Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cnm benim güle güle kirlet cnm benim uyursan dinlenmiş olursun cnm benim opuyorumnanaktan

ben kk yi bırakıp gidene kadar sabah olur,öyle bi bağımlılık yaptı ki burası,gğidemiyorum canım,iki gün sonra sende aynı olursun,burdan çıkış yok,ayyyyy futbol sloganı gibi oldu.sempatiksalakcinni

ben kk yi bırakıp gidene kadar sabah olur,öyle bi bağımlılık yaptı ki burası,gğidemiyorum canım,iki gün sonra sende aynı olursun,burdan çıkış yok,ayyyyy futbol sloganı gibi oldu.sempatiksalakcinni

bende öleyim ama eşim olunca evde girmiyorum ama aklım burda kalıyo şimdi eşim işte ben burdayım

Kızlar size bir sorun olucak acil cevap yazarmisiniz lütfen benim regl 10 günün var ve 3 gündür göbek deligimden aşağıya kahverengi bir çizgi belirdi sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi? Lütfen kızlar yardımınıza ihtiyacım var

cnm burda dua okunuyoya hamiş kalan varmı merak ettim kaydirigubbakcemile2

o her ay bende de oluyo ve belki hamile olabilirsin ama bu kadar erken çıkması mümkün değil ve bu benim düşüncem cnm hakkında hayırlısı olsun kafana takmazsan bebişin sana daha çabuk gelir kaydirigubbakcemile5

cnm burda dua okunuyoya hamiş kalan varmı merak ettim kaydirigubbakcemile2

aşılama olcak olan bi arkadaş hamile kaldı,doğaldan,adı bersu,hpt honey kaldı,boş gebelik miş,alındı,ben kaldım,kimyasal oldu,kendi sonlandı,hatırlayamadığım varsa gelen kızlarda yazarlar.
esra ersoy sorunla ilgili bilgim yok,ben günüm geçene kadar hamile oldum sadece ve o çizgi belirmemişti henüz,sadece karnımda iğne batmaları olmuştu.

Sağol canım sesimi dudugun için kimisi bu belirtiden anlıyormuş hamile olduğunu ben de daha önce hiç olmadı ilk defa böyle birşey olunca merak ettim tekrar sağol

kimse kalmamış anlaşılan,bende gidiyorum,herkeze hayırlı geceler,ben yarın,ancak gece gelebilirim heralde,beni özleyin anacımmmm.-tatlicadiarzu-

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU.........................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
kızlar günü gelenler var inşallah hayırlı haber alırız
adet günü değişenlerde bildirirse listede değişiklik yaparız

YABADABADU........................................ ......................................6 TEMMUZ
GAMZE87........................................... ..........................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34..................................... .......................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4........................................... ...........................................?TEMMUZ
MIZMIZ............................................ .............................................17TEM MUZ
DEKıNMAN.......................................... ..........................................?? TEMMUZ
06SEVINC06........................................ ...........................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................... .............................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL....................................... .......................................19 TEMMUZ
SEYDAM............................................ .............................................29 TEMMUZ
AYSEN_34.......................................... ..........................................30 TEMMUZ
YELıZ............................................. ................................................30 .TEMMUZ

inşallah müjde verirsiniz canlarım

allahım umarım tüm bebek isteyenlere nasip eder.
benim hamileliğimde 2,5 ay oldu inşallah herkesin bebeği saglıklı sıhhatli olur.
uzun zaman oldu giremedim çok rahatsızdım birde istanbul dışındaydım herkese şimdiden çok selam görüşmek dileğiyle

günaydın kızlar ben deldim nabersiniz ben iyiym Allaha şükür güzel bi gün cumanız mübarek olsun edilen dualar kabul mevlam yar ve yardımcınız olsun

slm.bu ay aşılama oldum Allahın izniyle15i regl günüm ben testimi 12 gibi yapacam.benide agustos ayı anne adaylarına eklerseniz sevinirim.ne güzel dualı bir topik olmuş.rabbim hepimizi sevindirsin bu ay insaallah.

KARDELEN.......................................... ...........................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK........................................... .........................................15 AGUSTOS
kızlar regl günümüz aynıymış.sizlerede dua edecem insaallah güzel haberler alırız.

mrb arkadaslar nasilsiniz gorusmeyli uzun zaman oldu giremedik ,koptum burdan
ne var ne yok burda sevindiri haber vardir insallah
canım nasılsın özledim seni uzun zaman oldu görüşmiyeli
bizde durumlar aynı sende ne var ne yok tatlım?
canım nerelerdesin sen?nasılsın?minişinde iyimi?
çok öptüm canım allaha emanet ol
günaydın kızlar ben deldim nabersiniz ben iyiym Allaha şükür güzel bi gün cumanız mübarek olsun edilen dualar kabul mevlam yar ve yardımcınız olsun
canım seninde cuman mübarek olsun .nerdesin sen bakıyım?uğramıyosun hiç.opuyorumnanaktan
slm.bu ay aşılama oldum Allahın izniyle15i regl günüm ben testimi 12 gibi yapacam.benide agustos ayı anne adaylarına eklerseniz sevinirim.ne güzel dualı bir topik olmuş.rabbim hepimizi sevindirsin bu ay insaallah.

inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur canım
buarada hoşgeldin topicimize .topicimiz güzeldir herzaman bekleriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…