Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya çok darlandım şimdi yaa naapsak bu saatten sonra gelmez pelin .ya biz duayı yapsak okuyamadıysa yarın okusak olmazmı kardeloş .bence sakınca yok gibide nedersin?

aslında olur,biz bazen öyle yaparız,hemen okicaksa kişi,dualarız yapılan hatmi,ama ben şimdi burdakiler bişey derse bilemem.

ya ne dicem kardelenim ilk fsh min yüksek olduğunu öğrndiğimde senin o topiiike yazmıştım aylar önce baya yakın davranmışlardı moral vermişlerdi bana acaba senlede konuşmuşmuydum o zamanlarr

ben izin alim biraz,sen bana bişey getirmiyon demeye başladı bişzimki,bi mama verim ona,çerez babından.

kızlar ben şu duayı buluyum biraz burda olamıycam o arada seydamda gelir inşallah
kardelenim öyle yapıcaz artık kuzum napıyım böyle aksilikler oluyo malesef

ya ne dicem kardelenim ilk fsh min yüksek olduğunu öğrndiğimde senin o topiiike yazmıştım aylar önce baya yakın davranmışlardı moral vermişlerdi bana acaba senlede konuşmuşmuydum o zamanlarr

yok kuzum,ben hepinizi tanıdıktan sonra tanıştım ordakilerle,banada çok yakın davranıyolar,iyi kızlar,hepside benim gibi 30 un üstünde çıtır hatunlar.ne denir,sizden iyi olmasınlar der büyükler dimi.zemuszemus

he iyi o halde sorun kk dysa pc kırmayım boşunaa

valla dışım 25 26 ama içim için aynı şeyi söyleyemicem 1 yıldır yaşlandı içimmm

]SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

kızlar dua var haberiniz olsun .opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…