Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nasıl yani,bildiğim kadarıyla ikinci denemeye koyuyolar canım,yoksa üç mü?yeni mi çıkmış,nasıl bişeymiş?heyecenlandım zeynom,hadi söleyiver gari.

valla banada aleyna dedi oda biryerde okumuş
3. denemede konuyor ben 2. deyim keşke öle bişi olsa ama ne imzalıyorsunki CADIARZU

valla banada aleyna dedi oda biryerde okumuş
3. denemede konuyor ben 2. deyim keşke öle bişi olsa ama ne imzalıyorsunki CADIARZU

hayılısı canım yaaa,iki konması aslında büyük bi risk değil bana göre,zaten progestanda veriyolar,rahim tutar onları,nolur şu yasa,azıcık esnese.

valla bilmiyomki nolucak halimiz %35 veriyor doktorum bana 1 tane çok düşük tutma şansı
zaten Allah verecekse 1 taneden bile ikiz veriyor
neymiş çoğul gebelik olunca anne bebek riskleri varmış sanane kardeşim aslı riski şimdi taşıyoz o kadar iğne vurunuyoz yazık değilmi bize
maddi desen milyar milyar gidiyor
bizi bizden başka kimse anlamaz kardeşim

ya gerçekten tek embryo dan ikiz olabiliyo mu,bu neye göre değişiyo,spermin canlılığına mı,yumurtanın kuvvetine mi,ayni saptanmış bi sebebi var mıymış,tabiki rabbimin takdiride,hem sevindim bunu duyduğuma.
evet aslında kullandığımız ilaçlar düzenimizide bozuyo,ne malum erken menapoza girmicemiz,ben tedaviye kadar saati saatine rgl olurdum,sonra birazcık şaşırdı benimki günlerini,bizi niye yıpratıyolar acaba?

canım sen hamile değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum sempatiksalakcinni
bilmiyorum ama blast konuyorya 5. gün o tek yumurta bölünüyormuş ama neden bilmiyorum ben çok kişide duydum ama tek yumurta ikizi olduğu için benzerler birbirlerine

:gitme::gitme::gitme:kimyasal gebelik geçirdim ya benmafoldumbenmafoldumben

hadi ya duymadım yemin ederim çookkk üzüldüm arkadaşım kendiliğindenmi olmuştu ne değilmi
tüp yaptırmadın ama neden öle olmuşki
ayyy yaranı deştim kusura bakma

yok kuzum yaa,önemli değil,olsun,bilmiyodun sonuçta.kendiliğinden sayılır,gonal f ve süreli beraberlikle olmuştu,ovitrellede kullanmıştım tabi.
ama artık tüp dene dedi dr um,özele para yetişmez,devlet desteğide anca aşılamayla oluyomuş,bende aşılamaya gerek görmüyom şu durumda,neticede yumurta kalitesizde böyle oluyo,onuda anlamadım,baya güzel büyüyo benim yumurtalar,günü gününe ve normal değerlerde,tabi ilaçla.bilmiyorum zeynebim napcamı.

canım benim ahhhh ahhhh insan öle bir boşluğa dişiyorki
bence tüp yaptır kurtul derim yinede sen bilirsin
Allah yardımcımız olsun

canım benim ahhhh ahhhh insan öle bir boşluğa dişiyorki
bence tüp yaptır kurtul derim yinede sen bilirsin
Allah yardımcımız olsun

işte ona para gerek,bende biraz daha bekleyip,gene iğnlerle normal olarak denicem,bayramdan sonrayada karar vericem işte,bu ay geçtide,ramazanı şerifte,eğer dr olur derse,iğneleri akşam vurunarak,kontrolüde ultrasonla yapabilirse,karından,bi sefer daha gonal f denicem,dahada olmassa klomenlede denicem,bende oluşuyo yumoş,biraz stres de yapıyom,onu yapmicam,zaten olmicak ama ya tutarsa diye bakcam olaya.

ha canım sen iyi yumurtluyormuşun maaşşallah benim tüp kapalı bana tüp mecbur Allah yardımcımız olsun

turkuazcım vanım sıkma kendini bigün niyet etmez kaza yaprsın mevlam büyük o bilir rahimde ters olsun canım onun tüp tıkanıklığıyla alakası yok dilerim iyi çıkar balım herşey gönlünce olsun dua içinde teşekkür ederim tatlım bende sana dua aderim temizlendim yarın başalrım artık nezaman çetirceksin

]derdanur için dua listemiz
boncuk................20bitti
ebrar.....................43bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20bitti
azra........................25
derin......................25
samyeli...................20
didgok.....................20bitti
pelin......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25
zeynep.....................20bitti
kızlar çarşamba akşamı duasını yapıcaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…