Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

oyy kıyamam ben ona canımm :CüvCüv:

sorma melisam yaaa...çok üzüldüm ama çok da sevindim bi yandan..daha beteride olabilirdi..kanamayla atlatmış şükür..hemen hastaneye gitmişler zaten...tuanadan çok kardeşim aglamış ya kıyamam..yanıma geldiler bugün hala aglıyo canım benim..biz böyle işte bende hemen açtım çeşmelerimi (

ay allahım korusun bende çok korkuyorum yaa .güzel değilim ama güzelliğede bakmıyo bu iş karşındakinin senden aşağı biyanı vrsa gözü kalabiliyo .rabbim kötü gözlerden korusun.bol bol felak ve nas suresini okurum..
ebrarım görümcemin de olmuyo tüp yaptırdı kalp atışı olmadı dr genetik bide pıhtılaşma testi verdi onu bekliyoz canım
canım rabbim onunda yardımcısı olsun inşallah bişey çıkmaz .
bende pıhtılaşma varya duyduğumda yıkılmıştım sonra sonra toparladım kendimi..

oyy kıyamam tunişime çok geçmiş olsun çocuklar işte düşe kalka büyüyo rabbim büyük kazalardan korusun..

emoş bak buldum sana tarifi:)))öylesine sayfalara bi bakayım rastlarım belki dedim çıktı karşıma...ahada kopyaladım.

hatunlar macun tarifi buldum
100 gr sinameki,15 gr üzerlik tohumu,15 gr çörek otu,20gr kabuksuz badem,15 gr raziyane
75 gr zencefil,75 gr karanfil,75 gr günlük,75 gr mestaki iyice döğülüp elekten geçirilir sonra balla macun yapılır.sabah akşam 20gr yutulur
ben yurtdışındayım bunları bulamam bari siz yapın hemde çok kolay yani hade kolay gelsin:)

melisamdan alıntıdır:))

tabi tabi dudağıda geçer inşallah benim kuzen oğluşunu betona düşürmüş yolda tutamamış üzüntüden korkudan 6ay sesi kısılmıştı zor valla can işte insan dayanamıyor :teselli:

emoşum gerilere bir bak istersen baya muhabbet ettik gerçi biraz zor olabilir.
ben sayfasını söylerdimde benim 40 mesaj görüntüleniyo tutmaz yani..

aleynacım gidiyosun demek kendine iyibak cnmcım öpüyorummm

sagolun kızlar geçmiş olsun dilekleri için...
ay haydiin kaçtım hoşçakalın iyi uykularopuyorumnanaktanbayanssulusmile
aklinialirimsmile

burda yok böyle otlar falan benim yerimede yiyin kaydirigubbakcemile3 inş hamiş kalırsınız padişaha yapılmış macun valla internetten falanda değil sağlam kaynaktan

tamam cnm saol alahhh bunlarıı yersekkkdelikafadulden:kedi::icecream:süprizzzzzkaydirigubbakcemile3

derinim,aleynam iyi geceler canım arkadaşlarım .rüyanızda ençok istediğiniz şeyi görün..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…