ben çıkıyorum bu son öptüm hepinizi
canım benim yapam böğle çıkmadım yazını görünce olsun balım vardır bi hayır mevlam bizi bizden daha çok düşünür bende senin gibiyim ama çare yokki bak ağlıyom dün geceden buyana ama hala boş ellerim zamanı vardır diyelim umut işte kaybetmek yok
ebrarım üzülme canım ya bende sana söylüyorum ama sanki kendim başarabiliyorum ama umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez tamammı canım her şey cok güzel olcak inşallah inşallah benimde bu ay gelir bebişim ve bütün kızların:Saruboceqlumunekankayizsmile
canım inşallah ya rabbim yardımcımız olsun
pelinim çıkmam gerek kuzum eşim gelir pilavımı yapıyım .yarın haber verirsin sen .çok saol canım arkadaşım .çok öptm
yaa işte ençok o acıtıyo içimi okadar eminizki insanlar gn geçer hemen hamileyim der ben onu bile diyemiyorum .ya aslına bakarsan biraz mitliydim hem burda dua okundu hem arkadaşlrım VAKIA SURESİ okuyolar tabi bende .bilmiyorumda çok kaptırmıştım heralde içten içe tek çizgi görmek beni mahvetti .
bazen diyorum bırak artık herşeyi olmuycak diye dşn ozamanda sanki allahtan mit kesmişmi olurum diyorum .
nebiliyim kuzu sizide zdmde kötymmmmmafoldumbenmafoldumben
kızlar selam..kardeşime geldikte bi bakayı m dedim hiçbiriniz yoksunuz(
netimizde sorun var a ma yakında olur heralde..üst ka ttakilerle bir kullanıyoruz da,yukarıdan bi sorun olmuş..bu arada klavyede bozuk:)
hepinizi çok özledimm Allaha emanet olun.Şeniz
öylede bilmiyorum kuzum artık ne dşneceğimi bilmiyorum
saol desteğin için bugn kötym geçicek biliyorum ama 10 senedir gelmiyen gelmiycek gibi geliyo .neyse boşver neyazacağımıda bilmiyorum .çok öptmmmmm
hoşgeldin derin özlettin kendini opuyorumnanaktankızlar selam..kardeşime geldikte bi bakayı m dedim hiçbiriniz yoksunuz(
netimizde sorun var a ma yakında olur heralde..üst ka ttakilerle bir kullanıyoruz da,yukarıdan bi sorun olmuş..bu arada klavyede bozuk:)
hepinizi çok özledimm Allaha emanet olun.Şeniz
mız mız daha yerleşemedinmi canım ya opuyorumnanaktanslm kızlar ben geldım nasılsınız ınsallah hamıle haberlerı cogalmıstır
ben hala evıme gecemedım kızlar bu pazar ancak gecıyorum su kahrolası elektırık su bu gelmedı delırdım resmen bır aydır orda burda kalmakdan
bu ay rahım fılmıde cekemıyorum dugune denk gelıo esım kuzenının
belımı cektırdım ıkı uc gun once
slm ebrarcım yaptı saolsun canım ya çok uğraşmış bizim arabamız vardı geçen ay sattık daha alamadık arıyo arabayı satmadan düğün yemeğine gittiğimiz yerden yer ayırtmış bide benim tek taşımın taşı düştü bana tek taş almış o saate kadarda araba aramış arkadaşlarından o saatte yemeğe gittik gelincede film felan izleidk beraber canım benim yaa bitane benim kocam ya nekadar mutlu olursan ol içimizde bi burukluk var ilk düğün günü gitmişdik beraber o gün herşey bambaşkaydı yemekte ağladım bana kızdı burda bari düşünme diye ama elde değilki balım napalım o yüzden sabahtan beri girdim kimse yok baktım yazamadım
kardelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsın canım iyimisin
evet ya herkes tatilde biz evde
ramazanda kalabalıklaşır herkes gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?