Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cok ozur dilerim benim yuzumden bir gun geciktiyse dua yaa okumamis olsam hadi neyse okudugum halde buraya yazmayi unuttum okudum diye. tuh yaaa

naktımda canım bulamadım kusura bakam ama sana bişey söyliycem daha önce süt buharını sen sormuştun dimi

gündoğmadan canım züzlme oluyo bazen böğle şeyler birazdan gelirler ozaman yaparız duayı yapılcaksa eğer

canım senin sorduğun akalımda kaldı bende annemlere gittim ya bizim bi komşu var işte bana neden olmuyo diye sordu tüplerde bi problerm varmı dedi ve bana onun nasıl yapıldığını anlattı gerçekten çok faydası varmış
maydonozla sütü kaynatıp lapasını beyaz bir beze koyup hafifi sıcakken üzerine oturucakmıssın 10 dakka bunu yapıp ilkiye girmeni tavisye ediyo bunu denemiş ve çok faydasını görmüş bende senin için yazdım

canım allah razı olsun sendende komşundanda yaparım canım süt alıp kaç kilo süte ne kadar maydonuz koyacam canım çarşamba günü sütcümüz geliyo alıp yaparım inşallah şifa olur canım çokkk teşekkür ederimm allah razı olsun

bak canım bi kilo süt bi demet maydonoz maydonoz kaymatıcaksın beraber lapasını koyucaksın beze bunu kendi denemiş bende denicem çünkü rahmide temziliyomuş aynı zamanda inşallah şifa olur balım

slm kızlar,mevzuyla alakalı çok bişey bilmiyom ama sütle maydanoz nasıl lapa olcak,süt bezden çıkmaz mı?varsa bi formulü bilmiyorum.
miktarını bilemem ama benim duyduğum,süt kaynatılıp,maydanozda içine atılıp,o kaynarıyla,üzerine bi örtü alıp,kovanın veye neye koyuyasan,onun üstünde,buhara oturmak gerekliymiş,anlatabildim mi,biraz karışık oldu sanırım.

bak canım bi kilo süt bi demet maydonoz maydonoz kaymatıcaksın beraber lapasını koyucaksın beze bunu kendi denemiş bende denicem çünkü rahmide temziliyomuş aynı zamanda inşallah şifa olur balım

inşallahh tatlımm inşallahh şifa olurr göbişlerimizzz dolarrr inşallahhh yapacam canım çarşamba günü alırım yaparım her ilşkidn önce yapsak mı canım rabbimm baksın görsünn boşa çıkarmasın eeklerimizi inşallahhhh çok sol tatlımm çokk teşekkür ederimm

azracım önemli değil canım kardelenim bende buharımı diye ısrarala sordum lapsı bir bezin üzerine koyulup dayanabileceğin sıcaklıkta olucakamış üzerine oturucaksın dedi

kardelencim lapa derken hani maydonozları bütün atıyoruz ya sütün içine yanayınca yunuşuyo zaten sitte azalıyo maydonozları alıp içinden beze koycan sıcakken lapadan kası o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…