Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar geene geldım sızlere bırsey sormak ıstıyorum ben

sımdı yumurta catlamaması ıle tuplerın tıklalı olması ayrı seyler degılmı

kafam karıstı tuper tıkalı dıyelm yumurta o yuzden mı catlamaz

yoksa o ayrı bu ayrımı

hadi kızlar iyi geceler ben diğer topicede bakıp kaçıyorum
allahrahatlık versin iyki varsınız sizi çok seviyorum olumunekankayizsmile

aleynam hiç belli olmaz kuzum hayırlısı diyelim
evet ptlıcan yapar hele karnıyarık hiç yiyemem bende yağlı şeyleri sevmem pek
ben genelde yemeğini yaparım

ya patlıcanı çok severim ben ama arada benimde midemi bulandırır,hatta hamile gibi baya bulanır midem.

mızmızım ikiside farklı bir durum canım
niye takıldınki hayırdır?bişeymi duydun tatlım

hayır mız mız aynı şey deyil ikisi birbirinden cok ayrı şeyler

sımdı kızlar doktor bana yumurtan catlamıyo dedı

rahım fılmı ıstedı

bence bır kere ınsan bır klomen verırı bır catlama ıcın bırsey verırı demı

yanı yumurtan catlamıo dıye hemen rahım fılmı sıkıntısına soktuya benı acaba mı dedım sımdı alakalı ondan mı ben ıstıyorum kı catlaması ıcın bırseyler olsun ılk basta olmasa rahım fılmı olsun

günaydın kızlar,,
akşam doktordaydık.. yumurta 22 mm olmuş. çok iyi dedi. rahim duvarı kalınlığı 7 mm üstü olması lazım dedi benimki 10 mm çıktı. Oda iyi dedi. ama ben bu iğneleri ilk kullanıyorum. bana hep başından beri kendimiz deneyeceğiz diye biliyorum. akşam muayeneden sonra aşılama yapalım deyince şaşırdım. kendimiz denesek dedim. farketmez sen nasıl kendini rahat edersen öyle yapalım dedi. eşim aşılama yapılsın dedi ben kendimiz deneyelim dedim. doktor tamam semayı tedirgin etmeyelim siz kendiniz deneyin dedi. akşam gece 12,30 da çatlatma iğnesini vurdu.
sizce doğrumu yaptım?

canım bence aşılama yapın daha kaliteli spermler seçiliyor çünkü
yıkanıyor vs.

semacım,neticede yumurtan gelişiyo,bi kendiniz deneyin,dahada olmassa aşılama yaparsınız bence,herşeyin doğalı öncelikli olmalı bana göre.inş.eşindede problem yoksa tutar bu sefer bebiş,merakla bekliyoz.

derdanur nerdesin kuzu,akşam merak ettik seni,romantizm manna oldun dimi?ama arayada hüzün sokmuşun hemen,sanki dünyada herşey bitmiş gibi,du bakalım,daha yeni başladınız,hem daha yaşınız genç,biz gibi sınırda değilsiniz,ne bu karamsarlıkikızcam haaaa.lmaz:

ebrar bebke sevmeye gitcekti ama gitmeden uğrarsa eğer,ben derda nın kinide,yeni yapılcak listedekinide okudum 25 er tane,haberi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…