- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
cnm benim güle güle kirlet cnm benim uyursan dinlenmiş olursun cnm benim opuyorumnanaktan
ben kk yi bırakıp gidene kadar sabah olur,öyle bi bağımlılık yaptı ki burası,gğidemiyorum canım,iki gün sonra sende aynı olursun,burdan çıkış yok,ayyyyy futbol sloganı gibi oldu.sempatiksalakcinni
bende öleyim ama eşim olunca evde girmiyorum ama aklım burda kalıyo şimdi eşim işte ben burdayım
Kızlar size bir sorun olucak acil cevap yazarmisiniz lütfen benim regl 10 günün var ve 3 gündür göbek deligimden aşağıya kahverengi bir çizgi belirdi sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi? Lütfen kızlar yardımınıza ihtiyacım var
cnm burda dua okunuyoya hamiş kalan varmı merak ettim kaydirigubbakcemile2
o her ay bende de oluyo ve belki hamile olabilirsin ama bu kadar erken çıkması mümkün değil ve bu benim düşüncem cnm hakkında hayırlısı olsun kafana takmazsan bebişin sana daha çabuk gelir kaydirigubbakcemile5
canım nasılsın özledim seni uzun zaman oldu görüşmiyelimrb arkadaslar nasilsiniz gorusmeyli uzun zaman oldu giremedik ,koptum burdan
ne var ne yok burda sevindiri haber vardir insallah
canım nerelerdesin sen?nasılsın?minişinde iyimi?allahım umarım tüm bebek isteyenlere nasip eder.
benim hamileliğimde 2,5 ay oldu inşallah herkesin bebeği saglıklı sıhhatli olur.
uzun zaman oldu giremedim çok rahatsızdım birde istanbul dışındaydım herkese şimdiden çok selam görüşmek dileğiyle
canım seninde cuman mübarek olsun .nerdesin sen bakıyım?uğramıyosun hiç.opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben deldim nabersiniz ben iyiym Allaha şükür güzel bi gün cumanız mübarek olsun edilen dualar kabul mevlam yar ve yardımcınız olsun
slm.bu ay aşılama oldum Allahın izniyle15i regl günüm ben testimi 12 gibi yapacam.benide agustos ayı anne adaylarına eklerseniz sevinirim.ne güzel dualı bir topik olmuş.rabbim hepimizi sevindirsin bu ay insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?