Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

melisam bende yazdım .saol ballı lokmam..
inşallah şifa olur .demek garanti kaynaktan.padişahlara yapıldıysa iyi bişeydir..

melisam hamiş inşallah yaa gerek kalmıycak bunlara .
ama eğer öyle değilse gerçekten yolluyabiliriz tatlış..

tamam şekerim kopyaladım bende dosyama saol cnmm şifa olur inşallah ay cnm istersen postalıyalım sana yaa işe yarar belkimmcokacimcoook:CüvCüv:

ayy sağol gülüm 1ay sonra gelcem ben zaten alırım çok teşekkür ederim annem bir kutu ilaç göndermeye kalktı ona bile 110 dolar demişler gönderme sakın iyileştim ben demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebroşşşş nerdesinn kuzuu senin kociş yine senden ilgi istiyo herhall kıssskaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:icecream:

melisam hamiş inşallah yaa gerek kalmıycak bunlara .
ama eğer öyle değilse gerçekten yolluyabiliriz tatlış..

ayyyy İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: değilsemde Rabbim bilir ne zaman vereceğini ne diyeyim sağol ablacım gelicem yakında zaten ne gerek var o kadar masrafa çok sağolun düşünmeniz yeter

kızlar bi eksiğimiz var mızmız gelmedi bugece nerelerde acaba ?

hımm gelir cnm birazdan bizim dertlii ayy cnm yaa çok takıyo herşeyi kafayaa gerçi takılmıcak gibi deil anam dertleride kocasıı kendisini babası yerine koyomuş baksana
yani çocuğu gibi görüyomuş

hımm gelir cnm birazdan bizim dertlii ayy cnm yaa çok takıyo herşeyi kafayaa gerçi takılmıcak gibi deil anam dertleride kocasıı kendisini babası yerine koyomuş baksana

kız gelsede durmuyorki bir yerde topic topic geziyor kaydirigubbakcemile3 emos senin yazdığını okudum ne güldüm hee ben çıkıyom sen topic topic gezmeye devam et yazmışın ya koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

emoşum yok kuzum burdayım yaa kociş dalmış film izliyo bende bugün laptopdayım guclubacismile
melisam belkimde öyledir .aman iyi olsunlarda dondurmada yesinler :kedi:

ayyyy İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: değilsemde Rabbim bilir ne zaman vereceğini ne diyeyim sağol ablacım gelicem yakında zaten ne gerek var o kadar masrafa çok sağolun düşünmeniz yeter

ne masrafı cnmcım yaa valla böle bişeye vesile olcaksa seve seve yani helali hoş olsunn bitanem yanii olumunekankayizsmile

aynen valla bende koptum ..
mızmızım yaa hiç durmuyo yerinde ben 1 yıldır tanıyorum onu hep böyle..

emoşum yok kuzum burdayım yaa kociş dalmış film izliyo bende bugün laptopdayım guclubacismile
melisam belkimde öyledir .aman iyi olsunlarda dondurmada yesinler :kedi:

öyle valla ablacım ama ben onun yerinde olsam korunurdum bebeği falan düşünmezdim onada dedim gerçi kendi bilir ama hoş sende söyledin artık gerisi ona kalmış

ay cnm valla öle başım döndü bi ara takıldım peşine gittiği yerde yakaladım senii diye dolandımm ay pırr pırr uçuyo kıızz yetişemedim napim sonunda çıktımm topiktede bi o bi ben vardımm napim sıkıldım yaniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ne masrafı cnmcım yaa valla böle bişeye vesile olcaksa seve seve yani helali hoş olsunn bitanem yanii olumunekankayizsmile

Allah razı olsun arkadaşım gelcem ya az kaldı ne gerek var zaten alcağım çok şey var çok sağol ama hamileyken birşey isterse canım söylerim hemen valla hee olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

ayy gerçekten melisam emoşum doğru dedi bişeylere vesile olmak kadar güzel bişey varmı.
allah sendende razı olsun valla keyif veriyosun bize.
iyki tanıdım sizleri yaa .bu topici açarken çok tereddütüydüm kkya girdiğimden beri hep tek topicim olmuştu sanki oraya ihanet edicem gibi gelmişti çünkü ordaki arkadaşlarımda hepsi birbirinden iyi ama içimdeki ses bunu yapmama vesile oldu .saolsun arkadaşlarımda destek verdi .dua ederek ve gerçekten inanarak açtım .şükürki sizleri tanıdım .şimdi ençok istediğim şey sizlerin ve benim hamiş olmamız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…