Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slmmmm ben geldim ama kimse yokk
kızlar dr gitcektim bugün ama gidemedim malesef kociş izin alamadı pazrtesi gitcem inş
kib öptmm

ellerine sağlık seydam opuyorumnanaktan
bisey degil canim benim

canim bende bitirdim duayi allah kabul etsin ins

ebroş slm ve güle güle,tabi banada,pc yi kapatmadan bakim dedim.rabbim dualarımızı kabul etsin.ay bebişi koklasana yerime.
canım bebişi bol bol kokladım hep kucağımdaydı zaten çok şirin maşallah rabbim hepimize nasip etsin
buarada yazdığını görmedim çoktan çıkmıştım
canım görüşürsem söylerim tabiki aklı burda kuzumun çok sinir oluyo ama net yok işte
demek bebişi göremiyo ay rabbim yardımcısı olsun keşke kokluyabilse ya .mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anasına babasına bağışlasın rabbil alemin
buarada görüşemedik özledim seni

canımsın nedemek yaa inşallah vesile olur dualarımız .
sana ekliyorum 5 tanesini bende okuyamadım çok üzüldüm nasip olmadı azda olsa geliyo benim kırmızılar .
inşallah tedavinin sonucu pozitifi görürsün canım herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20bitti
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40bitti
DERİN......................40
SEYDAM..................30bitti
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
AZRA........................20
GAMZE.....................5bitti
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
LİSTE TAMAMLANMIŞTIR

Son düzenleme:
]

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
MAVİ.................................................................................................26TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU......................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS
EBRAR_53.....................................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Bayanlarrr adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…