canım,o kadar kalitelinin içinde tutupta kalitesiz döllediyse bilemicem ama bizde spermde problem olmadığına çok eminim,tabi rabbim bilirde,aşılama kadar normaldede şansım var,madem gene iğneyle denicem,cebimdende ödesem denicem,belki yumurtalıklarım alışmışlardır artık.
bide eşim dedi,ben birazcık hastalık derecesinde titizimde,senin vucutta galiba kendin gibi,her şeyi kirli,pis,yabancı madde diye atıyo,yoksa başka problem göremiyorum dedi,buna çözüm olarakta beni köye göndercekmiş,komşuların ne kadar tarla bağ bahçe inek işleri varsa halletcekmişim ki,vucudum önce mikroba,sonrada bebeğe alışcakmış,biraz espiritüel yaklaştı ama,sizcede olabilr mi,vucudum yabancı madde gördüğü için kabul etmeyebilir mi,ve bunun bi çözümü var mıdır?
ebroşum sen bilirsin canım,eğer okumadıysa diye niyet et bari,fazla sayı olmasın çünkü.
vereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim ilk düşüğümde doktorum böyle demişti vücut yabancı madde diye atıyo dedi .sonrakileri niye attı onu bilmiyorum ama
aslında eşin haklı benimkide çok kızıyo bana ama elde değil işte .vücudun mikroba alışmaz kuzum hiç sanmıyorum ben köydeydim ahırada girdim inekde sevdim çaylığada girdim yinede yok yok:hooray:
buarada kızlar ben çıkıyorum ya namaz kılıcam ayrıca yemekde yapıcam annemlerdeyim buarada söyledimmi hatırlamıyorum .bide bugün tuhaafım sancım var ama gelen giden yok şaşırdım anlıycağınız
kardeloş seninki aşırı kuzum ben öyle olsam kocam kapıya koymuştu beni biraz relaks ol tamam
buarada gelir ya hiç sanmıyorum
canla bnim adet devam ediyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?