AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50
zeyn...........................20
seydam........................20bitti
aleyna...........................20
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
yeliz.............................20
ezgim..........................30
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar
SELAM KIZLAR
dedanurcum sen benden önce gittin kız bende yarın gidiyom güle güle git canım güle güle gel
turkaazcım biz iyiyz canım sen nasılsın eşinin dogum günü kutlu olsun niye yanlız kalamıyonuz misafiriniz mi var bugünü iyi deyerlendir kız bak yakıyı da yapıştırdın dadi kolay gelsin
kuzeninede RABBİM yardım etsin ablamın kızınada ona benzer bişe olmuştu dogduktan sonra ilac tedavisi uyguladılar şimdi 7 aylık cok tatlı bi kızımız var üzülmesin kuenin RABBİMİN izniyle herşey düzelir
yakıyı gecen ay bende yapıştırdım anam o ne öyle yandım kavruldum resmen cok yaktı beni sonradan
İNŞALLAH sana vesile olur canım
boncugum kızzz yazdım yazdım yoktunuz zaten eşime yalkalanmadan yatıyım dedim
İNŞALLAH başka akşam telafi ederiz tatlım
benim braz işlerim var canım hallednce gelirim görüşürüzz
canım tşk ederim,çok saygıdeğer kayınvalidemler gelecek ne de olsa oğlunun doğum günü...cnm ya yakı yaktı kavurdu resmen,şimdi birde sandalyede oturuyorum ya yaslandıkça ısı artıyor sempatiksalakcinni böyle oluyorum
cnm Allah bağışlasın yiğenini,inş bişe olmaz cnm ya inş bu doktorlar insanın sinirini bozuyor bazen tam oklavalıklarklava:
sende mi annene gideceksin kız,ohh negüzell...
çok sağol cnm bnm,inş cnm şuan iyiye gidiyormuş durumu, bebiş annesinin karnında ne kadar kalsa kar demiş doktor, inş hiç gerek kalmaz sezeryana falan yaaturkuazım eşinin doğum günü kutlu olsun
kuzeninde bebeğiini rabbim esirgesin inşallah korkulan olmaz canım
bende iiiyi diyeyim iyi olayımcanım
turkuazcım eşinin dogum günü kutlu olsun yeni yaşı size ugurlu gelsinn bebiş getirsin inşallah canım yegenin için üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim korucaktır bişey olmasına izin vermez inşallah saglıkla sıhhatle gözlerini dünyaya açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?