Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım benim allah razıolsun senden de hepinizden de rabbim o güzel gönlünüzdeki dileği niyeti bu gecenin güzelliği nuruyla birleştirsin kabul edip gerçekleştrsin inşallah:Saruboceq:

aminnn yarabbim. bu duayı okuyan ve duamıza amin diyen , bu mübarek gecede kendilerinden önce bizim için dua eden sana yakaran bu kardeşleriminde dileklerini sen yerine getir yarabbim AMİN Allah sizlerden razı olsun arkadaşlar ne muradınız varsa versin inşallah

aminnn canımmm rabbim seninde muradını versin inşallahhh hoşgeldinn

kızlar duamı ettim bol bol tek tek isimlerinizi söyledim rabbim kabul eder inşallah .
herşey çok güzel olucak gelecek yıl inşallah bebişlerimiz kucağımızda olucak
iyi geceler canım arkadaşlarım

derdanur için dua listemiz
boncuk................20
maviş...................18
seydam.................25
zeyn.......................20
turkuaz..................20
azra........................25
derin......................25
samyeli...................20
didgok.....................20
gamze......................25
kardelen.................25
aleyna......................25
kubı...........................25
zeynep.....................20

Son düzenleme:

amin amin aminnn Allah dualarımızı kabul etsin
günaydınlar kerkesezemuszemus

hayırlı sabahlar hatunlar,daha uğramamışsınız,gece geldim kimsecikler yoktu ama dualara canı yürekten amin dedim ve hepinize,hepimize çok dua ettim,rabbim kabul etsin inş.

günaydın kardelen, akşam doktora gittik. dün östrojen testi yaptırmıştım, 167 çıkmıştı. doktor 500 olması lazım dedi, biraz düşük dedi. 3 yumurta olmuş. 16-17-18 mm. yavaş ilerliyor dedi. o yüzden dozajı 75 den 112,5 a çıkardı...

kızlar hepinizin ağzına sağlık allah hepinizden razı olsun teşekkür ederim dualarınız için yüce rabbim inşallah tez vakitte hepimiz çocuk sahibi oluruz.....tekrar sağolun

bende iyiyim canım östrojen sanırsam rahim kalınlaşması için değil mi bana dr.estrofem diye bir ilaç vermişti onunla kalınlaşmıştı rahmim

canım moralini bozmak istememiştim ama dr un şimdiye kadar yükseltmesi gerekirdi bence dozu,biraz gecikti sanki,ama şu da var ki,her ne olursa,ne kadar umutsuz bile görünse,rabbim ol deyince anında olur,karamsar olma,inş.yavaşta ilerlese güzel sonuç alırsın.

kızlar hepinizin ağzına sağlık allah hepinizden razı olsun teşekkür ederim dualarınız için yüce rabbim inşallah tez vakitte hepimiz çocuk sahibi oluruz.....tekrar sağolun

didemcim inş hayırlısıyla en kısa vakitte bebişine kavuşursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…