Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, kardelen5233+, aleyna84+, azraperi34+

abla ben bakarımda zaten cok kiloluyum bide öyle şeyler yersem kendimi düşünemem yani

ama saglıklı beslenmek önemli

kardelen tıgggggggg gibi hatun ben öylemiyim

valla toptan kaçalım bende erken kalkıcam yatıyım herkese iyi uykular ALLAH rahatlık versin öptümmmmmmm

aleyna ben yazdım ya canım çok fgüzel güle güle diy diye canım okumadın sanırımm bu arada wc de takıldım biraz msnim kapalı açmadım günamı alma kızz hehehe ebvarır yarından tezi yokk bizle doping alacaz bacımm ben polaeni alıyomm zatende keçi bynuznu adama yeddiriyomm bende yarın keçiboynuz yiyem bide fındık felan artıkk kendimizede bakalım demii kızzz

:tomato::tomato::tomato::teytey::hooray::icecream::sm_cool::smiley-cool::uhm::sm_confused::teselli::mymeka:vereliniortakkötükedihüso:uhm::a015::çok üzgünüm:a.s:roflol::1rolleyes::sm_cool::sm_cool::dilcikar::smiley-cool::teytey::hooray::dance::tomato::icecream::asigim::1hug:a.s.a.s.:1hug::smiley-cool::1rolleyes::roflol::teselli:vereliniortak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…