Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamün aleyküm

kızlar ben okudum 25 tane duamı RABBİM kabul eder İNŞALLAH

derdanur arkadaşaımıza hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH YÜCE RABBİM
,
içindede bizlere İNŞALLAH

kızlarrr selammmm gelenler hoşgelmişinizzz ben öyleden beri burdayımda geç kalktım dedim kızlar gelene kadar işlerimi yapayım yemeklerimi yaptım şimdi bi kızartma yapıyom biraz ütü yaptımm daha varrr bitmedi dedim bi bakayımm canlar gelmişmi nasıllarr iyisiniz demi kızlarrr

ohhh negüzel canım yemeğide halletmişsin afiyet olsun şimdiden
canımsın valla senin pozitif enerjin bizide pozitif yapıyo kız opuyorumnanaktan
bende bugün iş yaptım bitek yemeğim kaldı şimdide çay demledim gel içelim kuzu

azram işleri hallettimde yemek yapıcam yaa .
gece geç yatınca 1de kalktım :kedi:
sende sıcakta ütümü yaptın keşke serinleyince yapsaydın hiç çekilmiyo valla

geleyim kuzu çay senden ıspanaklı böreklerde bendenn ohhhhhhhhhh miss gibiii valla çayım açık olsun tatlım demli içemiyom sen koy ben çıktım yola hehehe

azram işleri hallettimde yemek yapıcam yaa .
gece geç yatınca 1de kalktım :kedi:
sende sıcakta ütümü yaptın keşke serinleyince yapsaydın hiç çekilmiyo valla

kuzum bi ton ütü var birazını yaptım bıraktım dedim kızartmaı çıkarayım aradan sonra gene devamm öldümm kızımm yaaa sıcakta çekilmiyooo ahhh işte paran olacakk tut bi hatunn o ütülesinn biz serinleyelimm hahahahaha

ezgim hoşgeldin canım nasılsın?

hosbulduk ebrarcım ıyı m canım bugun tahlıl sonuclarını aldık temız cıktı cok sukur hormonlarda ıyı hepsı referans degerlerı arasında ama amelıyat olması gerekıyo cunku testıs cevresınde bı tabaka olusmus ıcı saydam sıvı doluymus bu sıvı da testısın sıcak olmasını saglıyrmus o yuzden olusan spermlerde cok kalıtelı olmadıgında ısıs ya dayanamayıp oluyrmus boyle dedı dr. antepe gıdıyrz yarın amelyat ıcın dua etmenızı ıstyrm sızdennn bana olurmu arkadaslarrr...

geleyim kuzu çay senden ıspanaklı böreklerde bendenn ohhhhhhhhhh miss gibiii valla çayım açık olsun tatlım demli içemiyom sen koy ben çıktım yola hehehe
baksen ıspanaklı börekde varmış ozaman çaylar feda sana gel dolduruyorum açık çayını

canım ya bu sıakta harbiden çekilmiyo hele kızartma yapmak tam dert gerçi ben fritöz kullanıyorum sağlıklı değil deselerde 3 kere kızartma yapıp döküyorum yağını sanki dışarda yediklerimiz çokmu sağlıklı .
:dilcikar:

ay ezgim çok sevindim tatlım yani tahlillerin iyi çıkmasına ameliyatta çok başarılı geçicek inşallah bak çokda korktuğun gibi değil rabbimin izniyle geçicek ve belkide birkaç ay sonra bebişin göbüşünde olucak .canım duamda olucaksınız rabbim hayırlısıyla ameliyat olmasını ve herşeyin yoluna girmesini nasip etsin :Saruboceq:

tatlımm dualrım seninle sen içini ferah tut canım herşey güzel olacak sein güzel haberini en kısa zamanda alacaz tatlım hiç üzülme stres yapma çok yakında çok sevinecen güzelimm hiç sıkıntı stres yapmadan gidin gelin canım hayırlısıyla rast gittinsin işiniz bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…