sağol cnm bnm,inş kendi bebişinin mevlüdünün okunduğu günleri de göreceksinturkuazcım,rabbim bebeğede annesinede şifa versin in.,bende bugün bi bebek tevhidine gittim,erken doğmuştu ve kaç aydır kuvözdeydi ama sapasağlam delikanlı olmuş maşallah,fıldır fıldır bakıyodu,bebeğide bana dolaştırttılar,ay çok şekerdi,bide gülüyodu kerata.inş.sizlerde o günlerini görürsünüz bebeğinizin.
canım yaa rabbim yardımcıları olsun inşallah süt vericek hayırlı bir anne bulurlar
inşallah miniş atlatır bu zor günleri .yanlızımın bebişide öyleydi biliyosun çok şükür geçti .inşallah kuzeninin bebişide güçlü olur rabbim ömür verir ona
canım saol sana 25 tane yazıcam
çok çokk geçmiş olsun yaakızlar bugün başıma geleni anlatıyım size korkudan feleğim şaştı
görümceme gittim yolcu etmeye onların sokakta yer bulamadım arabayı koyucak bende caddeye bıraktım ama öyle çok işlek biyer değil .neyse gittim eve görümcem sordu nerde araba dedim yola bıraktım baktı hee gözüküyo iyi dedi bende kafamı uzattım siyah bi araba dedim iyi gözüküyomuş.neyse aradan 1 saat geçti bi bakıyım dedim bibakarım araba yok bir bağlık abla araba yok götürmüşler .ben başımı nasıl bağladığımı hatırlamıyorum görümcemle koşa koşa gidiyoruz o arada kolumu biyere çarptım ama acı hissetmiyorum kesseler kanım akmaz.neyse koştuk bi baktık araba yerinde meğerse benim arabanın önüne başka araba koymuşlar oda gidince biz bizimki sandık .ya varya bukadar korku yaşamamıştım .kolumu vurdumya şişti kolum eşime diyorum halime bak senin korkundan ne hale getirdim diyoki ne korkuyon kasko var .
işte böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
amin en kisa zamanda melegini kollarina alir insYâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM AYŞEN için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl tedavisini hayırlı eyle ayşenimin yüzünü güldür yarabbim emeklerini boşa çıkarma evlerine huzur,bereket ve hayırlı bir evlat nasip eyle .sen herşeye KADİRSİN yoktan var edensin ayşen arkadaşımızında muradını ver YARABBİM
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canim ben yeni gördüm bugün bitirir yazarim ins öpüyorum seniGAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20
TURKUAZ................25
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40
DERİN......................40
SEYDAM..................30
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
OKUMAK İSTEYENİ EKLERİM
bende puregon yapıyorum kendimiz denicez
kizlar bende puregon kullandim gectigimiz ay olmadi simdiki adetimde yine deniycem hakkimizda hayirlisi olsun inshayırlı olsun canım, bende iğne kullanıyorum. ben puregon kullanıyorum sen?
aşılama mı olacak yoksa kendiniz mi deneyeceksiniz?
gecmis olsun bitanem dikkat et kendine olumunekankayizsmilekızlar bugün başıma geleni anlatıyım size korkudan feleğim şaştı
görümceme gittim yolcu etmeye onların sokakta yer bulamadım arabayı koyucak bende caddeye bıraktım ama öyle çok işlek biyer değil .neyse gittim eve görümcem sordu nerde araba dedim yola bıraktım baktı hee gözüküyo iyi dedi bende kafamı uzattım siyah bi araba dedim iyi gözüküyomuş.neyse aradan 1 saat geçti bi bakıyım dedim bibakarım araba yok bir bağlık abla araba yok götürmüşler .ben başımı nasıl bağladığımı hatırlamıyorum görümcemle koşa koşa gidiyoruz o arada kolumu biyere çarptım ama acı hissetmiyorum kesseler kanım akmaz.neyse koştuk bi baktık araba yerinde meğerse benim arabanın önüne başka araba koymuşlar oda gidince biz bizimki sandık .ya varya bukadar korku yaşamamıştım .kolumu vurdumya şişti kolum eşime diyorum halime bak senin korkundan ne hale getirdim diyoki ne korkuyon kasko var .
işte böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
ah canım ya çok şükür iyiymişsin çok merak ettim seni .günaydın canlarım beni mrak etmişiniz kendimi işe verdim
ha bi de doktorun verdiği bu ilaç bende baş ağrısı yaptıyani sanırım ondan ben öle düşünüyorumm
dün gece kociş pc de cd hazırlaadı ben hiç geçemedim pc ye
erken uyudum zaten başağrıından
ama keşke bi uğrasaymısm sizi merakta bırakmışımm özür dileim canlarımmopuyorumnanaktan
canım seninde cuman mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versinkızlar,herkeze hayırlı cumalar bu arada,rabbim şu mübarek ay hürmetine,mübarek cuma hürmetine dualarıomızı kabul etsin.
canım çok saol ağzına sağlık .sanada hayırlı cumalar bitanemgünaydin hayirli cumalar kizlar ebrarcim ben gamze arkadasimiz icin okudum duayi rabbim kabul eylesin:Saruboceq:
kuzu seninde cuman mübarek olsunsağol cnm bnm,inş kendi bebişinin mevlüdünün okunduğu günleri de göreceksin
sağol ablm,dün 25 dedim ama ben 33 okudum dua sayısı tamamlanmamış zaten ona göre dağıtırsın değil mi?
