Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çalışırken biriktirmezdim bu kadar ütü öffffffffffffffffffffffffffffffffff nerden birikti bu arada yaz temizliğini çıkardım aradanda o ara böle oldu resmen abartmıyoum çarşafa bohça yaptım o kadar var yani neyse gece uzun çok panikliom kız kalcam zannediom
gamzem işin zor nefret ediyorum ütüden allah kolaylık versin
buarada kocayla araba kullanmak berbat bizde her seferinde kavga ederdik
inşallah direksiyonuda geçersin canım o sınavlardan çok daha kolay

geldim kuzum biz gidemedk bu yaz tatile kocişimin fabrikada çok yoğun işleri devre arkadaşıda yarın evlenio 3 hafta yok hep yanlıznormalde haftasonları çalışmazdı ama artık teside çalışacak

ay canım korkma yaa geçersin panik yapma yeter sinyallere filan dikkat et .zaten kısa sürüyo
canım benimde çok birikmişti geçen kaç saat uğraştım gerçi daha var ama bu sıcaklarda hiç uğraşamam
canım allah kolaylık versin sağlık olsunda bu sene olmazsa seneye yaparsınız tatil

dinlenmişindir fıstıkım olsun ya biizim burda apartmanda bi aile ahpabımız var görcen varya her hafta sonu evde bile olsak tatil tadında geçio eş dost ne güzel bişey komşu olmak felan hiç sıkılmıon

nasılsınız kıslar ben hormon iğnelerine başladım 13 gün sonra felan yumurtalarım toplanır bana dua edin lütfen görüşmek üzere

eboooşşş bebiş iyiyymiş kıss:sm_cool: çok hareketliymiş maşallah:)süt anne de bulmuşlar çok şükür,evett ya dün gelmediniz o kadar bekledim ama demek günün bebişlerle geçti he ne güzel inş senin bebişinin mevlüdünü okuttuğun günleride göreceksin ablamm...

nasılsınız kıslar ben hormon iğnelerine başladım 13 gün sonra felan yumurtalarım toplanır bana dua edin lütfen görüşmek üzere

selam canım,hadi bakalım müjdeli haberleri alırız inşaallah en kısa zamanda kaçıncı günündesin şuan birde bu konuda çok cahilim yumurta toplama işlemi nasl olluyor?
anestezi ile dimi?
herkse günaydınlar,iyi hafta sonlarıı

sağol turkuazcım
evet anesteziyle oluyor ince bir tüple yumurtalıklardan tek tek toplanıyor sen hissetmiyorsun uyuduğundan ama uyanınca biraz ağrı oluyor haliyle
inşaallah bu tutarda 3. ye gerek kalmaz

sağol turkuazcım
evet anesteziyle oluyor ince bir tüple yumurtalıklardan tek tek toplanıyor sen hissetmiyorsun uyuduğundan ama uyanınca biraz ağrı oluyor haliyle
inşaallah bu tutarda 3. ye gerek kalmaz

inşaallah canım inşaallah sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

slm samyeli,naptın canım,tekrar gittin mi kontrole?
ebrar hamile değil şimdilik,arkadaşının bebişinin mevlidine gitmiş,ondan bahsediyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…