kubı hoşgeldin canım nasılsın
anladım canım iyi etmişsin ramazana girmeden yaptın işte bide bayrama yaparsıneee olcak o kadar,memlekete geldik.,ama bunlar arkadaşlar,yatılı değil yani.
ya benim camlar ters tarafa açılıyo,camı silmek çok zor,sopayla falan silebilyom,ne kadar temizlenirse artık,o yüzdende çok kirlenmeden silemiyorum malesef,mermerleri,çerçeveyi sileyim diye başladoım ama cfamın yanına yaklaşınca bırakılcak gibi değil diye hallettim işte,birazda yordum kendimi,belim falan,ama nasılsa bu ay bebiş umudu yok,bişeycik olmaz o yüzden.
amin bitanem inşallah burdaki butun kızların bebişi gelir fazla bekletmeden canım...bizden önce seninki gelir inşallah :Saruboceq:
canım güle güle çok öptüm bendekızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
hoşbuldum cnm çok iyiyim sen nasılsın gülüm opuyorumnanaktan
ben geldim
hoş geldin kubi,nasılsın canım.bana kandilde dua ettin mi bakim?
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.
canım güle güle çok öptüm bende
ALLAHA emanetsin opuyorumnanaktan
ayy bende iyiyim tatlışım nerelerdesin uğramadın
canım negüzel bir paylaşım ah bide yreğimize anlatabilsek ne güzel olcakda
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
evt cnm eşim gececi gündüz evde oluyo bu haftalık böle olduğu için fazla gelemiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla ben hepinize ettim RABBİM kabul etsin inşallah
evt cnm ben bu yazıyı okudukca üzülmüyorum daha demekki benim için hayırlı değilmiş bu ay diyorum denemelere devam ama az kadı hakkımızda hayırlısı hepimiz için :Saruboceq: olumunekankayizsmile
cnm ismim ebrarsa ebrar kardeşime diyerek dua ettim kardeşim inş. kabul olur sositososito sositososito
canım ismim odeğil ama olsun nerdeyse ikinci ismim oldu .
allah razı olsun sendende btn dua edenlerdende
olsun cnm rabbim bilir çabalarını söledim rabbime boşa çıkartmaz inş. allhım hakkkımızda herşeyin hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5
amin bitanem çok saol yaa
inşallah tez vakitte kavuşuruz minişlerimize
buarada dua okurmusun?
bende herkeze ettim,kadınlar kulübündeki bütün çocuk isteyenlere nasib et rabbim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?