çok çokk geçmiş olsun yaa
herkse günaydın kızlar,cumanız mbarek olsun Rabb'im gönlünüzdeki muradınızı gerçekleştirsin
:Saruboceq:
canım sanada hayırlı cumalar rabbim gönlüne göre versingünaydın kızlarrrrrrrr hayırlı cumalar olsun.................
saol bitanem allah razı olsunamin en kisa zamanda melegini kollarina alir ins
canim ben yeni gördüm bugün bitirir yazarim ins öpüyorum seni
kizlar bende puregon kullandim gectigimiz ay olmadi simdiki adetimde yine deniycem hakkimizda hayirlisi olsun ins
gecmis olsun bitanem dikkat et kendine olumunekankayizsmile
bizdende slm söyle eboşum...buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var net olmadığı için giremiyo çok özlemiş hepimizi .çok çok öpüyo .
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla
Göklerde ve yerde olanların hepsi, mülkün sahibi, eksiklikten münezzeh, azîz ve hakîm olan Allah'ı tesbih eder
Çünkü ümmîlere içlerinden, kendilerine âyetlerini okuyan, onları temizleyen, onlara Kitab'ı ve hikmeti öğreten bir peygamber gönderen O'dur
Kuşkusuz onlar önceden apaçık bir sapıklık içindeydiler
(Peygamberi) müminlerden henüz kendilerine katılmamış bulunan diğer insanlara da göndermiştir
O, azîzdir, hakîmdir
Bu, Allah'ın lütfudur Onu dilediğine verir
Allah büyük lütuf sahibidir
Tevrat'la yükümlü tutulup da onunla amel etmeyenlerin durumu, ciltlerce kitap taşıyan merkebin durumu gibidir
Allah'ın âyetlerini yalanlamış olan kavmin durumu ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu doğru yola iletmez
De ki: Ey yahudiler! Bütün insanlar değil de, yalnız, kendinizin Allah'ın dostları olduğunuzu iddia ediyorsanız, bunda da samimi iseniz, haydi ölümü temenni edin (bakalım)!
Ama onlar, önceden yaptıklarından dolayı ölümü asla temenni etmezler
Allah, zalimleri çok iyi bilir
De ki: Sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, muhakkak sizi bulacaktır
Sonra da görüleni ve görülmeyeni bilen Allah'a döndürüleceksiniz de O size bütün yaptıklarınızı haber verecektir
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı (ezan okunduğu) zaman, hemen Allah'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın
Eğer bilmiş olsanız, elbette bu, sizin için daha hayırlıdır
Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan isteyin
Allah'ı çok zikredin; umulur ki kurtuluşa erersiniz
Onlar bir ticaret ve eğlence gördükleri zaman hemen dağılıp ona giderler ve seni ayakta bırakırlar
De ki: Allah'ın yanında bulunan, eğlenceden ve ticaretten daha yararlıdır
Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır
kuzum eboşum 5 inide ben alıyım tamam mı benim pek duaokuyuşum hızlı değildir o yüzden anneme okutayım ama 1 saate kadar hallder o söledim şimdi. bu arada hepinizden allah razı olsun kızlar öyle bi destek oldunuz ki bana şuan çok fena duygulandım bi açtım neti benim dua listem rabbim hepinizden allah razı olsun bu mübarek günde hepimizin en büyük arzusunu yerine getirir inşallah (amin) bu arada progestanı bıraktım bana yaramadı hiç sonra çatlatmaya başladım bakalım hayrlısı olur inşallah adet günüm ayın 9 una geçti ilaçlardan dokuzundan sonra belli olur benim tedavi işe yarıyor mu diye bu arada benim dr adapazarında baya bilinen iyi bi dr ben sonuş alırsam hepinize özellikle adapazarına yakın olanlarınızdan rica edecem gelin bi sizde tedavi olun diye. iğne olduğum gün annemin bi komşusunla konuştum kadın 11 yıldır bebek aramış ve maddiyatsızlıktan bütün gün bütün gece dışarı oya yapıp satarak tedavi olmuş ve 1 yaşında kızı var aynı dr gitmiş
turkuaz nasılsın canım allah razı olsun sendnde diğer topikteki tüm arkadaşlardanda yüreğinize sağlık hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?