naktımda canım bulamadım kusura bakam ama sana bişey söyliycem daha önce süt buharını sen sormuştun dimi
azracım gittinmi yoksa
canım senin sorduğun akalımda kaldı bende annemlere gittim ya bizim bi komşu var işte bana neden olmuyo diye sordu tüplerde bi problerm varmı dedi ve bana onun nasıl yapıldığını anlattı gerçekten çok faydası varmış
maydonozla sütü kaynatıp lapasını beyaz bir beze koyup hafifi sıcakken üzerine oturucakmıssın 10 dakka bunu yapıp ilkiye girmeni tavisye ediyo bunu denemiş ve çok faydasını görmüş bende senin için yazdım
bak canım bi kilo süt bi demet maydonoz maydonoz kaymatıcaksın beraber lapasını koyucaksın beze bunu kendi denemiş bende denicem çünkü rahmide temziliyomuş aynı zamanda inşallah şifa olur balım
ya kızlar sevtun hiç yazdımı nasılmış acaba
azracım önemli değil canım kardelenim bende buharımı diye ısrarala sordum lapsı bir bezin üzerine koyulup dayanabileceğin sıcaklıkta olucakamış üzerine oturucaksın dedi
kardelencim lapa derken hani maydonozları bütün atıyoruz ya sütün içine yanayınca yunuşuyo zaten sitte azalıyo maydonozları alıp içinden beze koycan sıcakken lapadan kası o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?