Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah kuzum yaa inanki çok aklıma geliyo başka bir durum bu bizimde içimiz yanıyoya oyüzdenmi nedir hep duamda inanki.
bencede çıkarma kuzum inşallah şifa olcak bende biyaptıramadım ya güya belimi çektirip yakı yapıştırcaktım .sana vesile olsun balımmm
ebrarcım aynı doktora götürdüysen birde başka bi doktora götür bence,stres,sıkıntı falan varsa birde o da etkiler

canım aynı doktor aslında iyi bir doktor annemin tansiyon 17 18 lerdeydi şimdi düşünce etkiliyo onu alışcak bünye diyo

ebroşum geçmiş olsun canım,tansiyon zor iş,rabbim şifa versin.
turkuaz,kuzenin durumu iyiye gidiyomuş,sevindim canım,inşdoldurur gününü.

kızz eboş sen niye görünmüyon bacım yaa pro üye olmadan görünmezliği mi keşfettin kızz
bakıyorum du toopictesin ama sayfa yenilendiği halde altta gözükmüyorsun :S
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilmem nasıl beceriyosam kk bana ayrıcalıkmı verdiki kuzum

canım saol aynı devam işte
demek aşılama dediler olsun kanka dene bi rabbim belki onu vesile kılıcak .allahım inşallah bekleme sürende kendiliğinden gelir :Saruboceq:

aynen ablam Allah razı olsun sende tez zamanda sağlıcakla meleğine kavuş inş bak burda ezan okunuyor şimdi Allah dualarımızı kabul eder inşaallah
bende çektirecektim belimi ama utanıyorum çekecek bi kişi var o da eşimin anneannesi,rahimi falanda düzeltiyormuş hatta o buhar banyosu var ya onuda söyledi şaşırdım ben hayırlısı olsun napalım...

hımm anladım demekki bünyenin alışması lazım,Allah şifa versin ablammm

inş gelir canım,bizde canı gönülden bekliyoz gelsin artık diye ama ne çare.
seminerde ne anlattığına gelince,çok bilgilenemedim,zaten bana verilen kitapcıkta hepsi yazıyodu ve gide gele o kadar uzman oldum ki,hiç anlatmasada biliyodum,boşuna gitmiş gibi olduk ama eşim muayene oldu.
bide genetik testleri sordum,gerek olmadığını,genetik bir problem varsa yapılabilcek bişey olmadığını ve pıhtılaşma diye bişeyi kabul etmediğini,öyle bi sorunun yeryüzünde varolmadığını söyledi.öyle inanan dr lardan mış,tabi aksini iddia eden grup ta varmış.

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

kızlar dua var haberiniz olsun .opuyorumnanaktan

kızlar çok acıktım yaa,oysa geldim gelesi yiyorum,duş aldım diye mi bu kadar çabuk acıktım ki?

ebroşum geçmiş olsun canım,tansiyon zor iş,rabbim şifa versin.
turkuaz,kuzenin durumu iyiye gidiyomuş,sevindim canım,inşdoldurur gününü.

bende doğala devam kararı aldım,en azından kasım akadar,yani üç sene dolana kadar,doğal,baktık hala olmadı,uygularız presedürü,napalım.

sağol cnm bnm inş,aşılama niye düşünmüyorsun cnm belki vesile olur
birde ne dicem sen yumurtalardan şüpheleniyorsun ama kalitesiz bi sperm dölleme yaptıysa düşük oluyo olamaz mı aşılamad kalitelileri seçiyorlar ya belki işe yarar kıss

abla kız formülü bizede söyle bizde yapalım,bizde hayalet olalım yawzemuszemus

ya yakının da biri var negüzel işte utanma kuzum bence çektir yaa
eskiler iyi biliyo bu işi bakma bize taş çıkarırlar bayanssulusmile
saol kuzum inşallah hepimiz görelim ogünleri

hadi yaa şimdi boşunmı bukadar insan pıhtılaşma yüzünden çocuk sahibi olamıyo ya nebiliyim bazı doktorları anlamak çok zor şaşırdım inanki şuanda

kızlar çok acıktım yaa,oysa geldim gelesi yiyorum,duş aldım diye mi bu kadar çabuk acıktım ki?

anaa doktora bak madem pıhtılaşma diye bişe yok neden kan sulandırıcı ilaç veriyor diğer dr.lar,ye kız bişecik olmaz verirsin sonra kiloları bebğin peşine koşmaktanyerimseniben

canım,o kadar kalitelinin içinde tutupta kalitesiz döllediyse bilemicem ama bizde spermde problem olmadığına çok eminim,tabi rabbim bilirde,aşılama kadar normaldede şansım var,madem gene iğneyle denicem,cebimdende ödesem denicem,belki yumurtalıklarım alışmışlardır artık.
bide eşim dedi,ben birazcık hastalık derecesinde titizimde,senin vucutta galiba kendin gibi,her şeyi kirli,pis,yabancı madde diye atıyo,yoksa başka problem göremiyorum dedi,buna çözüm olarakta beni köye göndercekmiş,komşuların ne kadar tarla bağ bahçe inek işleri varsa halletcekmişim ki,vucudum önce mikroba,sonrada bebeğe alışcakmış,biraz espiritüel yaklaştı ama,sizcede olabilr mi,vucudum yabancı madde gördüğü için kabul etmeyebilir mi,ve bunun bi çözümü var mıdır?

bende şaşırdım,bide üniversitede olsa,neticede devlete gidiyo ya paralar,sormasam bilgi vermiyolar,sanki hemen tüp koydurmaya gitmişim,bi araştırsanıza,bütün tüp merkezleri doğal yolları denemeden hooooop diye mi başlıyo işlemlere,tahlillere güvenmeyip,yeniliyosunuzda,çıkan sonuca göre,seni bide biz doğaldan deneyelim demiyolar yaaa,yada bişeycik anlatmadan aşılama.ben buna sinir oldum bide,sorasan güzel ilgilendiler,şimdi hepte aleyhlerinde değilim,ama ya ben bilmiyo olsam nolcak,her hasta bilmek zorunda mı?

vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim ilk düşüğümde doktorum böyle demişti vücut yabancı madde diye atıyo dedi .sonrakileri niye attı onu bilmiyorum ama
aslında eşin haklı benimkide çok kızıyo bana ama elde değil işte .vücudun mikroba alışmaz kuzum hiç sanmıyorum ben köydeydim ahırada girdim inekde sevdim çaylığada girdim yinede yok yok:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…