Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
yeliz.............................20
ezgim..........................30
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

Son düzenleme:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydın canlarım akşam site bakıma girdi bende çıktım ama sonra gelmiş kendine aklama ebaracığımın msn si var bende ama ordan yazmak gelmedi sizlerede iyi geceler dileyemedim uğurboncuğum bekliycektim seni balım ama sitenin düzelceği aklaıma gelmedi gelince tutarım ben nöbeti borcum olsun olurmu bitanem
neyse ben anneme gidiyorum gitmeden hepinizi kocaman öptüm ben gelene kadar hamiş olun emi anacım
inşallah hep güzel şeyler olur hayatınızda sizleri çok seviyorum iyiyki varsınız görüşürüz inşallalh hakkınızı helal edin beni tanımadan her derdime ortak oldunuz hepinizie teşekkür eerim
aman sabah sabah pekte duygusala bağladım neyse görüşürüz ben kaçtım by by

canim bende okudum rabbim arkadasimizin muradini en kisa zamanda versin:Saruboceq:

günaydın kızlar,gece bayağı kaynatmışsınız sanırım kaç sayfa geçmiş maşallah...
dün söylemiştim kuzenimi sezeryana alacaklar diye iltihap varmış rahimde sanırım arabada uzun yolculuk yapınca,çok sallanmış sanırım ondan iltihap bebeğin kanına karışmış ve çok tehlike demiş doktor,aşırı iltihap varmış benneyaptımki
bebek şuan 1kilo ve eğer sezeryan yaparlarsa yaşaması imkansız demişler,kuzenimin bundan hbri yok dün hastanede bebeğiyle konuşuyormuş beni bırakma diyesenağlama
hastanedeki bebek seslerini duyunca ağlamaya başlamış canım benim keşke yanında olabilsem,doktorda biraz daha bekleyelim anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi demiş,acil bişe olunca hemen sezeryanla alacaklar inş kötü bişe olmaz yaa
neyse sabah sabah bunalım yapmıyım
derdacım güle güle git, inşallah güle güle gel canımm
kızlar nasılsınız,kardelenim bgun seminere gidecektin sanırım hee birde eşn test mi yptıracaktı hadi hayırlı haberlerle dön inş,ebrarım dün duayı yapamamışsınız bende okumuştum seydamınkine zaten bitti yazmışsın canm ayşen'e de 23 kaldı sanırım bana,bide nurunayn ın haberi var mı çok nadir giriyor siteye o bildiğim kadarıyla...
ayşencim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz bu ay inşallah,okunan dualar vesilen olur bebişin dualarla gelir inşallah...
aleyna,azra,boncukum,seydam,yelizim,ezgim kızlar sizler nasılsınız?
derinim gelmedi mi acaba uğramamış sanırım,ayy makbuş napıyor acaba yaa
bnmde bugun eşimin doğum günü ve yalnız kalamıyoruz malesef klava:
çok konuştum dimiiii,ama kimse yok sıkıldım napimmm:çok üzgünüm:

ben dolanıyımda arada kontrol ederim burayı kıslarrrrr,bana emanet şimdilik..
ay kıslarr bu arada ben dün yakı yapıştırdım belki bi faydası olur diye ama yanıyorum yaa çok fenaa
hele sıcakta hiç çekilmiyor sempatiksalakcinni

SELAM KIZLAR

dedanurcum sen benden önce gittin kız bende yarın gidiyom güle güle git canım güle güle gel

turkaazcım biz iyiyz canım sen nasılsın eşinin dogum günü kutlu olsun niye yanlız kalamıyonuz misafiriniz mi var bugünü iyi deyerlendir kız bak yakıyı da yapıştırdın dadi kolay gelsin

kuzeninede RABBİM yardım etsin ablamın kızınada ona benzer bişe olmuştu dogduktan sonra ilac tedavisi uyguladılar şimdi 7 aylık cok tatlı bi kızımız var üzülmesin kuenin RABBİMİN izniyle herşey düzelir

yakıyı gecen ay bende yapıştırdım anam o ne öyle yandım kavruldum resmen cok yaktı beni sonradan

İNŞALLAH sana vesile olur canım

boncugum kızzz yazdım yazdım yoktunuz zaten eşime yalkalanmadan yatıyım dedim

İNŞALLAH başka akşam telafi ederiz tatlım

canım tşk ederim,çok saygıdeğer kayınvalidemler gelecek ne de olsa oğlunun doğum günü...cnm ya yakı yaktı kavurdu resmen,şimdi birde sandalyede oturuyorum ya yaslandıkça ısı artıyor sempatiksalakcinni böyle oluyorum
cnm Allah bağışlasın yiğenini,inş bişe olmaz cnm ya inş bu doktorlar insanın sinirini bozuyor bazen tam oklavalıklar klava:
sende mi annene gideceksin kız,ohh negüzell...

selam kızlarrr nasılsınızzz gece site çekemedi bizi hemen amborgoyu koydularr hahahaha baktım düzelmicek dedim yatayım bari napayımmm kırk yılda bi boncuga nöbette yardım edecez dedikk sitee engelledi neyse sonra düzelmiş bari boncuk yanlız kalmamış bilsem bende uyumazdım ne bilem 5 6 kere denedim bakımda dedi dedim sabahı bulur bu bakım işi neyse bu gece telafii ederikk kuzularrr

turkuazım eşinin doğum gğünü kutlu olsun

kuzeninde bebeğiini rabbim esirgesin inşallah korkulan olmaz canım

bende iiiyi diyeyim iyi olayımcanım

turkuazcım eşinin dogum günü kutlu olsun yeni yaşı size ugurlu gelsinn bebiş getirsin inşallah canım yegenin için üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim korucaktır bişey olmasına izin vermez inşallah saglıkla sıhhatle gözlerini dünyaya açar

turkuazım eşinin doğum günü kutlu olsun

kuzeninde bebeğiini rabbim esirgesin inşallah korkulan olmaz canım

bende iiiyi diyeyim iyi olayımcanım
çok sağol cnm bnm,inş cnm şuan iyiye gidiyormuş durumu, bebiş annesinin karnında ne kadar kalsa kar demiş doktor, inş hiç gerek kalmaz sezeryana falan yaa
çok sağolun iyiki varsınız :)

cnm bnm çok sağol ya inş uğurlu gelir,söylediğim gibi kuzenimde şuan iyi çok şükür bebişte iyi Allah razı olsun düşündüğünüz için sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…