mavicim geçmiştesin galiba,sesin çıkmıyo
günaydın kızlar
ebrarım ben duamı okudum canım 25 tane haberin olsun ...
CANIM ALLAH kabul etsin ağzına sağlıkebrar bebke sevmeye gitcekti ama gitmeden uğrarsa eğer,ben derda nın kinide,yeni yapılcak listedekinide okudum 25 er tane,haberi olsun...
ebrarcım bana dua yazmızşın canım ama benim bitmedi hala yoksa okumak isterdim canım kusura bakma olur mu tatlım
DERDANUR için dua listemiz
boncuk................20bitti
ebrar.....................43bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20bitti
azra........................25
derin......................25bitti
samyeli...................20
didgok.....................20bitti
pelin......................25bitti
kardelen.................25bitti
aleyna......................25bitti
kubı...........................25bitti
zeynep.....................20bitti
canım bence doğru karar vermişsin doğal sonuçta hayırlısıyla olucak inşallah kafanda soruı bırakma olumlu dşnki öyle olsun canım .hakkında hayırlısı olur umarımgünaydın kızlar,,
akşam doktordaydık.. yumurta 22 mm olmuş. çok iyi dedi. rahim duvarı kalınlığı 7 mm üstü olması lazım dedi benimki 10 mm çıktı. Oda iyi dedi. ama ben bu iğneleri ilk kullanıyorum. bana hep başından beri kendimiz deneyeceğiz diye biliyorum. akşam muayeneden sonra aşılama yapalım deyince şaşırdım. kendimiz denesek dedim. farketmez sen nasıl kendini rahat edersen öyle yapalım dedi. eşim aşılama yapılsın dedi ben kendimiz deneyelim dedim. doktor tamam semayı tedirgin etmeyelim siz kendiniz deneyin dedi. akşam gece 12,30 da çatlatma iğnesini vurdu.
sizce doğrumu yaptım?
kuzu geçti çok şkr hala içimde tuhaf bir şey var ama oda geçicek inşallahslm kızlar ya kusura bakamyın akşam misafirlerim vardı eşimin arkadaşı ve eşi geldi onlarında bebeği olmuyo tedavideler ne romantizmi kızlar biz tartıştık bile yani tartıştık derken neden ağaldın dedi bende öğülesi,ne dedim analadı tabi bidaha görmiycem dedi üstüne alındı ameliyat olduya sorunu tamamen kendinde görüyo öğle işte sabah aldım gönlünü
ebraraım sende çok üzülmüsüsn canım sıkma canını duada sorun değil yaparız azra gelince
diğer kızlar siz nasılsınız canlarım ben az işm var çıkıyım gelicem yine öptüm sizleri
canım bana bitti yazabilirsin....
turkuazım ve derdacım burdasınız galiba nasılsınız kızlar?
turkuazım bebişten haber varmı inşallah iyiye gidiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?