canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah
ay hadi yarın iyi haberler al inşallah bitanem hiç bişey yoktur umarım.buarada kolay gelsin iyi sürüşler opuyorumnanaktan
akşama gel tamammı tatlım vaktin olursa
ebrar, ugurboncugu sagolun kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangittim doktora film cekildi tas varmis kücükmüs ama neyse hemen istersen telide cikaralim 5 hafta olmus durmasin daha dedi bi aciyla onuda atlattim pazartesi tekrar gidicem tas hakkinda ne yapilmasi gerektigini konusucaz sabah sabah bi basladim sonra araba sürüsüm vardi 2 saat onu tamamladimseydam ınsallah önemlı bıısy cıkmaz cnm ıyıgeceler opuyorumnanaktan
derdanur hoşgeldın cnm
canim cok üzüldüm kuzeninin durumuna hersey hamile kalmakla bitmiyor:gitme: iste rabbim melegini korusun ins ona bagislasin canim :Saruboceq:günaydın kızlar,gece bayağı kaynatmışsınız sanırım kaç sayfa geçmiş maşallah...
dün söylemiştim kuzenimi sezeryana alacaklar diye iltihap varmış rahimde sanırım arabada uzun yolculuk yapınca,çok sallanmış sanırım ondan iltihap bebeğin kanına karışmış ve çok tehlike demiş doktor,aşırı iltihap varmış benneyaptımki
bebek şuan 1kilo ve eğer sezeryan yaparlarsa yaşaması imkansız demişler,kuzenimin bundan hbri yok dün hastanede bebeğiyle konuşuyormuş beni bırakma diyesenağlama
hastanedeki bebek seslerini duyunca ağlamaya başlamış canım benim keşke yanında olabilsem,doktorda biraz daha bekleyelim anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi demiş,acil bişe olunca hemen sezeryanla alacaklar inş kötü bişe olmaz yaa
neyse sabah sabah bunalım yapmıyım
derdacım güle güle git, inşallah güle güle gel canımm
kızlar nasılsınız,kardelenim bgun seminere gidecektin sanırım hee birde eşn test mi yptıracaktı hadi hayırlı haberlerle dön inş,ebrarım dün duayı yapamamışsınız bende okumuştum seydamınkine zaten bitti yazmışsın canm ayşen'e de 23 kaldı sanırım bana,bide nurunayn ın haberi var mı çok nadir giriyor siteye o bildiğim kadarıyla...
ayşencim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah,okunan dualar vesilen olur bebişin dualarla gelir inşallah...
aleyna,azra,boncukum,seydam,yelizim,ezgim kızlar sizler nasılsınız?
derinim gelmedi mi acaba uğramamış sanırım,ayy makbuş napıyor acaba yaa
bnmde bugun eşimin doğum günü ve yalnız kalamıyoruz malesefklava:
çok konuştum dimiiii,ama kimse yok sıkıldım napimmm:çok üzgünüm:
selam canim nasilsin???selam kızlar kimsecikler yokmu
ebrar, ugurboncugu sagolun kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangittim doktora film cekildi tas varmis kücükmüs ama neyse hemen istersen telide cikaralim 5 hafta olmus durmasin daha dedi bi aciyla onuda atlattim pazartesi tekrar gidicem tas hakkinda ne yapilmasi gerektigini konusucaz sabah sabah bi basladim sonra araba sürüsüm vardi 2 saat onu tamamladimkazasiz belasiz sükür eve geldim biraz pizza yapicam aklima bisey gelmedi ne yapiyim neyse bende durum bu kizlar biraz alt tarafta yanma var ama bunada sükür rabbim beterinden korusun sizler nasilsiniz???olumunekankayizsmile
canim cok üzüldüm kuzeninin durumuna hersey hamile kalmakla bitmiyor:gitme: iste rabbim melegini korusun ins ona bagislasin canim :Saruboceq:
ben iyiyim canim sagol kosusturuyorum iste doktor , ehliyet, yemek derken oglusle esim gelir simdi hic dinlenemedim bugün anliycan neyse elhamdurillah :Saruboceq:
sen nasilsin??
selam canim nasilsin???
kızlar nerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ağzına sağlık dün mesaj atıcaktım kk bakıma girdi öyle kaldı ama sen görüp okumuşsun allahım razı olsun çok saol canım arkadaşım opuyorumnanaktancanim bende okudum rabbim arkadasimizin muradini en kisa zamanda versin:Saruboceq:
canım inşallah bugünleri hayırlısıyla atlatır kuzenin .allahım yardımcısı olsun inanki dünden beri dualarımda .rabbim bebişini ve onu korusun inş.günaydın kızlar,gece bayağı kaynatmışsınız sanırım kaç sayfa geçmiş maşallah...
dün söylemiştim kuzenimi sezeryana alacaklar diye iltihap varmış rahimde sanırım arabada uzun yolculuk yapınca,çok sallanmış sanırım ondan iltihap bebeğin kanına karışmış ve çok tehlike demiş doktor,aşırı iltihap varmış benneyaptımki
bebek şuan 1kilo ve eğer sezeryan yaparlarsa yaşaması imkansız demişler,kuzenimin bundan hbri yok dün hastanede bebeğiyle konuşuyormuş beni bırakma diyesenağlama
hastanedeki bebek seslerini duyunca ağlamaya başlamış canım benim keşke yanında olabilsem,doktorda biraz daha bekleyelim anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi demiş,acil bişe olunca hemen sezeryanla alacaklar inş kötü bişe olmaz yaa
neyse sabah sabah bunalım yapmıyım
derdacım güle güle git, inşallah güle güle gel canımm
kızlar nasılsınız,kardelenim bgun seminere gidecektin sanırım hee birde eşn test mi yptıracaktı hadi hayırlı haberlerle dön inş,ebrarım dün duayı yapamamışsınız bende okumuştum seydamınkine zaten bitti yazmışsın canm ayşen'e de 23 kaldı sanırım bana,bide nurunayn ın haberi var mı çok nadir giriyor siteye o bildiğim kadarıyla...
