Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azracım ben çok bunaldım diye eşim anneme gitmeme izinverdi kal biraz rahatla dedi tatile gidemiyoruz eşimin işler çok yoğun oda böğle çare buldu annemin neti bozulmuş düzelirse girerim bakalım

anladım canım git deyişiklik olur hiç bişey düşünme canım sadece annenin yanında olmanın tadını çıkarr herşey güzel olacak canımm

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., KelebekAfyon, ugurboncugum+, aleyna84, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233+, azraperi34

opuyorumnanaktan :gitme:

aleynam dikkat et yakalanma kocişine valla kurtaramayız seni canım
buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah

aleyna canım hoşgeldinn nasıl oldun canımm iyimisin geçtimi idrar yolların
hoşbuldum canım gecti cok şükür biraz daha iyiym sen naslsın kızzzzzzzzzz
saol canım benim bende öptüm inşallah güzelim mevlam şu güzel aylarda hep hayılı haberler duymayı nasip etsin sana ve hepimize

AMİN İNŞALLAH RABBİM cümlemize nAsip etsin İNŞALLAH

anladım canım git deyişiklik olur hiç bişey düşünme canım sadece annenin yanında olmanın tadını çıkarr herşey güzel olacak canımm

saol canım benim inşalalh hepimiz için annemimde 6 sene olmamış sizleri analttım anneme oda dua ediyo hepimize dilerim birimizin duası kabul olur

aleynam bende iyiyim canım aynı gördüğün gibi
aslında bugece çok keyifliydi çok güldük ya geçmişi okursan anlarsın azracım kopardı bizi saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…