Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevalcim okudum canım bilmem faydası olurmu eşin ne ilacı kullandı canım benim sorunda eşimede varikosel ameliyatı oldu

bence bu tarz şeyleer birazda risk çok güznemek lazım sonuçta ehil eği bilmeden yaptırma canım eğer düşünüyosan

azracım canım yarın akşam kandil dua edelim bol bol mevlam anlımıza bi bebeiş yazsın bu yıl inşalalh

aminnn tatlımm inşallahhhhh bende yarın iş gç yapmam bi yemek yaparım otururrum akşama kadar 313 tane okurum bol bol dua ederim hepimize rabbim mübareek gün yüzü hürmetine verir inşallah bebişlerimizi şimdiden hepinizin kandilini kutluyorum canlarım rabbimm dualarımız kabul etsin nice mutlu huzurlu bebişli kandillerr nasipp etsinnnnn

evet çift taraflı hemde 1 sene oldu ameliyat olalı canım ilacıda 6 ay kulandık
bekliyoz eee sizinki ne zaman oldu düzelme oldumu

benimki daha iki hafta felan oldu canım bak bilmiyoz daha 3 aybeklicaz bak sana bişey tavisye edicem bal fındık fıstık ver kocana bol bol bide keçiboynuzu kanat sununu içir birada böğle dene bende yapıyorum inşalalh fayda eder doktor çok umut verdi bize zaten bizede 1 sene sürebilir dedi

anladım sevalcim ben doktoru demedim canım yaptırdığın kişiyi çok iyi rarştır dedim yani sonuçta bi ilmi yok bunun tamamen kendi bilgisiyle yapıyo bu yüzden iyi biri olması şart

canlarım 2 senedir istiyoz sorun eşimdeydş6 aydır eşimin spermleri ilaçi ço
k iyi oldu yok sorun yo kta da daha kolay hamiş klmk içn nette yazıyo kaasık düşmesi diye canım gir çıkar

rabbim versin inşallah canımm ben o kasık düşmesini göbek düşmesi olarak biliyom öyle duymuştum yani göbegi düşmüş derler çekerlermişş ama tabi ne derce dogru bilmem eyer herşey yolundaysa rabbim vakit koymuştur vakit doldugunda gelir bebişin canım rabbim güldürsün senide bizleride inşalahh

derdanurcum olur daha çok erkenmiş sizin bünyeye bağlı canıım daha erkende kalabilirsin 4 ayda spermler kendine gelir anladıım çok haklısın canım
sağol azrapedrecim inşlalh hepimizi güldürsün

neden sordun azracım

memehmet emin tokadi hazretlerini ziyaret iyi oluyomuş canım duydum gidecem bende yanlız 3 cuma gidiliyomuş bide bilmem bilirmisin sümbül efendiyi koca mustafa paşada onunda türbe ziyaretinden benim çok arkadaşım faydalandı sen gittinmi diye sorarsan evet gittim tatlım sümbül efendiye hemde sürekli yakınınındaydım benim istegim olmadı ama arkadaşlarımın ablamın ne dilediyse oldu tabii veren cenabı allah herşeyi ondan isticez ama böyle muhteremleride ziyaret vesile oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…