Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benim ençok hoşuma giden şey çocukları sevindirmek,alışveriş yapmak,bide kocamla muhabbet etmek haa bide sizlerle muhabbet etmek
en nefret ettiğim şey YALAN,RİYA,YALAKA İNSANLAR

gezmeyi müzik dinlemeyi ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi severim en nefret ettigimm ise HAKSIZLIKKK HAKSIZLIGA VE YALANA GELEMİYORUMM

Ya canım niye kopya çekmiş gibi olsun genelde insanlar sevmez yalanı
ama bazılarıda inanılmaz yalan söyler
yağmurmu?burayada yağsa lütfen çok sıcak deliricem ya ben kış gelsin istiyorum ohhh yak kaloriferi otur

ebroşum,küllü kumral yaptırsam,saçıma pek bi hava katmıcak galiba,şimdi baktımda renklere,benim saçımın çok az açığı o,gerçi gerçek rengimi unuttum,hep kırmızı dolaşınca.

YA KIZILDA Bİ NOKTANDAN SONRA SIKIYO DEĞİŞİKLİK İSTİYO İNSAN
ben sadece 1 kere yaptırdım yakışıyo banada ama beniki açık renk istiyo hep
eğer saçına yakın renkse olmaz bide şuan kızılsa eniyisi yine bakır tonları

bakırı merak ediyorum bende nasıl durur diye.denicem bi kereliğinebayanssulusmile

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40
DERİN......................40
SEYDAM..................30
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
AZRA........................20
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
OKUMAK İSTEYENİ EKLERİM

Son düzenleme:
]

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
MAVİ.................................................................................................26TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

herşeyin hayırlısını versin rabbimm böle olacak allah korusun kaçacak evden barktann ugraş durr yazık ya valla o analar ne eziyetle doguruyo büyütüyoo bak en basiti bizlerr nasıll mücadele veriyoz olsun diyee kurban oldugum allahım hayırlı evlatlar nasip etsin ana baba sözü dinleyenlerden etsin kurban oldugumm ya yazık kız cocugu bide 15 yaşında ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…