ayşencim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah,okunan dualar vesilen olur bebişin dualarla gelir inşallah...
aleyna,azra,boncukum,seydam,yelizim,ezgim kızlar sizler nasılsınız?
derinim gelmedi mi acaba uğramamış sanırım,ayy makbuş napıyor acaba yaa
bnmde bugun eşimin doğum günü ve yalnız kalamıyoruz malesefklava:
çok konuştum dimiiii,ama kimse yok sıkıldım napimmm:çok üzgünüm:
ben dolanıyımda arada kontrol ederim burayı kıslarrrrr,bana emanet şimdilik..
ay kıslarr bu arada ben dün yakı yapıştırdım belki bi faydası olur diye ama yanıyorum yaa çok fenaa
hele sıcakta hiç çekilmiyor sempatiksalakcinni
valla öyle oldu kuzu bi keyiflenmiştik oda kursağımızda kaldı alsanaalsanasmileselam kızlarrr nasılsınızzz gece site çekemedi bizi hemen amborgoyu koydularr hahahaha baktım düzelmicek dedim yatayım bari napayımmm kırk yılda bi boncuga nöbette yardım edecez dedikk sitee engelledi neyse sonra düzelmiş bari boncuk yanlız kalmamış bilsem bende uyumazdım ne bilem 5 6 kere denedim bakımda dedi dedim sabahı bulur bu bakım işi neyse bu gece telafii ederikk kuzularrr
yelizim naaptın canım senin regl olayı devammı?turkuazım eşinin doğum gğünü kutlu olsun
kuzeninde bebeğiini rabbim esirgesin inşallah korkulan olmaz canım
bende iiiyi diyeyim iyi olayımcanım
seydam çok geçmiş olsun eğer çok küçükse ellemezler ama kırılabilirde aslına bakarsan eğer taş hareketsizse hiç dokundurma canım .benim eşimdede var küçük ve hareketsiz şimdilik sesi çıkmıyo .rabbim şifa versin bitanem .buarada buakşam dua var .ebrar, ugurboncugu sagolun kizlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangittim doktora film cekildi tas varmis kücükmüs ama neyse hemen istersen telide cikaralim 5 hafta olmus durmasin daha dedi bi aciyla onuda atlattim pazartesi tekrar gidicem tas hakkinda ne yapilmasi gerektigini konusucaz sabah sabah bi basladim sonra araba sürüsüm vardi 2 saat onu tamamladimkazasiz belasiz sükür eve geldim biraz pizza yapicam aklima bisey gelmedi ne yapiyim neyse bende durum bu kizlar biraz alt tarafta yanma var ama bunada sükür rabbim beterinden korusun sizler nasilsiniz???olumunekankayizsmile
canim cok üzüldüm kuzeninin durumuna hersey hamile kalmakla bitmiyor:gitme: iste rabbim melegini korusun ins ona bagislasin canim :Saruboceq:
ben iyiyim canim sagol kosusturuyorum iste doktor , ehliyet, yemek derken oglusle esim gelir simdi hic dinlenemedim bugün anliycan neyse elhamdurillah :Saruboceq:
sen nasilsin??
selam canim nasilsin???
kızlar nerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ah yaa osendedemi vardı bende hep öyle derdim benim çocuğum olmuycakkızlar merhaba,
Bende anne olmak isteyenlerdenim, küçüklümdüğünden beri hep benim bebeğim olmıyacakmış gibi hissediyorum(inşallah hislerim doğru çıkmaz) 1,5 ıllık evliyım ve bebek yapmaya karar verdik 2 aydır deniyoruz bu ay adetim 3 gün gecikti ve bende test aldım ama maalesef negatif çıktı. adetimin 5 gün gecikmesine ragmen henüz birşey yok acaba diyorum testin yanlış olma olasılığı varmı? yada adetim neden bu kaar gecikti normalde hiç bu kadar gecikmiyordukızlar bu konuda bana yardımcı oursanız çook sevinirimm
altta kimse gözükmüyor ama birden mesajlarınız çıktı,ebrarcım geçmiş olsun annene bi sorun yok değil mi
vogliaaa canım belli olmuyo bu testlerin işi en kesini kan testi yaptır canım
umarım en kısa zamnda kavuşursun meleğine:Saruboceq:
ayyyy abla Allah razı olsun ya çok sağo,l inş atlatır Allah'ım şifa versin,valla ablam bilmiyorumki denedim ama olacağını sanmıyorum bi kere daha yapmıştım ama bir gün durmuştu bu sefer inat ettim çıkarmıcam sırnaşık şeycanım inşallah bugünleri hayırlısıyla atlatır kuzenin .allahım yardımcısı olsun inanki dünden beri dualarımda .rabbim bebişini ve onu korusun inş.
buarada kocişinin doğum günü kutlu olsun nice güzel senelere hep birlikte ulaşın inşallah
kuzumm yakı şifa olsun hadi bakalım buay ümitliyim ramazana senin müjdenle girelim inşallah
selam canım saol şimdik daha iyi .ya ilaç dozunumu ayarlıyamadılar ne tansiyonu habire düşüyo doktora götürdüm doktor aynen devam dedi bol bol su içeceksin dedi yolladı .ayağa kalkınca çok başı dönüyo .nebiliyim işte böyle bacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?