Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kizlar nasilsiniz?? derdanur icin okunacakmis, ebrar canim basliyorum ben bitince yazarim

kızlar duamı ettim bol bol tek tek isimlerinizi söyledim rabbim kabul eder inşallah .
herşey çok güzel olucak gelecek yıl inşallah bebişlerimiz kucağımızda olucak
iyi geceler canım arkadaşlarım
amin rabbim kabul etsin inşallah canımm agzına saglıkkk inşallah dedgin gibi gelecek yıl bebişler kucamızda yazarız burdan

azracım çok saol kuzum rabbim hepimiin dualarını kabul etsin .herşey gönlümüzce olur inşallah

didemcim nasılsın?dün gidecektin doktora herşey yolundamı ?yumoşlar büyümşmü tatlım

selam kizlar nasilsiniz?? derdanur icin okunacakmis, ebrar canim basliyorum ben bitince yazarim
canım çok saol şimdiden allah kabul etsin
kızlar,, bu iğnenin dozunu artırdım ya akşam,, ondan mıdır bilmiyorum ama sol göğsüm kuduruyor,nasıl ağrıyor var yaaa,,,,

canım iğnelerdendir göğsünün ağrıması sonuçta hormon ilaçları bizi mahvediyoda katlanmak zorundayız bebiş için

ay dün sorma ya bendeki stresi var ya ebrar akşam işten çıktım eşimi almaya gittim nasıl steresim arabayı kullanamadım elim ayağım titriyor çok şükur büyümüş.çatlatma iğnesi oldum bakalım inşallah olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…