sagolun kızlar geçmiş olsun dilekleri için...
ay haydiin kaçtım hoşçakalın iyi uykularopuyorumnanaktanbayanssulusmile
aklinialirimsmile
yaz hemen emos derinsu bulmuş bak
melisam bende yazdım .saol ballı lokmam..
inşallah şifa olur .demek garanti kaynaktan.padişahlara yapıldıysa iyi bişeydir..
tamam şekerim kopyaladım bende dosyama saol cnmm şifa olur inşallah ay cnm istersen postalıyalım sana yaa işe yarar belkimmcokacimcoook:CüvCüv:
tabii ya abdülhamite yapılmış.birşey değil şifa olsun inşallah.sanki abdülhamit arkadaşım hee yazışıma bak:roflol::roflol:
melisam hamiş inşallah yaa gerek kalmıycak bunlara .
ama eğer öyle değilse gerçekten yolluyabiliriz tatlış..
kızlar bi eksiğimiz var mızmız gelmedi bugece nerelerde acaba ?
kızlar bi eksiğimiz var mızmız gelmedi bugece nerelerde acaba ?
hımm gelir cnm birazdan bizim dertlii ayy cnm yaa çok takıyo herşeyi kafayaa gerçi takılmıcak gibi deil anam dertleride kocasıı kendisini babası yerine koyomuş baksana
ayyyy İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: değilsemde Rabbim bilir ne zaman vereceğini ne diyeyim sağol ablacım gelicem yakında zaten ne gerek var o kadar masrafa çok sağolun düşünmeniz yeter
kız gelsede durmuyorki bir yerde topic topic geziyor kaydirigubbakcemile3 emos senin yazdığını okudum ne güldüm hee ben çıkıyom sen topic topic gezmeye devam et yazmışın ya koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emoşum yok kuzum burdayım yaa kociş dalmış film izliyo bende bugün laptopdayım guclubacismile
melisam belkimde öyledir .aman iyi olsunlarda dondurmada yesinler :kedi:
kız gelsede durmuyorki bir yerde topic topic geziyor kaydirigubbakcemile3 emos senin yazdığını okudum ne güldüm hee ben çıkıyom sen topic topic gezmeye devam et yazmışın ya koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne masrafı cnmcım yaa valla böle bişeye vesile olcaksa seve seve yani helali hoş olsunn bitanem yanii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?