Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarcım bana dua yazmızşın canım ama benim bitmedi hala yoksa okumak isterdim canım kusura bakma olur mu tatlım

kızlar ben çıkmalıyım,çamaşır ascam,işlerimde var,yarın misafirim gelcek,biraz hazırlık yapmalıyım.

slm kızlar ya kusura bakamyın akşam misafirlerim vardı eşimin arkadaşı ve eşi geldi onlarında bebeği olmuyo tedavideler ne romantizmi kızlar biz tartıştık bile yani tartıştık derken neden ağaldın dedi bende öğülesi,ne dedim analadı tabi bidaha görmiycem dedi üstüne alındı ameliyat olduya sorunu tamamen kendinde görüyo öğle işte sabah aldım gönlünü
ebraraım sende çok üzülmüsüsn canım sıkma canını duada sorun değil yaparız azra gelince
diğer kızlar siz nasılsınız canlarım ben az işm var çıkıyım gelicem yine öptüm sizleri

ebrar bebke sevmeye gitcekti ama gitmeden uğrarsa eğer,ben derda nın kinide,yeni yapılcak listedekinide okudum 25 er tane,haberi olsun...
CANIM ALLAH kabul etsin ağzına sağlık
evet birazdan çıkıyorum görşmek zere sanada kolay gelsin kuzum
ebrarcım bana dua yazmızşın canım ama benim bitmedi hala yoksa okumak isterdim canım kusura bakma olur mu tatlım

canım ben unuttum inanki tamamen
zaten kendime ekledim seninkini olsun bundan sonrakilere okursun inşallah

DERDANUR için dua listemiz
boncuk................20bitti
ebrar.....................43bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20bitti
azra........................25
derin......................25bitti
samyeli...................20bitti
didgok.....................20bitti
pelin......................25bitti
kardelen.................25bitti
aleyna......................25bitti
kubı...........................25bitti
zeynep.....................20bitti

Son düzenleme:
kızlar derdadan sonra peline okuycaz bu akşam listeyi yapıcam inşallah
şimdi çıkmam gerek görşrz canlarım

canım bana bitti yazabilirsin....

canım bence doğru karar vermişsin doğal sonuçta hayırlısıyla olucak inşallah kafanda soruı bırakma olumlu dşnki öyle olsun canım .hakkında hayırlısı olur umarım
kuzu geçti çok şkr hala içimde tuhaf bir şey var ama oda geçicek inşallah
bugnde sırf arkadaşlarımın bebişleriyle vakit geçirdim .iyi geldi meleklerle olmak
dua işi öyle oldu canım azra bişey yazmayınca beklemek zorundayız neyse geç olsunda gç olmasın
canım bana bitti yazabilirsin....

ağzına sağlık tatlım rabbim kabul etsin

turkuazım ve derdacım burdasınız galiba nasılsınız kızlar?
turkuazım bebişten haber varmı inşallah iyiye gidiyordur

kızlar benim bilgisayarımda sorun var aniden kapanıyo ebrarım bugun benim icin dua başlatcak sanıyosam benim icin dua okuyan herkeze cok teşekkür ediyorum şimdiden hepinizden allah razı olsun bu msj belki giremem diye yazıyorum bilgisayarım tamamen bozulabilir giremessem kusura bakmayın inşallah bozulmaz hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olunlumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız

turkuazım ve derdacım burdasınız galiba nasılsınız kızlar?
turkuazım bebişten haber varmı inşallah iyiye gidiyordur

ablam annemdeyim yemek yicektim açık bıraktım sayfayı şimdi gördüm,bebişin durumu aynı iki ay daha kalacakmış hastanede 9 ay tamamlanacak şekilde yani,Allah şifa versin inş...aşılama için nereyi düşünüyorsun sen inş eşin kabul eder de yaptırsınız ablam yaa
sen nerde yaptırırsan bende orda yaptırıcam:),geçen bi arkadaş erdem de yaptırmış aşılamasını daha yeni sordum ne kadara yaptırdın diye eğer o hamiş kalırsa belki erdem de yaptırabilirim ben ama belli olmaz bnm işim tabi,çok kararsız olduğum için
anatolia nerde ki ben belki umut olur diye düşünmüştüm ama oda hsg istiyor bilmiyorum valla bunnlar bile başlı başına stres doğal yoldan olsa ne olur sanki mafoldumben

neysee herşeyin hayırlısı artık,iş yerindeki bilgisayarım çökmüş yarın büyük ihtimal başka bilgisayarda olurum o yuzden giremeyebilirim kendinize dikkat edin
Allah'a emanet olun canlarımmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…