Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim canım yat kuzum ben sabah uyuycam sen erken kalkıcan hani hep öyle oluyoya ondan dedim .saol yinede bidenem .
ya dedim ama yumurtaları çalmıycaktın ondandır

kardelencim seni merak edicem canım inşalalh güzel haberlerle gelirsin ben hafta sonuna kadar büyük ihtimal giremiycem nete

canım benim bu ayla ilgili herhangi bi değişikliğim olmicak tahliller çıksa bile,doğala devam bu ay,ama ilerki aylar için ışık tutmuş olur,o yüzden başladım ben bu ay içerisinde.yani geldiğindede öğrenizrsin,merak etme.özlicez seni,güle güle git ve gel.öpüyorum.

yelizim yok kuzum yatın yaa ben takılıyorum size düzeniniz oturmuşken bozmayın
hadi çok öptüm seni iyi geceler

kız bu sefer gidiyodum gerçekten ama seni nasıl kırim şimdi,bir iki dakika daha kalırım hatrın için.
bu arada ya yumurtadan,yada sudan,ama hıçkırık kesildi çok şükür.alkisalkisalkis

iyi bak kendine canım saglıkla ve sevgiyle kal allaha emanet ol öptüm senii biz okey oynucaz bu gece sen uyu bizim yerimize

azracım ben çok bunaldım diye eşim anneme gitmeme izinverdi kal biraz rahatla dedi tatile gidemiyoruz eşimin işler çok yoğun oda böğle çare buldu annemin neti bozulmuş düzelirse girerim bakalım

saol canım benim bende öptüm inşallah güzelim mevlam şu güzel aylarda hep hayılı haberler duymayı nasip etsin sana ve hepimize

aleynam hoşgeldin canımm nasılsın

aleynam ben gidiyom kuzu,hoş geldin bu arada
hoşbuldum kızlar
azracım ben çok bunaldım diye eşim anneme gitmeme izinverdi kal biraz rahatla dedi tatile gidemiyoruz eşimin işler çok yoğun oda böğle çare buldu annemin neti bozulmuş düzelirse girerim bakalım

kız bende perşembe gidiyom benim eşimde izin verdi adam benden bıktı git birtaz kafanı dinle dedi

1 aydır evdeyim kafayı yiycektim artık biraz daha dursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…