Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

günaydin hayirli cumalar kizlar ebrarcim ben gamze arkadasimiz icin okudum duayi rabbim kabul eylesin:Saruboceq:

Kızlar benim şöyle bir sorunum var. Ben çocuk sahibi olmak istiyorum fakat eşim çocuk sahibi olmaya hiç sıcak bakmıyor. Ne yapabilirim?

sağol cnm bnm,inş kendi bebişinin mevlüdünün okunduğu günleri de göreceksin

sağol ablm,dün 25 dedim ama ben 33 okudum dua sayısı tamamlanmamış zaten ona göre dağıtırsın değil mi?

çok çokk geçmiş olsun yaa
herkse günaydın kızlar,cumanız mbarek olsun Rabb'im gönlünüzdeki muradınızı gerçekleştirsin

:Saruboceq:

amin en kisa zamanda melegini kollarina alir ins

canim ben yeni gördüm bugün bitirir yazarim ins öpüyorum seni

bende puregon yapıyorum kendimiz denicez

hayırlı olsun canım, bende iğne kullanıyorum. ben puregon kullanıyorum sen?
aşılama mı olacak yoksa kendiniz mi deneyeceksiniz?
kizlar bende puregon kullandim gectigimiz ay olmadi simdiki adetimde yine deniycem hakkimizda hayirlisi olsun ins

gecmis olsun bitanem dikkat et kendine olumunekankayizsmile

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1
Göklerde ve yerde olanların hepsi, mülkün sahibi, eksiklikten münezzeh, azîz ve hakîm olan Allah'ı tesbih eder
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2
Çünkü ümmîlere içlerinden, kendilerine âyetlerini okuyan, onları temizleyen, onlara Kitab'ı ve hikmeti öğreten bir peygamber gönderen O'dur
Kuşkusuz onlar önceden apaçık bir sapıklık içindeydiler
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3
(Peygamberi) müminlerden henüz kendilerine katılmamış bulunan diğer insanlara da göndermiştir
O, azîzdir, hakîmdir
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4
Bu, Allah'ın lütfudur
Onu dilediğine verir
Allah büyük lütuf sahibidir
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5
Tevrat'la yükümlü tutulup da onunla amel etmeyenlerin durumu, ciltlerce kitap taşıyan merkebin durumu gibidir
Allah'ın âyetlerini yalanlamış olan kavmin durumu ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu doğru yola iletmez
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6
De ki: Ey yahudiler! Bütün insanlar değil de, yalnız, kendinizin Allah'ın dostları olduğunuzu iddia ediyorsanız, bunda da samimi iseniz, haydi ölümü temenni edin (bakalım)!
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7
Ama onlar, önceden yaptıklarından dolayı ölümü asla temenni etmezler
Allah, zalimleri çok iyi bilir
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]8
De ki: Sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, muhakkak sizi bulacaktır
Sonra da görüleni ve görülmeyeni bilen Allah'a döndürüleceksiniz de O size bütün yaptıklarınızı haber verecektir
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]9
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı (ezan okunduğu) zaman, hemen Allah'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın
Eğer bilmiş olsanız, elbette bu, sizin için daha hayırlıdır
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]10
Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan isteyin
Allah'ı çok zikredin; umulur ki kurtuluşa erersiniz
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]11
Onlar bir ticaret ve eğlence gördükleri zaman hemen dağılıp ona giderler ve seni ayakta bırakırlar
De ki: Allah'ın yanında bulunan, eğlenceden ve ticaretten daha yararlıdır
Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır
[/FONT]

