Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

öylede bilmiyorum kuzum artık ne dşneceğimi bilmiyorum
saol desteğin için bugn kötym geçicek biliyorum ama 10 senedir gelmiyen gelmiycek gibi geliyo .neyse boşver neyazacağımıda bilmiyorum .çok öptmmmmm

canım inşallah ya rabbim yardımcımız olsun
pelinim çıkmam gerek kuzum eşim gelir pilavımı yapıyım .yarın haber verirsin sen .çok saol canım arkadaşım .çok öptm

canım inşallah ya rabbim yardımcımız olsun
pelinim çıkmam gerek kuzum eşim gelir pilavımı yapıyım .yarın haber verirsin sen .çok saol canım arkadaşım .çok öptm

amin ebrarım... görüşürüz canım kolay gelsin tamam ben yarın haber veririm cok öpüyorum tatlım

kuzummm yazmadan çıkmak zorunda kaldım,annemdeyim şimdi
üzülmek yok kıslarrr,umutla beklicez elbet brgün bizde görücez o günleri Allah'ın izniyle
ya hamile kalmakla iş bitmiyor işte Allah sağlıklı bi evlat,hayırlı bir evlat nasip etsin
biz hep böyle dua ettiğimiz için bence Allah bizim için hayırlı zamanın gelmesini bekliyor bak mesela kuzenimin bebeği kilo alamıyor ciğerleri sorunlu daha tam gelişemeden doğdu şimdi iki ayı tamamlamadan hastaneden çıkamıyorlar,kuzenimin halini bi düşünün... sağlıklı olsun hayırlı olsunda varsın bekletsin
anlaşılan bugun hepimizin bunalım günükaydirigubbakcemile3
derdaacım sende üzülme canım hayırlısı herşeyin
eboşum sen git bence medicala orası için iyi diyorlar hatta bu ara git adetin sökülmeye başlayınca bi görün,infertilite de mehtap hnm iyi sanırım,bende peşine gelicem kıs inş
beraber gideriz kontrollere :)
Haydin Allah'a emanet olun,üzmeyin kendinizi ne olur bol bol dua edin...
Ben yarın yokum izinliyim,bensiz çok kaynatmayın aklınıza geldikçe bana da dua edin şu işten biran önce ayrılayım hayırlısıyla,hepinizi kokulu kokulu öpüyorum güllerimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar....

kızlar selam..kardeşime geldikte bi bakayı m dedim hiçbiriniz yoksunuz(

netimizde sorun var a ma yakında olur heralde..üst ka ttakilerle bir kullanıyoruz da,yukarıdan bi sorun olmuş..bu arada klavyede bozuk:)
hepinizi çok özledimm Allaha emanet olun.Şeniz

slm kızlar ben geldım nasılsınız ınsallah hamıle haberlerı cogalmıstır

ben hala evıme gecemedım kızlar bu pazar ancak gecıyorum su kahrolası elektırık su bu gelmedı delırdım resmen bır aydır orda burda kalmakdan

bu ay rahım fılmıde cekemıyorum dugune denk gelıo esım kuzenının

belımı cektırdım ıkı uc gun once

bizde seni özledik kuzu yaa,nerde kaldın.umarım çabucak hallolur sorun neyse.kaydirigubbakcemile

öylede bilmiyorum kuzum artık ne dşneceğimi bilmiyorum
saol desteğin için bugn kötym geçicek biliyorum ama 10 senedir gelmiyen gelmiycek gibi geliyo .neyse boşver neyazacağımıda bilmiyorum .çok öptmmmmm

abla ya üzüldüm İNŞALLAH bu ay olur kendiliyinden gelir bebeyin İNŞALLAH

tedaviyede başlıycam demişsin İNŞALLAH hayırlısı olur

hoşgeldin derin özlettin kendini opuyorumnanaktan
mız mız daha yerleşemedinmi canım ya opuyorumnanaktan

neyse gec olsunda güc olmasın canım hayırlı zamn ne zamnsa o zamn olsun İNŞALLAH

evlilik yıl dönümünüzü kutlarım canım seneye İNŞALLAH bebeyinle kutlarsın

kocanada MAŞALLAH ne ince adammış kızz ALLAH bozmasın

ya imzayla 2 embiriyo konuluyomuş

başka topikte okudum gezerken nerde okudugumu bulamıyom acaba varmı öyle bişe ya

varsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…