inşallah kuzum yaa inanki çok aklıma geliyo başka bir durum bu bizimde içimiz yanıyoya oyüzdenmi nedir hep duamda inanki.ayyyy abla Allah razı olsun ya çok sağo,l inş atlatır Allah'ım şifa versin,valla ablam bilmiyorumki denedim ama olacağını sanmıyorum bi kere daha yapmıştım ama bir gün durmuştu bu sefer inat ettim çıkarmıcam sırnaşık şey
inş güzel haberleri hep beraber vericez ama
sanırım ben bu ay erken yumurtladım ve kaçırdımsempatiksalakcinni çünkü iki gün önce ovulasyonda hafif çizgi vardı şimdiye kadar çatlamıştır laelaelaelaelae
ebrarcım aynı doktora götürdüysen birde başka bi doktora götür bence,stres,sıkıntı falan varsa birde o da etkiler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızz eboş sen niye görünmüyon bacım yaa pro üye olmadan görünmezliği mi keşfettin kızz
bakıyorum du toopictesin ama sayfa yenilendiği halde altta gözükmüyorsun :S
turkuazcım slm,ebroşum selam,nasılsınız,amanin ne kadar çok geçmiş var,ben şimdi hangisini alım bilemedim.
iyiyim kızlar,dr gene aşılama dedi ama gerekçesi bizi bu paklayacağından değil,devlet efendi öyle uygun gördüğü için,yani boşuboşunada olabülü.
inşallah kuzum yaa inanki çok aklıma geliyo başka bir durum bu bizimde içimiz yanıyoya oyüzdenmi nedir hep duamda inanki.
bencede çıkarma kuzum inşallah şifa olcak bende biyaptıramadım ya güya belimi çektirip yakı yapıştırcaktım .sana vesile olsun balımmm
canım aynı doktor aslında iyi bir doktor annemin tansiyon 17 18 lerdeydi şimdi düşünce etkiliyo onu alışcak bünye diyo
ebroşum geçmiş olsun canım,tansiyon zor iş,rabbim şifa versin.
turkuaz,kuzenin durumu iyiye gidiyomuş,sevindim canım,inşdoldurur gününü.
bende doğala devam kararı aldım,en azından kasım akadar,yani üç sene dolana kadar,doğal,baktık hala olmadı,uygularız presedürü,napalım.
ya yakının da biri var negüzel işte utanma kuzum bence çektir yaaaynen ablam Allah razı olsun sende tez zamanda sağlıcakla meleğine kavuş inş bak burda ezan okunuyor şimdi Allah dualarımızı kabul eder inşaallah
bende çektirecektim belimi ama utanıyorum çekecek bi kişi var o da eşimin anneannesi,rahimi falanda düzeltiyormuş hatta o buhar banyosu var ya onuda söyledi şaşırdım ben hayırlısı olsun napalım...
hımm anladım demekki bünyenin alışması lazım,Allah şifa versin ablammm
inş gelir canım,bizde canı gönülden bekliyoz gelsin artık diye ama ne çare.
seminerde ne anlattığına gelince,çok bilgilenemedim,zaten bana verilen kitapcıkta hepsi yazıyodu ve gide gele o kadar uzman oldum ki,hiç anlatmasada biliyodum,boşuna gitmiş gibi olduk ama eşim muayene oldu.
bide genetik testleri sordum,gerek olmadığını,genetik bir problem varsa yapılabilcek bişey olmadığını ve pıhtılaşma diye bişeyi kabul etmediğini,öyle bi sorunun yeryüzünde varolmadığını söyledi.öyle inanan dr lardan mış,tabi aksini iddia eden grup ta varmış.
inş gelir canım,bizde canı gönülden bekliyoz gelsin artık diye ama ne çare.
seminerde ne anlattığına gelince,çok bilgilenemedim,zaten bana verilen kitapcıkta hepsi yazıyodu ve gide gele o kadar uzman oldum ki,hiç anlatmasada biliyodum,boşuna gitmiş gibi olduk ama eşim muayene oldu.
bide genetik testleri sordum,gerek olmadığını,genetik bir problem varsa yapılabilcek bişey olmadığını ve pıhtılaşma diye bişeyi kabul etmediğini,öyle bi sorunun yeryüzünde varolmadığını söyledi.öyle inanan dr lardan mış,tabi aksini iddia eden grup ta varmış.
kızlar çok acıktım yaa,oysa geldim gelesi yiyorum,duş aldım diye mi bu kadar çabuk acıktım ki?
sağol cnm bnm inş,aşılama niye düşünmüyorsun cnm belki vesile olur
birde ne dicem sen yumurtalardan şüpheleniyorsun ama kalitesiz bi sperm dölleme yaptıysa düşük oluyo olamaz mı aşılamad kalitelileri seçiyorlar ya belki işe yarar kıss
abla kız formülü bizede söyle bizde yapalım,bizde hayalet olalım yawzemuszemus
turkuazım biara anlatırım olurmu şimdi burda olmaz :))
ya yakının da biri var negüzel işte utanma kuzum bence çektir yaa
eskiler iyi biliyo bu işi bakma bize taş çıkarırlar bayanssulusmile
saol kuzum inşallah hepimiz görelim ogünleri
hadi yaa şimdi boşunmı bukadar insan pıhtılaşma yüzünden çocuk sahibi olamıyo ya nebiliyim bazı doktorları anlamak çok zor şaşırdım inanki şuanda
canım,o kadar kalitelinin içinde tutupta kalitesiz döllediyse bilemicem ama bizde spermde problem olmadığına çok eminim,tabi rabbim bilirde,aşılama kadar normaldede şansım var,madem gene iğneyle denicem,cebimdende ödesem denicem,belki yumurtalıklarım alışmışlardır artık.
bide eşim dedi,ben birazcık hastalık derecesinde titizimde,senin vucutta galiba kendin gibi,her şeyi kirli,pis,yabancı madde diye atıyo,yoksa başka problem göremiyorum dedi,buna çözüm olarakta beni köye göndercekmiş,komşuların ne kadar tarla bağ bahçe inek işleri varsa halletcekmişim ki,vucudum önce mikroba,sonrada bebeğe alışcakmış,biraz espiritüel yaklaştı ama,sizcede olabilr mi,vucudum yabancı madde gördüğü için kabul etmeyebilir mi,ve bunun bi çözümü var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?