bisey degil canim benimellerine sağlık seydam opuyorumnanaktan
canim bende bitirdim duayi allah kabul etsin insGAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40
DERİN......................40
SEYDAM..................30
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20
AZRA........................20
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
OKUMAK İSTEYENİ EKLERİM
canım bebişi bol bol kokladım hep kucağımdaydı zaten çok şirin maşallah rabbim hepimize nasip etsinebroş slm ve güle güle,tabi banada,pc yi kapatmadan bakim dedim.rabbim dualarımızı kabul etsin.ay bebişi koklasana yerime.
canım görüşürsem söylerim tabiki aklı burda kuzumun çok sinir oluyo ama net yok iştebizdende slm söyle eboşum...
kuzenimle görüşemedim daha inş iyidir bebiş kuzenim iyiymiş te bebişi göremiyo ya sıkıntılı,Allah razı olsun ablam tez zamanda muradını versin inş
ellerine sağlık seydam opuyorumnanaktan
kuzum eboşum 5 inide ben alıyım tamam mı benim pek duaokuyuşum hızlı değildir o yüzden anneme okutayım ama 1 saate kadar hallder o söledim şimdi. bu arada hepinizden allah razı olsun kızlar öyle bi destek oldunuz ki bana şuan çok fena duygulandım bi açtım neti benim dua listem rabbim hepinizden allah razı olsun bu mübarek günde hepimizin en büyük arzusunu yerine getirir inşallah (amin) bu arada progestanı bıraktım bana yaramadı hiç sonra çatlatmaya başladım bakalım hayrlısı olur inşallah adet günüm ayın 9 una geçti ilaçlardan dokuzundan sonra belli olur benim tedavi işe yarıyor mu diye bu arada benim dr adapazarında baya bilinen iyi bi dr ben sonuş alırsam hepinize özellikle adapazarına yakın olanlarınızdan rica edecem gelin bi sizde tedavi olun diye. iğne olduğum gün annemin bi komşusunla konuştum kadın 11 yıldır bebek aramış ve maddiyatsızlıktan bütün gün bütün gece dışarı oya yapıp satarak tedavi olmuş ve 1 yaşında kızı var aynı dr gitmiş
slmmmm ben geldim ama kimse yokk
kızlar dr gitcektim bugün ama gidemedim malesef kociş izin alamadı pazrtesi gitcem inş
kib öptmm
canım nasılsın ben geldimya kimsecikler yok nerdesiniz
bisey degil canim benim
canim bende bitirdim duayi allah kabul etsin ins
Bayanlarrr adet bittikten sonra yani adet bitiminden 4 gün sonra korunmadan ilişkiye girdik.hamile olabilme ihtimalim olabilir mi sizce?? böyle bir durum yaşayan varmı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?