Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azracım görmedim canım cok sagol

günahını aldım kusura bakma tatlım

haydn hep beraber kacalım hoşcakalınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebvarım kardelenim aleynam demek çıkıyoz canlar hepinizi öpüyorum geceniz güzel olsun saglıkla ve sevgiyle kalın allaha emanet olun kendinize iyi bakınn çokkk öptümmm

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:vv

tamam kız bizde bundan sonra bakalım kendimize doping alalım ya bizim ne eksiğimiz var bayanssulusmile

]derdanur için dua listemiz
boncuk................20bitti
maviş...................18
ebrar.....................25bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20
azra........................25
derin......................25
samyeli...................20
didgok.....................20bitti
gamze......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25
zeynep.....................20bitti
kızlar çarşamba akşamı duasını yapıcaz

Son düzenleme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU......................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505............................................................................................................24AĞUSTOS
EBRAR_53.....................................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızlar yarın aranızda olamıycam gezmelere gidiyorum haber veriyim dedim

duayı okuyanlar yazarsa ben eklerim sonra hepinizi çok öpüyorum

slm kızlar nasılsınız ben bıkac gün fazla gıremıcem ebrarım sen duaya bıttı yaz cnm öğlende okurum hemen eksık olursada msj at bana hı bıde lısteyı güncelledıgın ıcın cok sagol cnm özledım sızleri kendınıze ıyı bakın

Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

herkese selam,
dün foruma girdim ama ne geçmişi okuyabildim ne de bişe yazabildim,iki gündür net kesiliyor saatlerce gelmiyor e bizde netten satış yaptığımız için net gelince birden yoğunluk oluyordu,sitemiz de değişti anca alışabiliyoruz dün bayağı stres içinde geçti günüm...
siz ne yaptınız bakem,ezgicim tahlil sonuçların temiz çıkmış cnm sevindim,eşin ürologa mı gitmişti? bak ne güzel sebep bulundu inşaallah tez zamnda gelecek meleğin:Saruboceq:
kardelencim,eboşum,azram,samyelim,boncuğum,seydam,aleynacım,pelinim,didemcim,derdanurum,derinim ,gamzecim kızlar sizlerden ne haber?
ayyy ne kadaannn kalabalıkmışız ne güzel olumunekankayizsmile
ablam ben ayetel kürsiyi eve gidince okurum,duada burda olamayacağıma göre şimdiden AMİİİİNNNNNN diyorum
Kurban olduğum Allah en yakın zamanda bizede o duyguyu tattıracak inşaallah,
ya kızlar bişe sorucam bnm rahim filmi çektirmem gerek ya tam ramazan ayına denk geliyor,sizce napıyım bana fikir verin...adet bittikten sonraki gün çektikleri için bi gün oruç tutamıycam ama kendimi suçlu hissederim ben o zamn,bir de hep nedense bnm tüplerimde sorun var diye geçiyor aklımdan rahimde ters offfff offffffff

zeyn,zeynep,d_kupcu günaydın kızlarrr
zeynep'cim seninde rahim ters galiba sen hsg çekilmiş miydin canım?
bende tam onu yazacaktım evet rahmim doğuştan ters
bende hsg çektirdim sol tüp tıkalı çıktı aşılama yaptırdım tutmadı sağ yumurtalığı takip ettirtmem gerekiyordu aşılama için onunlada hiç uğraşamam dedim ve tüpe geçtik işte

bende oruç tutamıycam transfer tam ramazana denk geliyor napıyım mecburum elimden gelen bişi yok şimdi oruç tutsam halsiz düşücem beslenemiycem
Allah bizi görmüyormu ramazan geçince kaza yaparız

cevabını şimdi gördüm canım anladım,hayırlısı olsun
inş gelir meleğin,ben dünden beri ne yapsam diye düşünüyorum artık bi yerden başlamak gerek,iş yerinden izin alamadığım için 7aydır erteledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…