Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kzı siz ban diyodunuz romantizmin doruklarında diye ama topluca romantik bi gece gerçiriyonuz anlaşılan
neyse bebekler gelir belkim fisfisfis fisfisfis fisfisfis ben beklemeye razıyım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
desemde siz inanmayın çok korktum evde kimse yok tobicte yok eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

neyse kızlar ben kaçtım ebrarcım geçmişe dönemzsin belki ben duamı opkudum balım eklersin olurmu
benim çok uykum gelidi bekleye bekeye
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ben kaçtım öpüyorum hepininizi Şeniz Şeniz Şeniz
görüşürz canlarım

ay canım hadi hayırlısı inşallah
minişin sağlıkla gelsin hiç bırakmasın seni .mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımda olucaksın tatlım .allah gönlüne göre versin :Saruboceqpuyorumnanaktan

gene kimse yok ebrarcım ban bitti yazarsın canım ben okudum mevlam kabul etsin elleri yumuk yumuk yanakları tombik tombik bebekler versin mevlam tez vakitte arkadaşımız ve bize AMİNNNNNNNN
canım ağzına sağlık
RABBİM kabul etsin inşallah
aminnnnnnnn diyorum yürekten

canım ben geldim sen gidiyosun yeni eve girdim inanki .
ama diğer kızlara cezamı kessek bende gelip gidiyorum kimse yok alsanaalsanasmile
neyse hadi öptüm seni iyi uykular

ya eşim arkadaşlarının maçını izlemeye gitti benimde canım sıkıldı o olsa vermez bana pc yi bende size baktım kimse yok

iyidir canım yaa aynı annemlerdeydim yeni girdim eve kocişe yemek vericem garibim beni bekliyo :))
çıkıyomusun hemen yarım saate burda olurum ama uykun geldiyse git kuzum

kardeloşta uğramadı bugün şimdi koşturuyordur misafiri gelicekti .neyse akşama görüşürüz
evet canım yaaa,koşturdum baya,mi,safirler gitikten sonrada koşturdum,çünkü çok çocuk vardı ve ev yeniden temizlenmek gerekti,ama bitirdim,düğüne gittim,şimdide burdayım ama sen gidiyon,neyse derda var,onla konuşuruk bizde.
canım ben şimdi çıkıyorum kusura bakma eşime yemek vericem gelirimde sen gidersin heralde

bayanssulusmilebayanssulusmile

kardeloş hoşgeldin kuzum demek yeniden temizledin
ay valla öyle oluyo aslında hiç temizlik yapmasan daha iyi ama olmuyo işte .
1 çocuk 10 kadına bedel oluyo ay belkide çocuğumuz olunca bizide istemiycekler böyle :))aman olsunda gitmem kimsenin evine

selam kıslar size bişi sorucam ama çekiniyorum
eşimin menisi jelimsi çıkıyor sizinde başınıza geldimi 2 sebepten olurmuş ya iltihap vardır yada uzun süren cinsel pehriz
bizinki 2. galiba düzenli ilişkide bulunmadık bu aralar ondan diyor eşim ben çok korkuyorum ya spermler ölürse diye bana yardım edin eşim 3 gün sonra örnek verecek tüp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…