Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

CANI YÜREKTEN AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM
CANIM ARKADAŞLARIM TEZ VAKİTTE HAMİŞ HABERİNİZİ ALICAZ İNŞALLAH
BÖYLE BİR AKŞAMDA DUA EDİYOR OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ .İNŞALLAH SEVABI VE MÜKAFATI DAHA FAZLA OLUCAK .
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
opuyorumnanaktan

Buarada derinimin hepinize çok selamı var
kandilinizi kutluyor hepinizi ayrı ayrı öpüyor
çok özlemiş bizi tabiki bizde onu özledik

canım hoşgeldin
ne güzel dua ettin ağzına sağlık
seninde kandilin mübarek olsun bitanem
rabbim muradını versin

ebrarcım sana çok dua ettim cnm duanda beni unutma adım kübra cnm bu arada berat kandilin mübarek olsun bütün kızların göbüşleri bebeklerle dolsun aminnnnnn

ebrarcım sana çok dua ettim cnm duanda beni unutma adım kübra cnm bu arada berat kandilin mübarek olsun bütün kızların göbüşleri bebeklerle dolsun aminnnnnn

CANIMSIN ALLAH RAZI OLSUN SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN
UNUTURMUYUM CANIM İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BEBİŞİNİ TEZ ZAMANDA YOLLASIN CANIMopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin
ne güzel dua ettin ağzına sağlık
seninde kandilin mübarek olsun bitanem
rabbim muradını versin

AMİNNNN canım inşAllah Rabbim dualarımızı kabul eder bu gecenin yüzü suyu hürmetine. benim ismimde Nilüfer isim vererek banada dua ederseniz çok mutlu olurum

Kızlar şimdilik çıkmam gerek kimse yokken duayı yaptım kusura bakmayın vaktim yok oyüzden anca gece girebilirim .dualarda buluşalım inşallah

AMİNNNN canım inşAllah Rabbim dualarımızı kabul eder bu gecenin yüzü suyu hürmetine. benim ismimde Nilüfer isim vererek banada dua ederseniz çok mutlu olurum

CANIMSIN YA DUA EDİCEM MUTLAKA
ZATEN HERZAMAN KENDİMDEN ÖNCE SİZE EDİYORUM .RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAHolumunekankayizsmile

Allah razı olsun Ebruşum bende tüm dileyenlerin yanı sıra banada diyorum mevlam lütfunu cümlemizede tattırır inşAllah

amin amin amin ne güzel bir geceye denk geldi kizlar hem size ve digerlerine cok cok duada bulundum rabbim kabul etsin ins
Berat Gecesi Duası
Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam bu gece Rabbine şöyle dua etmiştir:
"Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.":Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geeceler kızlarrrr
rabbim hepimizin duasıını kabul etsin namazdan sonradua ettim hepimize rabbim gönlümüzdeki muradı versin inşşşşşş
kimse yok bende uyumaya gidem barim kib öptm ii geceler tatlı rüyalar
ebroşum derine sende slm söle öptm onudaa zemuszemus

hayirli kandilleropuyorumnanaktan

hayırlı kandillercnm benim hamilesin heralde allah bu mübarek günde sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin aminnn dua etmeyi unutma cnm ismim kübra olumunekankayizsmile

amin canlarım mevlam bu güzel gecede onları ve bizleri tez vakitte sağlıklı sıhatli ana babasına layık evlatlar nasip etsin bu gece bizide beraat edenlerden eylesin

bütün kalbimle AMİN diyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH

kızlar ben kacıyorum namazımı kılıyım geliyim İNŞALLAH görüşürüz

gelemessem herkesin kandili mübarek olsun RABBİM hepimizin duasını dileyini kaBul eder İNŞALLAH

İsteyen herkese içinde de bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH yüce RABBİM

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…