Son düzenleme:
ah canım ya çok şükür iyiymişsin çok merak ettim seni .
ya insan yokluğunu çok hissediyo bunu bil enazından iyiyi diye yaz olurmu kuzum seni seviyom .
kızlar,herkeze hayırlı cumalar bu arada,rabbim şu mübarek ay hürmetine,mübarek cuma hürmetine dualarıomızı kabul etsin.
canım seninde cuman mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versin
günaydin hayirli cumalar kizlar ebrarcim ben gamze arkadasimiz icin okudum duayi rabbim kabul eylesin:Saruboceq:
canım çok saol ağzına sağlık .sanada hayırlı cumalar bitanem
hakkını nasıl öderiz ya herzaman dua ediyosun bizim için rabbim senide hayırlısıyla mleğine kavuştursun darlık yüzü göstermesin
kuzu seninde cuman mübarek olsun
bebiş nasıl ya hep aklımda inanki inşallah sağ salim evlerine çıkarlar
buarada saol canım öyle bir korku yaşadım
tamam ben hemen 33 yazıyorum ağzına sağlık
günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı cumalar olsun.................
canım sanada hayırlı cumalar rabbim gönlüne göre versin
saol bitanem allah razı olsun
buarada dua çok güzeldi yüreğine sağlık rabbim gönlünün muradını versin .

kuzum özledim seni iyisin değilmi
seninde cuman mübarek olsun .listeyi güncelliyorum merak etme çok öptüm

Kızlar fazla kalamıycam hemen çıkıyorum bebek kuranı var
orda hepimize dua edicem inşallah
görüşmek üzere bitaneciklerim

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40
DERİN......................40
SEYDAM..................30bitti
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
AZRA........................20
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
OKUMAK İSTEYENİ EKLERİM

Son düzenleme:
KIZLAR 5 AYETEL KÜRSİ EKSİK
okemak isteyen varsa bildirsin .ben okuyamıyorum leke gelmeye devam ediyo bitürlü sökülmedi hayırlısı inşallah

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var net olmadığı için giremiyo çok özlemiş hepimizi .çok çok öpüyo .

ebroş slm ve güle güle,tabi banada,pc yi kapatmadan bakim dedim.rabbim dualarımızı kabul etsin.ay bebişi koklasana yerime.

buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var net olmadığı için giremiyo çok özlemiş hepimizi .çok çok öpüyo .
bizdende slm söyle eboşum...
kuzenimle görüşemedim daha inş iyidir bebiş kuzenim iyiymiş te bebişi göremiyo ya sıkıntılı,Allah razı olsun ablam tez zamanda muradını versin inş

ellerine sağlık seydam opuyorumnanaktan

kuzum eboşum 5 inide ben alıyım tamam mı benim pek duaokuyuşum hızlı değildir o yüzden anneme okutayım ama 1 saate kadar hallder o söledim şimdi. bu arada hepinizden allah razı olsun kızlar öyle bi destek oldunuz ki bana şuan çok fena duygulandım bi açtım neti benim dua listem rabbim hepinizden allah razı olsun bu mübarek günde hepimizin en büyük arzusunu yerine getirir inşallah (amin) bu arada progestanı bıraktım bana yaramadı hiç sonra çatlatmaya başladım bakalım hayrlısı olur inşallah adet günüm ayın 9 una geçti ilaçlardan dokuzundan sonra belli olur benim tedavi işe yarıyor mu diye bu arada benim dr adapazarında baya bilinen iyi bi dr ben sonuş alırsam hepinize özellikle adapazarına yakın olanlarınızdan rica edecem gelin bi sizde tedavi olun diye. iğne olduğum gün annemin bi komşusunla konuştum kadın 11 yıldır bebek aramış ve maddiyatsızlıktan bütün gün bütün gece dışarı oya yapıp satarak tedavi olmuş ve 1 yaşında kızı var aynı dr gitmiş

turkuaz nasılsın canım allah razı olsun sendnde diğer topikteki tüm arkadaşlardanda yüreğinize sağlık hakkınızı helal edin

turkuaz nasılsın canım allah razı olsun sendnde diğer topikteki tüm arkadaşlardanda yüreğinize sağlık hakkınızı helal edin

aminnn canm aminn inşaallah,varsa hakkım helal olsun kız o nedemek, ben iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin,inşallah olumlu sonuçlanacak bbu ay inatci sıpan gelecek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…