Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım zalimlere kötülere yenilmedim buradayım
ayy ne oluyo bana biri beni durdursun sempatiksalakcinni

ya aleyna derken ben yakalandım kocişe yatsana diyo bana uydu uyandı sabah erken kalkcaz kaydirigubbakcemile3

saol canım benim inşalalh hepimiz için annemimde 6 sene olmamış sizleri analttım anneme oda dua ediyo hepimize dilerim birimizin duası kabul olur

inşallah canımmm bak benim dualarım kabul olur canım ama bi tek kendime ettigim dua olmuyo nedense hergece ben sizlerin ismini söyleyip dua ediyorum rabbimm hepinize verecekk inşallah ben inanıyorum buna canımm sabredin az kaldı canımm olacakk inşallahh düşünmemeye çalışş annende oldugun sürece canımm at bütün stresini sıkıntınıı herşey güzel olacakkkk

iyiyim bande canımm ugraşıp duruyoz işte iyileşmene sevindim canımm
sagol canım kızları koparmışsın gülmekten ben kacırdım
aleynacım sendemi benim gibi annene kaçıyon valla iyi gelir inşalalh kimizede dinleniriz
beraber kacıyoz koçişleri terk ediyoz bikacgün özlesinler bizi dim dedanurcum
aleynam bende iyiyim canım aynı gördüğün gibi
aslında bugece çok keyifliydi çok güldük ya geçmişi okursan anlarsın azracım kopardı bizi saolsun

abla okudum ama ben kacırdım eşim izin vermedi gelemedim

ama okudum şimdi

canım benim çok saol biliyomusun okuldayken bi hocam anlatmıştı Allh u teala bazı kişilerin ona ettiği duaları çok severmiş ve onun duasını duymak istermiş o yüzden meleklerine bunun duasının kabulü için biraz bekleyin ben o kulumun sesini duymak istiyorum dermiş sen iyi kalpli bir kızsın mevlam eminim bi gün kabu edice

azram ne mutlu bana ozaman .buarada benimde hepiniz duamdasınız canım
boncuk güzel bir beddua merak etme yanlız bırakmıycam ayrıca yine koptum bugece ne oldu bana yaa çayı çok içtim ondanmıki

derdacım evet onu bende biliyorum galiba biz sevdiklerindeniz hep böyle düşünüp teselli oluyorum bizim çok dua etmemizi istiyo rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…