Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben yelizimi,derinimi,boncuğumu özledim yaa :2:
buarada ezgimin eşi ameliyat olmuştur heralde inşallah çok güzel başarılı bir ameliyat olmuştur .RABBİM tez zamanda güldürsün yüzlerini

canim nasilsin?? mafoldumbenmafoldumbenben hic iyi degilim adet tarihim evet 29 temmuz du ama ben hep iki gün önce olurdum 27sinde sana söylemistim adet oldum diye sadece lekelenme oldu öyle kaldi egerki hamileysem mahvoldum cünkü böbreklerimden dolay film cekildim ne yapacagim bilemiyorum rabbim bu seferde beni böyle siniyor allahim bir kere daha bebegimi kaybetmeye dayanamam bana dua edin neolur bir gün daha bekleyip doktora gidicem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ay seydam gerçektenmi canım ya belkide o gördüğün yerleşmeydi hiç korkma bebişinin olduğunu bilmiyodun ve RABBİMİN izniyle bebiş varsada hiç bişeycik olmaz .ay hadi hayırlısı çok sevndim şimdi ümitlendim çok .sende olumlu düşün bitanem herşey güzel olucak
bak benim görümcemin gelini hacca gidecekleri için 3 ay doğum kontrol hapı kullandı meğerse hamileymiş hacdan dönünce anladı okadar hap içti ççok şükür hiçbişey yok doğumunada 2 hafta kaldı .sende boşuna üzme kendini inşallah bebişin seninledir kuzum
dualarım seninle opuyorumnanaktan

bide seydam bişey diycem sana sen ilk adet oldum dediğinde içimden şey geçmişti
adet değil bu galiba belkide yerleşme demiştim şimdi okuyunca inan çok tuhaf oldum .dilerim hissettiğim gibidir .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun

canim kalbinin güzelligine okadar inaniyorumki allah razi olsun inan suan ne yapacagimi bilemiyorum kafam cok karisik esimi aradim test alip gelecek cok korkuyorum eger hamileysem neolacak bebegime bisey olursa allahima emanet :Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben

canım nasılsın özledim seni uzun zaman oldu görüşmiyeli
bizde durumlar aynı sende ne var ne yok tatlım?

saol canim benimya iyim yogunluk blogdu isti ,bide bi iki hafta bilgisayaraim yoktu oyle boyle gunler gecti
bugun aksamda annemler geliyo almanyadan ev temizleme yemek su bu baya yine yogun geciyo ,annemide cok ozledim iki gunlugune geliyolar
pazartesi yeni ise basliyorum hayirlisiyla iste boyle canim
bizde yeni bi gelisme yok esim ve ben ilac kullaniyoruz, belki 11.ayda gelmeyi dusunuyoruz
bende ozledim ya yine fazla giremem heralde ,ama arada gelirim boyle :) optum seni

slm kızlar yoksunuz yine benim pazar vardı bugün dolaştım biraz sizden naber giremezsem kusura bakmayın eşimden fırsat bulamıyorum ama kalbim sizinle

Slm Kızlar

Ebrarcım ayseni sormuşsun,haber yok canım henüz
Adet olmadığını biliyorum ama test de yapmadı sanırım
Bi haber gelirse yazarım ben
İyi akşamlar

slm kızlar 26 temmuzda ilk aşılamamı oldum. bugün doktora gittim. yumurtalıklarım çok fazla büyümüş dedi ve progestan verdi. adet tarihim 15 ağustos adet olmassan gel hamilelik varmı diye bakacaz dedi.ben 10 gün sonra kan testi yapar bakarız der sanmıştım (( ama beklicez diyor ve yumurtalıkların fazla büyümesi beni korkuttu biraz canım sıkıldı. yinede canımı sıkmamaya çalışacam çünkü bu bebeği herşeyden çok istiyorum.

canım yaa sende öylesin inanki
hiç canını sıkma varsada rabbim onu esirgemiştir boşuna kafanı kurcalama .
dua edelim hamiş olasın canım .ay yaptınmı testi acaba haberde vermemişsin inşallah pozitif çıkar bitanem
canım gözünaydın anneciğin geliyomuş .ne mutlu sana kısadaolsa hasret giderirsiniz
buarada bloga bakıyorum yeni tarifler var hepsi birbirinden güzel .maşallah sana marifetli hatunsun .
çok öptüm seni kolaylıklar diliyorum canım
mrb kızlar,nasılsınız?
samyelim sen nasılsın?artık gün sayıcaz hep birlikte inşallah
bir şey değil canım beni de listeye alırmısın benim adet tarihim 15 temmuz
tamam canım eklemez olurmuyum inşallah gelmiycek kırmızılarda hamişlere terfi edeceksin
Slm Kızlar

Ebrarcım ayseni sormuşsun,haber yok canım henüz
Adet olmadığını biliyorum ama test de yapmadı sanırım
Bi haber gelirse yazarım ben
İyi akşamlar
ay canım çok saol yaa haber verdiğin için
adet olmamasıda büyük bişey inşallah 9 ay hiç gelmez .
eğer haber gelirse söylersen çok mutlu oluruz .rabbim senide tez vakitte güldürsün inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir .

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU.........................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................30 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

PELİN İÇİN DUA LİSTESİ
kardelen.................25bitti
ebrar.......................40
boncuk....................30
derda.......................25bitti
aleyna ......................25
samyeli.....................25
zeyn.........................20
derin.........................30
azra..........................25
turkuaz......................25
didgok.......................20bitti
kubı...........................23

listemiz tamamdır kızlar .okuyan bildirirse sevinirim RABBİM kabul etsin dualarımızı

Son düzenleme:
ay canım çok saol yaa haber verdiğin için
adet olmamasıda büyük bişey inşallah 9 ay hiç gelmez .
eğer haber gelirse söylersen çok mutlu oluruz .rabbim senide tez vakitte güldürsün inşallah

.

Ne demek canım yerimseniben
Evet adet olmaması da büyük bişey bakalım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
Klomen kullanmıştım bu gece iğnemi yaptırıyorum ben de, dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar opuyorumnanaktan

gene kimse yok ebrarcım ban bitti yazarsın canım ben okudum mevlam kabul etsin elleri yumuk yumuk yanakları tombik tombik bebekler versin mevlam tez vakitte arkadaşımız ve bize AMİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…