Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar üzülmeyin lütfen sizler üzülünce bende üzülüyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürcek ve bebişlerimiz göbüşlerimize koncak:Saruboceq::Saruboceq:

ağlama gülüm ben ikimizin yerinede ağlarım ağlıyom zaten
oyy kıyamam sil gözyaşlarını ağlama yaaa
tamam ebrarım uygun benim icin yarın öglen haber veririm canım
tamam bitanem çok saol allah razı olsun
bu arada gökçe de de mi öyleymiş senden duydum valla,bak şu işe

evet gökcede öyleydi onda daha ne sorunlar vardı kuzum çok şkr hamiş kaldı ama

turkuazım galiba ben oraya gitcem canım başkada biyer gelmiyo aklıma mehtap hanım var bi doktor daha var ikisinden birinde artık
buarada oruç tutamam filan demişsinya sonra kaza yaparsın bence ihmal etme hatta kocişi razı edersem bende ramazanda başlıyabilirim .baksana normal geleceği yok

kıalar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan görmesin bei dağılmış toplıyım biraz kendimi görüşürz canlarım hepinize çooooooooooook teşekkür ederim mevlam yar ve yardımcınız olsun öptüm

canımmmm üzülme ne olur,ne yapalım Allah'ın takdiri herşeyde bi hayır vardır...
baksana ben de adet görmeden plan yapıyorum o kadr eminim ki hamiş kalamayacağımasempatiksalakcinni

yaa işte ençok o acıtıyo içimi okadar eminizki insanlar gn geçer hemen hamileyim der ben onu bile diyemiyorum .ya aslına bakarsan biraz mitliydim hem burda dua okundu hem arkadaşlrım VAKIA SURESİ okuyolar tabi bende .bilmiyorumda çok kaptırmıştım heralde içten içe tek çizgi görmek beni mahvetti .
bazen diyorum bırak artık herşeyi olmuycak diye dşn ozamanda sanki allahtan mit kesmişmi olurum diyorum .
nebiliyim kuzu sizide zdmde kötymmmmmafoldumbenmafoldumben

canım benim yapam böğle çıkmadım yazını görünce olsun balım vardır bi hayır mevlam bizi bizden daha çok düşünür bende senin gibiyim ama çare yokki bak ağlıyom dün geceden buyana ama hala boş ellerim zamanı vardır diyelim umut işte kaybetmek yok

yok be kuzum 20 gn geçti nerdeyse benim sorun bu yaa adet olamıyorum
offf offffffffffffffff artık bıktım herşeyden RABBİMİN gcne gitmesinde mafoldumbenmafoldumben

ebrarım üzülme canım ya bende sana söylüyorum ama sanki kendim başarabiliyorum ama umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez tamammı canım her şey cok güzel olcak inşallah inşallah benimde bu ay gelir bebişim ve bütün kızların:Saruboceqlumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…