Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleynada yok ortada gelmedimii kızlar kusura bakmıyorsunuz demi fazla yazamıyorumm msn de arkadaşlada yazışıyoz yetişemiyorumm 2 saattir belim agrıdı pc de ohh şimdi rahatımm uzattım ayaklarımıda

ay daha çok küçük gerçektende çok zor rabbim sabır versin okızıda ıslah etsin merhametiyle.
ya ben hep diyorum budevirde çocuk doğurulmaz

azracım,Allah kolaylık versin ailesine,şimdiki vakitte çocukla uğraşmak zor ama istiyoruz genede.

azracım,Allah kolaylık versin ailesine,şimdiki vakitte çocukla uğraşmak zor ama istiyoruz genede.

aminn canımmm evet isteniyo işte dünya meyvası ama gercekten bu zamanda çok zorr çocuk büyütmek yetiştirmek ben hep diyorumm kimse evladım olsun da bana baksın bi tas su versin diye ümit etmesin bu zamanda yeni nesill hepsii aynıı hiçbirinden hayırr yokk gelmezzz annelikk gercekten bekçilikk yaa bak büyüt belli bi yaşa getirrr sonrada sana yapmadıgı kalmasınn yazık ya valla şimdiki gençlerri anlamak çok zor ne saygıı var nede sevgiii iyiye gitmiyorrr

ya bı kız neye güveniyoda gidiyo,bi takıntısı vardır mutlaka,öyle parasız pulsuz yaşanmaz,o da bilir,bodrumda yerler kız o nu,anam hemen bulsunlar,çokta küçük yaaa.

bak ya anneyle tartışıyo gidiyo nasıl ş bu yaa

görüyon demi canım anneyle tartışş evden kaçç olacak şeymii biz annemize cevap bie veremesdikk saygı vardı korku vardıı bunlarda ne saygı ne korku varr canımmm bazen korkuyomm ya valla diyorum bi vladım olsun istiyomm evet ama ya yarın bi günn beni döverse ya sokaklara atarsa allahım koruu yarabbbimmmm hayırlılarından nasipp ett cümlemize kurban oldugummm

öyle tabide,bide evladı güzel yetiştirdiğinde,ailesine etrafına sadık,Allahına kitabına bağlı olduğunda,onunda ayrı bi keyfi vardır.:1hug:

azracım gerçekten öyle yaa çok zor allahım kimseyi böyle imtihan etmesin şimdikiler çok başına boydak ne oldum delisi oluyolar inanki korkuyorum

kızlar çıkalım yaa vakit geç oldu yarın görüşürüz inşallah çok öpüyorum sizi
allahım rahatlık versin

günaydın canlarım beni mrak etmişiniz kendimi işe verdim
ha bi de doktorun verdiği bu ilaç bende baş ağrısı yaptı yani sanırım ondan ben öle düşünüyorumm

dün gece kociş pc de cd hazırlaadı ben hiç geçemedim pc ye
erken uyudum zaten başağrıından
ama keşke bi uğrasaymısm sizi merakta bırakmışımm özür dileim canlarımmopuyorumnanaktan

yok yelizim,iyi mişsin ya,gerisi önemli değil tatlım.heralde tatile çıkıyonuz,hadi dinlende gel bakem.opuyorumnanaktan

kızlar,herkeze hayırlı cumalar bu arada,rabbim şu mübarek ay hürmetine,mübarek cuma hürmetine dualarıomızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…