Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlr ben geldim hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugün gezmeye gittim yeni geldim eve hava serindi önceki günlere göre bol bol dolaştık .ama çok yoruldum .dönüşte eczanenin önünden geçerken test almak geldi aklıma aldım sonuç negatif herzamanki gibi .yani fossssssss diye oturdum .birazda keyfim kaçtı nefret ediyorum tek çizgilerden .neyse bende havadisler böyle .biraz geçmişe bakıyım

boncukum bende özledim seni canım listeyi merak etme halletmeye çalışıyorum
kolay gelsin kuzu özledim seni
ebrarcim ben duayi okudum rabbim kabul eylesin
ağzına sağlık canım çok saol
bende okudum ebrarım Allah kabul etsin
zeynom saol canım ağzına sağlık opuyorumnanaktanaminnnnnnnnnn
bende dedim bu nerelerde meğer yoğunmuşsun kuzum
he buarada sendemi ters rahimsin biliyosun gökcede öyleydi hiç korkma bitanem rabbim nasip ettimi oluyo .buarada doktor araştır beraber başlıyalım ya .kız yoksa medıcal parkamı gitsek sskda geçiyomuş
selam kızlar ben giremicem 2 gün merak etmeyin teyzeme gidiyom öptüm hepinizi
kuzu güle güle özliycez seni
ama yazmamışsın dua bittimi acep şimdi neyapıcaz yav kaydirigubbakcemile
slm kızlar,nasılsınız bugün?ben çok uyumuşum bu sabah yaaaa.
uykucu şirine naber?
ben hamiş değilim kuzum mafoldumben
mrb kızlar,,,
buakşam doktora gitcem,, ayy bakalım nolacak?
güzel haberler alırsın inşallah canım opuyorumnanaktan

kuzu yazmamışsın kocişin süpriz yaptımı ?ay merak etmiştim yaaa

buarada dua kalıcak galiba kızlar tekrardan dağıtım yapmam gerekicek galiba çünkü azra gitti okudumu okumadımı belli değil
bide pelin ve gamzedende ses çıkmadı onlarda görmedi galiba .
almak isteyene verebilirim kızlar haberiniz olsun

slm ebrarcım yaptı saolsun canım ya çok uğraşmış bizim arabamız vardı geçen ay sattık daha alamadık arıyo arabayı satmadan düğün yemeğine gittiğimiz yerden yer ayırtmış bide benim tek taşımın taşı düştü bana tek taş almış o saate kadarda araba aramış arkadaşlarından o saatte yemeğe gittik gelincede film felan izleidk beraber canım benim yaa bitane benim kocam ya nekadar mutlu olursan ol içimizde bi burukluk var ilk düğün günü gitmişdik beraber o gün herşey bambaşkaydı yemekte ağladım bana kızdı burda bari düşünme diye ama elde değilki balım napalım o yüzden sabahtan beri girdim kimse yok baktım yazamadım

pelinim hoşgeldin ay yanlışlıkla senin adını yazmışım pelinimden ses çıkmadı diye maviş yazıcaktım yorgunluk işte kusura bakma
canım derda arkadaşımız için okuycaz ozaman sana 25 tane yazıyorum canım

ohhh çok sevindim tatlım saolsun kocişin
kız aynıyız demek bende her yıldönümünde yemekte yada sahilde ağlarım çok kızar banada herifim
buarada güle güle kullan canım çok inceymiş maşallah kocişine

pelinim 25 tane yazdım kuzu yarına haber verebilirmisin aslında dua bu akşamdıda olmadı işte yine rötar yaptık neyse geç olsunda güç olmasın

hoşbulduk ebrarım nasılsın canım önemli degil tamam o zaman ben 25 tane okurum ne zamana kadar okuycam canım

saol canım aman keşke tek taşım değilde yavrum olsaydı nelri vermezdim o kokusuna offffffff canım sıkkın ya kusura bakmayın

saol canım aman keşke tek taşım değilde yavrum olsaydı nelri vermezdim o kokusuna offffffff canım sıkkın ya kusura bakmayın

ah canım nediyelim nasip kendimizi böyle vutuyoruz işte sağlık olsun canım öyle zgn olma bende moralsizim ağlarım vallamafoldumbenmafoldumben

ya evet bende düşünmedim değil orayı ama işten çıkmam lazım,tedaviye başlayabilmem için ancak eylülden sonra
hsg düşünüyorum bakım ne olacak...

maşallah

hayırlısı artık bakalım ne olacak sonuç

derdanurcum evlilik yildönümünüz kutlu olsun canım allah mutlulugunuzu bozmasın ve bir bebişle taclandırsın inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…