Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aslında haklısın ama ne biliyim aklıma geldi birden,valla hiçbir fikrim yok eğer öyle bişe oluyorsa benimde o yuzden olmuyor demekki kaydirigubbakcemile3

ya bizde köyde oluruz,toz toprak illaki oluyo ama ben gidercem diye baya uğraşıyom,ahıra giresemde çıkar çıkmaz ellerimi hiç bi yere değdirmeden yıkarım,fayda etmez ki mikrobu.

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
gökcerana.....................20
ezgim..........................30
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

Son düzenleme:
buarada kızlar ben çıkıyorum ya namaz kılıcam ayrıca yemekde yapıcam annemlerdeyim buarada söyledimmi hatırlamıyorum .bide bugün tuhaafım sancım var ama gelen giden yok şaşırdım anlıycağınız

ben çarşıdan eve gelen her şeyi,yıkanabilen herşeyi yıkar,öyle kullanırım,sebzeler değil trabiki,kutu,paket ne bulursam,tezgahıma,masama kimse bişey koyamaz,koyarsa hemen çamaşır sularım,tlf kullandığım elimle asla bişey yeme,çünkü tlf elimin kirli olduğu andada elimde oluyo,kumanda kullanırsam gene öyle,daha sayim mi?misafir gidince hemen kalktığı yeri falan temizlemem Allah tanda,wc ve lavabo bi dezenfekte olur mutlaka.amaaaan,eşim haklı aslında.

kardeloş seninki aşırı kuzum ben öyle olsam kocam kapıya koymuştu beni biraz relaks ol tamam
buarada gelir ya hiç sanmıyorum

herkese selam

abla ben okudum 20 tane RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

benim cıkmam lazım eşim geliyomuş sonra görüşürüzzzzzzzzzz

seval haımı aradım primolit-n adlı ilacı kullan dedi araaştırdım adet geciiktirici bu ilaçç

ama bana artık fayda edermi bilemedim şar şar gidiyo maşallah şimdi bunu kullanınca hepten karışmasınn kafam krıştıı
neden olmuştur ddim seval hanıma bünyene az gelmiştir ilacın dozu dedi
acaba diyorum kendi kendime incir küründenmi erken geldii nedersinizzz

bu arada nsılsınz iiyimisiniz ebrar çıkıyodum ddi diye yazıverdim dan diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…