boncukum bende özledim seni canım listeyi merak etme halletmeye çalışıyorumslm kızlar nasılsınız ben bıkac gün fazla gıremıcem ebrarım sen duaya bıttı yaz cnm öğlende okurum hemen eksık olursada msj at bana hı bıde lısteyı güncelledıgın ıcın cok sagol cnm özledım sızleri kendınıze ıyı bakın
ağzına sağlık canım çok saolebrarcim ben duayi okudum rabbim kabul eylesin
zeynom saol canım ağzına sağlık opuyorumnanaktanaminnnnnnnnnnbende okudum ebrarım Allah kabul etsin
bende dedim bu nerelerde meğer yoğunmuşsun kuzumherkese selam,
dün foruma girdim ama ne geçmişi okuyabildim ne de bişe yazabildim,iki gündür net kesiliyor saatlerce gelmiyor e bizde netten satış yaptığımız için net gelince birden yoğunluk oluyordu,sitemiz de değişti anca alışabiliyoruz dün bayağı stres içinde geçti günüm...
siz ne yaptınız bakem,ezgicim tahlil sonuçların temiz çıkmış cnm sevindim,eşin ürologa mı gitmişti? bak ne güzel sebep bulundu inşaallah tez zamnda gelecek meleğin:Saruboceq:
kardelencim,eboşum,azram,samyelim,boncuğum,seydam,aleynacım,pelinim,didemcim,derdanurum,derinim ,gamzecim kızlar sizlerden ne haber?
ayyy ne kadaannn kalabalıkmışız ne güzel olumunekankayizsmile
ablam ben ayetel kürsiyi eve gidince okurum,duada burda olamayacağıma göre şimdiden AMİİİİNNNNNN diyorum
Kurban olduğum Allah en yakın zamanda bizede o duyguyu tattıracak inşaallah,
ya kızlar bişe sorucam bnm rahim filmi çektirmem gerek ya tam ramazan ayına denk geliyor,sizce napıyım bana fikir verin...adet bittikten sonraki gün çektikleri için bi gün oruç tutamıycam ama kendimi suçlu hissederim ben o zamn,bir de hep nedense bnm tüplerimde sorun var diye geçiyor aklımdan rahimde ters offfff offffffff
kuzu güle güle özliycez seniselam kızlar ben giremicem 2 gün merak etmeyin teyzeme gidiyom öptüm hepinizi
uykucu şirine naber?slm kızlar,nasılsınız bugün?ben çok uyumuşum bu sabah yaaaa.
güzel haberler alırsın inşallah canım opuyorumnanaktanmrb kızlar,,,
buakşam doktora gitcem,, ayy bakalım nolacak?
turkuazcım vanım sıkma kendini bigün niyet etmez kaza yaprsın mevlam büyük o bilir rahimde ters olsun canım onun tüp tıkanıklığıyla alakası yok dilerim iyi çıkar balım herşey gönlünce olsun dua içinde teşekkür ederim tatlım bende sana dua aderim temizlendim yarın başalrım artık nezaman çetirceksin
slm ebrarcım yaptı saolsun canım ya çok uğraşmış bizim arabamız vardı geçen ay sattık daha alamadık arıyo arabayı satmadan düğün yemeğine gittiğimiz yerden yer ayırtmış bide benim tek taşımın taşı düştü bana tek taş almış o saate kadarda araba aramış arkadaşlarından o saatte yemeğe gittik gelincede film felan izleidk beraber canım benim yaa bitane benim kocam ya nekadar mutlu olursan ol içimizde bi burukluk var ilk düğün günü gitmişdik beraber o gün herşey bambaşkaydı yemekte ağladım bana kızdı burda bari düşünme diye ama elde değilki balım napalım o yüzden sabahtan beri girdim kimse yok baktım yazamadım
saol canım aman keşke tek taşım değilde yavrum olsaydı nelri vermezdim o kokusuna offffffff canım sıkkın ya kusura bakmayın
ya evet bende düşünmedim değil orayı ama işten çıkmam lazım,tedaviye başlayabilmem için ancak eylülden sonrabende dedim bu nerelerde meğer yoğunmuşsun kuzum
he buarada sendemi ters rahimsin biliyosun gökcede öyleydi hiç korkma bitanem rabbim nasip ettimi oluyo .buarada doktor araştır beraber başlıyalım ya .kız yoksa medıcal parkamı gitsek sskda geçiyomuş
slm ebrarcım yaptı saolsun canım ya çok uğraşmış bizim arabamız vardı geçen ay sattık daha alamadık arıyo arabayı satmadan düğün yemeğine gittiğimiz yerden yer ayırtmış bide benim tek taşımın taşı düştü bana tek taş almış o saate kadarda araba aramış arkadaşlarından o saatte yemeğe gittik gelincede film felan izleidk beraber canım benim yaa bitane benim kocam ya nekadar mutlu olursan ol içimizde bi burukluk var ilk düğün günü gitmişdik beraber o gün herşey bambaşkaydı yemekte ağladım bana kızdı burda bari düşünme diye ama elde değilki balım napalım o yüzden sabahtan beri girdim kimse yok baktım yazamadım
turkuazcım vanım sıkma kendini bigün niyet etmez kaza yaprsın mevlam büyük o bilir rahimde ters olsun canım onun tüp tıkanıklığıyla alakası yok dilerim iyi çıkar balım herşey gönlünce olsun dua içinde teşekkür ederim tatlım bende sana dua aderim temizlendim yarın başalrım artık nezaman çetirceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?