Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

buahrı evet canım daha mantıklı geldi banada ama maydonozun kendisini koysan daha iyi dedi yani o böğle denemiş ve hamile kalmış uzun uzun analttı bana bende deniycem

kız neden yazmayayım seni göremedimki ben geldini aramıza kara mara kedi me di giremezz bacımm hoş geldin nasılsın kocişi yatırdım da geldim uyumadı ama yattı

ben çıkıyom kuzu,dün gece misafirim vardı,sabahladık nerdeyse,artık yatıyorum,artık kandilden sonrada buralarda sabahlarız.öptümmmmm kocamannnn.

hoşbuluk kızlar allah yardımcıınız olsun
ben debuu ay yapacm süt naane saman maydonaoz
birde kasık düüşmesi duydunuzmu doktrlaar bilmiyo bu yolla çok hamiş kalan var bende bu ay kaldıracam ki gebe kaldı bu yola ı

a ben hiç duymadım o nasıl oluyorr kız neyle kaldırıyorlar bu arada senin sorunun ney saman damı koyuluyo o nasıl oluyo canımm seninde tüplerdemi sorunn

azracım canım yarın akşam kandil dua edelim bol bol mevlam anlımıza bi bebeiş yazsın bu yıl inşalalh

canlarım 2 senedir istiyoz sorun eşimdeydş6 aydır eşimin spermleri ilaçi ço
k iyi oldu yok sorun yo kta da daha kolay hamiş klmk içn nette yazıyo kaasık düşmesi diye canım gir çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…