Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................35bitti
derda......................20
ebrar..........................30
zeyn...........................20
seydam........................20
aleyna...........................20
derin.............................20
nurunay.........................20
kızlar okumak isteyeni eklerim sevgiler

Son düzenleme:
hoşgeldiniz boncuğumm azracığımm

ebrarım bu özlemimiz bitsinn içimzyeniden geçleşecek inşallah tatlımm

aysenin duası ddağıtıldımı ben görmedimm neyse yarına geçerse bende okurumm inşallah

inşallah kuzum yaa zaten hep bebişlerin yüzünden napalım kader :gitme:

hoşbulduk yelızım
bıtıcek be hasretlık allahın ıznıyle allahım kaldıramıcagım yükler vermesın saglık huzur versın ınsallah

yok ebrarım kıracaam pc yi ya ben çok hızlı yazıyorum ya bu laptopun klaaavyeside bi tuhaf oldu harflere basıyorum sonra durup bakıyorum çoğu harfi yazmamışş sizde farkediyosunuzdur hep eksik oluyo kelimeerim bu da bikaç gündür çıktıı akannehir

hosbulduk canim ... gökcem iyi allaha sükür....simdi hastanedeym kuzumun yanindayim...gökceyi normal odaya aldilar beraber kalioruz...bende hastanedeyim yani artik...sizler nasilsiniz ...

ay canım sakin ol haklısın da konuşmamız için elindeki tek pcyide kırarsan ne olcak sonra
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın canım

bende iyiyim canım şükür

hosbulduk canim ... gökcem iyi allaha sükür....simdi hastanedeym kuzumun yanindayim...gökceyi normal odaya aldilar beraber kalioruz...bende hastanedeyim yani artik...sizler nasilsiniz ...

OYY MAŞALLAH GÖKCEMİZE
canım çok sevindim topicindede yazdım okumuşsundur allahım daha iyi etsin kuzunu .bizim yerimize kokla annesi
bizde aynı canım şükür hayat geçip gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…