evetttt :lepi:
:roflol: korkma türkiyede koca karılar bilir bunları :)))
aleynacım vallahi hiç bilmiyorum ki canım bilgeyi...yıldıztabyada bilge hastanesi oldugunu da ilk duydum..burada küçükköyde var..
kızlar macun tarifini yazın yapmasanız bile dursun kenarde istersiniz vermem bidaha heeaklinialirimsmile
canım ya özel bilge hastanesini bilmiyomusun aaaaaaaaa
küçük köydeki deyil onu biliyom bu yıdıztabyada sen küçük köyde oturuyosun galiba
hatta tüp bebekte kampanya varmış ilaclar dahil 3 bucuk milyar sigortasız
ayy şu show tvde gerçek yaşanmış hikayeler diye cıbıl cbıl çirkin hatunlar çıkıyor ya gece yarısı sinir oluyorum :mymeka:
canım ya özel bilge hastanesini bilmiyomusun aaaaaaaaa
küçük köydeki deyil onu biliyom bu yıdıztabyada sen küçük köyde oturuyosun galiba
hatta tüp bebekte kampanya varmış ilaclar dahil 3 bucuk milyar sigortasız
ayy saati 2 ettim gene yaf ne çabuk geçtiiiiiohaoldumsmile
ben kaçıyorum canlar..kociş gene uyudu kanepedekaydirigubbakcemile3
üşüyecek adam :)) gidiyimde yatalım..öptüm hepinizi..güzel güzel dualarımızı edip uyuyalım hadi sizde çok oturmayın yormayın o güzel gözleriniziopuyorumnanaktan
ayy saati 2 ettim gene yaf ne çabuk geçtiiiiiohaoldumsmile
ben kaçıyorum canlar..kociş gene uyudu kanepedekaydirigubbakcemile3
üşüyecek adam :)) gidiyimde yatalım..öptüm hepinizi..güzel güzel dualarımızı edip uyuyalım hadi sizde çok oturmayın yormayın o güzel gözleriniziopuyorumnanaktan
melisam bende korkarım nazardan ..
EFENDİMİZ bimezarın önünden geçerken ağlamış sormuşlar neden ağlıyosun YA MUHAMMET (SAV)
burda yatanların hepsi nazardan öldü demiş.
RABBİM hepimizi kötü gözlerden korusun inşallah..
amin :Saruboceq: boşuna demiyorlar nazar deveyi kazana insanı mezara koyar diye bizim bir tanıdığımızın çocuğu çatlayarak ölmüş nazardan çok güzelmiş ağlamaktan çatlayarak ölmüş hiçbirşey çıkmamış otopside hocalar nazardan demişler
ayy bende yemekteyizin bu haftaki yarışmacılarını gebertesim geldi dün göz attım da bi ıyyyyy çok mu aramışlar bunları yaa..valla mahsus yapıyolar haa..böyle tipleri koyuyolar..onlarda kendilerini önemli gördükleri için seçildiler sanıp havalara giriyo zavallımlarr:roflol:
ebrarım görümcemin de olmuyo tüp yaptırdı kalp atışı olmadı dr genetik bide pıhtılaşma testi verdi onu bekliyoz canım
kaydirigubbakcemile3 hele bi totoş var o genç olan güzellik uzmanımı ne delirtti beni :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?