Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım canım iyi etmişsin ramazana girmeden yaptın işte bide bayrama yaparsın
amin bitanem inşallah burdaki butun kızların bebişi gelir fazla bekletmeden canım...bizden önce seninki gelir inşallah :Saruboceq:

ay kuzum amin hep beraber hamiş olalım inşallah ya

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmakve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.
Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek,
ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir.
Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve
Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli,
bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir.
Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını
versin. Amin.

canım negüzel bir paylaşım ah bide yreğimize anlatabilsek ne güzel olcakda
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

canım güle güle çok öptüm bende
ALLAHA emanetsin opuyorumnanaktan

ayy bende iyiyim tatlışım nerelerdesin uğramadın

evt cnm eşim gececi gündüz evde oluyo bu haftalık böle olduğu için fazla gelemiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım negüzel bir paylaşım ah bide yreğimize anlatabilsek ne güzel olcakda
inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

evt cnm ben bu yazıyı okudukca üzülmüyorum daha demekki benim için hayırlı değilmiş bu ay diyorum denemelere devam ama az kadı hakkımızda hayırlısı hepimiz için :Saruboceq: olumunekankayizsmile

evt cnm ben bu yazıyı okudukca üzülmüyorum daha demekki benim için hayırlı değilmiş bu ay diyorum denemelere devam ama az kadı hakkımızda hayırlısı hepimiz için :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canım valla bende dşnyorum bunları ama öyle bi noktada tıkanıyorumki kafayı yiycek gibi oluyorum
dn öyleydim inanki

canım ismim odeğil ama olsun nerdeyse ikinci ismim oldu .
allah razı olsun sendende btn dua edenlerdende

olsun cnm rabbim bilir çabalarını söledim rabbime boşa çıkartmaz inş. allhım hakkkımızda herşeyin hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…