam bende korkarım nazardan ..
EFENDıMıZ bimezarın önünden geçerken ağlamış sormuşlar neden ağlıyosun YA MUHAMMET (SAV)
burda yatanların hepsi nazardan öldü demiş.
RABBıM hepimizi kötü gözlerden korusun inşallah..

ayy saati 2 ettim gene yaf ne çabuk geçtiiiiiohaoldumsmile
ben kaçıyorum canlar..kociş gene uyudu kanepedekaydirigubbakcemile3
üşüyecek adam :)) gidiyimde yatalım..öptüm hepinizi..güzel güzel dualarımızı edip uyuyalım hadi sizde çok oturmayın yormayın o güzel gözleriniziopuyorumnanaktan

bilmiyom vallahi hiç de bilmem ki oraları..bi tek kuaförümüz orada röfle için gidiyorum:)))

tamam şekercimmm iyi gecelerrr datludatlu rüyalarr kibopuyorumnanaktan

canım hadi git yat bitanem sen işe gidicen yarın .hadi sanada iyi uykular canım .öpüyorum seni çokkolumunekankayizsmile

ayy bende yemekteyizin bu haftaki yarışmacılarını gebertesim geldi dün göz attım da bi ıyyyyy çok mu aramışlar bunları yaa..valla mahsus yapıyolar haa..böyle tipleri koyuyolar..onlarda kendilerini önemli gördükleri için seçildiler sanıp havalara giriyo zavallımlarr:roflol:

amin :Saruboceq: boşuna demiyorlar nazar deveyi kazana insanı mezara koyar diye bizim bir tanıdığımızın çocuğu çatlayarak ölmüş nazardan çok güzelmiş ağlamaktan çatlayarak ölmüş hiçbirşey çıkmamış otopside hocalar nazardan demişler

ayyy ne kötü beee Allah korusun herkesii aaa ne fena:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 hele bi totoş var o genç olan güzellik uzmanımı ne delirtti beni :mymeka:

ebrarım görümcemin de olmuyo tüp yaptırdı kalp atışı olmadı dr genetik bide pıhtılaşma testi verdi onu bekliyoz canım

ya kızlar yaaa bugün ben çok üzüldüm...
tuanam yüz üstü düşmüş evde üst dudagının ortası çok kanamışşşkardeşim de bi telaş etmiş bagrınmış korkudan..o ki çok sogukkanlıdır normlade..ama kanları görünce fena olmuş..bugün ugradılar benimde haberim yok..bi baktım üst dudacıgı şiş((ama hala neşeli bitanem benim yaaa...

kısss melisaaa ne macunu verdinn tatlımmm banada de hele :
guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…