Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Slm bayanlar.....topic yeni fark ettim ve anlamaya çalışıyorum
hamile olmak isteyenlerin mi bu sayfa baştan pek okuyamadımda çok uzunnnnnnnnnnnn........
Eger öyleyse rabbim herkesin gönlüne göre versin
isteyen herkese nasip etsin
herşeyde bi hayır vardır elbette....

hoşgeldin topicimize
evet bebiş isteyenlerin topici
dilerim hepimiz tez zamanda kavuşuruz

hoşgeldın helpless cnm burası hamıle kalmak ısteyenlerın topıgı ama hamılelerde var aramızda ve sadece gebelık bebek hakkında paylasım yapmıyoruz bır bütün olduk yanıopuyorumnanaktan

amanınnn nerdesiniz yaw
kardeloşda gelmemiş uyuyakaldı galiba
boncuğum sen nerdesin kuzum

yok kuzu,uyuyakalmadım,yoğun bigündü,önce arkadaşa oturmaya,ordan çarşıya,kocişle buluşmaya,ordan eveiordan komşuya başsağlığına,ordanda düğüne gittik,ne kadar tezat bi gün değil mi,yemeği bile anca yedik ve yat saatimiz geldi canım.
sen neler yaptın,fazla kalmıcam ama iki kelime halleşelim dimi?

EVET BAŞKA KİMSE YOK O KUZU SENSİN :))
hakikaten çok yoğun ve tezat birgün yaşamaşsın yorulmuşsundur kesin yatıcan demek hayırdır ambargomu var bugec?

buarada ben napıyım biliyosun bebiş görmeye gittim bol bebekli birgündü ama hiç etkilenmedim nedendir bilmem galiba çok yakın arkadaşım olmasındandı ve onunda tam 5. yılında süpriz olarak geldi bebişi.eve geldim kocişin yemek siparişini yaptım ee şimdide kocişi doyurdum çay içicez herzamanki gibi o laptopda ben burda :))

hoşgeldın helpless cnm burası hamıle kalmak ısteyenlerın topıgı ama hamılelerde var aramızda ve sadece gebelık bebek hakkında paylasım yapmıyoruz bır bütün olduk yanıopuyorumnanaktan

çok güzel yaaa darısı isteyen herkese olsun
hamişleride allah rahat bi şekilde dogum yapmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…