Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar kimsecikler yok bende selam veriyim dedim çıkıcam birazdan .
allahım bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

tamam o zamn dualarnda bizi unutma olurmu canım

görüşürüz hoşcakal

sanada iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn rabbim bu gecenin yüzüsuyu hürmetine kabul etsin dularımızı arkadaşımıza evladını nasipp etsinn inşallahhhhhhhhhhhhh aminnnnn

azracım selam canım naber?
Ben iyiyim şükür bakıyım dedim

az geçmişe bakim dedim canım döndüm fazla kalmadan iyiyim canım bol bol dua ettim canım rabbim kabul etsinn hepiniz dualarımdaydınız rabbim bu gece yazgılarımızı yazacak hepimize hayırlı evlatlar yazması için dua ettim rabbim alnımıza hayırlı evlatlarr yazsınn inşallahhhhhhhhh

azram saol canım dualarında unutmadığın için allah razı olsun kuzum benimde dualarımdaydınız şimdide devam edicem
kusura bakmazsan çıkıyorum bitanem allah gönlünün muradını versin

azram saol canım dualarında unutmadığın için allah razı olsun kuzum benimde dualarımdaydınız şimdide devam edicem
kusura bakmazsan çıkıyorum bitanem allah gönlünün muradını versin

aminn canımm rabbim kabul etsinn bende bi bakayım dedim tatlım çıkarım bende kimse yok sanırım bende biraz daha okuyayımm rabbim hepimizin dularını kabul etsin tatlım çok öpüyorum kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…