selam kızlar nasılsınız
ablam annemdeyim yemek yicektim açık bıraktım sayfayı şimdi gördüm,bebişin durumu aynı iki ay daha kalacakmış hastanede 9 ay tamamlanacak şekilde yani,Allah şifa versin inş...aşılama için nereyi düşünüyorsun sen inş eşin kabul eder de yaptırsınız ablam yaa
sen nerde yaptırırsan bende orda yaptırıcam:),geçen bi arkadaş erdem de yaptırmış aşılamasını daha yeni sordum ne kadara yaptırdın diye eğer o hamiş kalırsa belki erdem de yaptırabilirim ben ama belli olmaz bnm işim tabi,çok kararsız olduğum için
anatolia nerde ki ben belki umut olur diye düşünmüştüm ama oda hsg istiyor bilmiyorum valla bunnlar bile başlı başına stres doğal yoldan olsa ne olur sanki mafoldumben
neysee herşeyin hayırlısı artık,iş yerindeki bilgisayarım çökmüş yarın büyük ihtimal başka bilgisayarda olurum o yuzden giremeyebilirim kendinize dikkat edin
Allah'a emanet olun canlarımmkaydirigubbakcemile3
pelinim,kardelenim hoşgeldiniz kızlar
nabersiniz bakıyım
benim kociş evde aniden cıkarsam kusura bakmayın kızlar ...bilgisayarımda kapanabilir sorun var heralde...
ohh iyi yapmışsın canım o dersini çalışsınebrarım eşim ders calışıyo icerde bende girip bakayım dedim canım
hoşbulduk canım,o kadar yorgunum ki,yazıları görmekte zorlanıyorum,tabi uykusuzumda,sabah yedide kalktım ve o kadar iş yaptım ki,güya üstten yapcaktım,ama camlara bakılmıyodu,onuda silim,onuda derken,baktım,umumi temizliğe girişmişim.neyse bitti sayılır,bi toz alıncak,onuda sabah alcam,gene çöker zaten diye bıraktım.
bu arada benim listeyide hazırlamışsın canım cok duygulandım ya inşallah allahım dualarımızı kabul eder ebrarcım
ohh iyi yapmışsın canım o dersini çalışsın
off baya iş yapmışsın hadi güle güle kirlet
yine kim geliyo yaa seninde bitmiyo misafirin yatılımı yoksa?
hazırladım tabi canım inşallah vesile olur bebişin gelir bitanem
allahım gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?