selamün aleyküm
kızlar ben okudum 25 tane duamı RABBİM kabul eder İNŞALLAH
derdanur arkadaşaımıza hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH YÜCE RABBİM
,
içindede bizlere İNŞALLAH
iyi canım sen nasılsınn bu gün hava çok sıkıcı sıcakkkslm kızlar nasılsınz
azramm sende hoşgeldin kuzum nasılsın?
kızlarrr selammmm gelenler hoşgelmişinizzz ben öyleden beri burdayımda geç kalktım dedim kızlar gelene kadar işlerimi yapayım yemeklerimi yaptım şimdi bi kızartma yapıyom biraz ütü yaptımm daha varrr bitmedi dedim bi bakayımm canlar gelmişmi nasıllarr iyisiniz demi kızlarrr
ohhh negüzel canım yemeğide halletmişsin afiyet olsun şimdiden
canımsın valla senin pozitif enerjin bizide pozitif yapıyo kız opuyorumnanaktan
bende bugün iş yaptım bitek yemeğim kaldı şimdide çay demledim gel içelim kuzu
azram işleri hallettimde yemek yapıcam yaa .
gece geç yatınca 1de kalktım :kedi:
sende sıcakta ütümü yaptın keşke serinleyince yapsaydın hiç çekilmiyo valla
ezgim hoşgeldin canım nasılsın?
baksen ıspanaklı börekde varmış ozaman çaylar feda sana gel dolduruyorum açık çayınıgeleyim kuzu çay senden ıspanaklı böreklerde bendenn ohhhhhhhhhh miss gibiii vallaçayım açık olsun tatlım demli içemiyom sen koy ben çıktım yola hehehe
kuzum bi ton ütü var birazını yaptım bıraktım dedim kızartmaı çıkarayım aradan sonra gene devamm öldümm kızımm yaaa sıcakta çekilmiyooo ahhh işte paran olacakk tut bi hatunn o ütülesinn biz serinleyelimm hahahahaha
iyi canım sen nasılsınn bu gün hava çok sıkıcı sıcakkk
hosbulduk ebrarcım ıyı m canım bugun tahlıl sonuclarını aldık temız cıktı cok sukur hormonlarda ıyı hepsı referans degerlerı arasında ama amelıyat olması gerekıyo cunku testıs cevresınde bı tabaka olusmus ıcı saydam sıvı doluymus bu sıvı da testısın sıcak olmasını saglıyrmus o yuzden olusan spermlerde cok kalıtelı olmadıgında ısıs ya dayanamayıp oluyrmus boyle dedı dr. antepe gıdıyrz yarın amelyat ıcın dua etmenızı ıstyrm sızdennn bana olurmu arkadaslarrr...
hosbulduk ebrarcım ıyı m canım bugun tahlıl sonuclarını aldık temız cıktı cok sukur hormonlarda ıyı hepsı referans degerlerı arasında ama amelıyat olması gerekıyo cunku testıs cevresınde bı tabaka olusmus ıcı saydam sıvı doluymus bu sıvı da testısın sıcak olmasını saglıyrmus o yuzden olusan spermlerde cok kalıtelı olmadıgında ısıs ya dayanamayıp oluyrmus boyle dedı dr. antepe gıdıyrz yarın amelyat ıcın dua etmenızı ıstyrm sızdennn bana olurmu arkadaslarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?