canim nasilsin?? mafoldumbenmafoldumbenben hic iyi degilim adet tarihim evet 29 temmuz du ama ben hep iki gün önce olurdum 27sinde sana söylemistim adet oldum diye sadece lekelenme oldu öyle kaldi egerki hamileysem mahvoldum cünkü böbreklerimden dolay film cekildim ne yapacagim bilemiyorum rabbim bu seferde beni böyle siniyor allahim bir kere daha bebegimi kaybetmeye dayanamam bana dua edin neolur bir gün daha bekleyip doktora gidicem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenYABADABADU........................................ ......................................6 TEMMUZ
GAMZE87........................................... ..........................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34..................................... .......................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4........................................... ...........................................?TEMMUZ
MIZMIZ............................................ .............................................17TEM MUZ
DEKıNMAN.......................................... ..........................................?? TEMMUZ
06SEVINC06........................................ ...........................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................... .............................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL....................................... .......................................19 TEMMUZ
SEYDAM............................................ .............................................29 TEMMUZ
AYSEN_34.......................................... ..........................................30 TEMMUZ
YELıZ............................................. ................................................30 .TEMMUZ
inşallah müjde verirsiniz canlarım
canim nasilsin?? mafoldumbenmafoldumbenben hic iyi degilim adet tarihim evet 29 temmuz du ama ben hep iki gün önce olurdum 27sinde sana söylemistim adet oldum diye sadece lekelenme oldu öyle kaldi egerki hamileysem mahvoldum cünkü böbreklerimden dolay film cekildim ne yapacagim bilemiyorum rabbim bu seferde beni böyle siniyor allahim bir kere daha bebegimi kaybetmeye dayanamam bana dua edin neolur bir gün daha bekleyip doktora gidicem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bide seydam bişey diycem sana sen ilk adet oldum dediğinde içimden şey geçmişti
adet değil bu galiba belkide yerleşme demiştim şimdi okuyunca inan çok tuhaf oldum .dilerim hissettiğim gibidir .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
canim kalbinin güzelligine okadar inaniyorumki allah razi olsun inan suan ne yapacagimi bilemiyorum kafam cok karisik esimi aradim test alip gelecek cok korkuyorum eger hamileysem neolacak bebegime bisey olursa allahima emanet :Saruboceq::Saruboceq:mafoldumbenay seydam gerçektenmi canım ya belkide o gördüğün yerleşmeydi hiç korkma bebişinin olduğunu bilmiyodun ve RABBİMİN izniyle bebiş varsada hiç bişeycik olmaz .ay hadi hayırlısı çok sevndim şimdi ümitlendim çok .sende olumlu düşün bitanem herşey güzel olucak
bak benim görümcemin gelini hacca gidecekleri için 3 ay doğum kontrol hapı kullandı meğerse hamileymiş hacdan dönünce anladı okadar hap içti ççok şükür hiçbişey yok doğumunada 2 hafta kaldı .sende boşuna üzme kendini inşallah bebişin seninledir kuzum
dualarım seninle opuyorumnanaktan
canım nasılsın özledim seni uzun zaman oldu görüşmiyeli
bizde durumlar aynı sende ne var ne yok tatlım?
canım yaa sende öylesin inankicanim kalbinin güzelligine okadar inaniyorumki allah razi olsun inan suan ne yapacagimi bilemiyorum kafam cok karisik esimi aradim test alip gelecek cok korkuyorum eger hamileysem neolacak bebegime bisey olursa allahima emanet :Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben
canım gözünaydın anneciğin geliyomuş .ne mutlu sana kısadaolsa hasret giderirsinizsaol canim benimya iyim yogunluk blogdu isti ,bide bi iki hafta bilgisayaraim yoktu oyle boyle gunler gecti
bugun aksamda annemler geliyo almanyadan ev temizleme yemek su bu baya yine yogun geciyo ,annemide cok ozledim iki gunlugune geliyolar
pazartesi yeni ise basliyorum hayirlisiyla iste boyle canim
bizde yeni bi gelisme yok esim ve ben ilac kullaniyoruz, belki 11.ayda gelmeyi dusunuyoruz
bende ozledim ya yine fazla giremem heralde ,ama arada gelirim boyle :) optum seni
samyelim sen nasılsın?artık gün sayıcaz hep birlikte inşallahmrb kızlar,nasılsınız?
tamam canım eklemez olurmuyum inşallah gelmiycek kırmızılarda hamişlere terfi edeceksinbir şey değil canım beni de listeye alırmısın benim adet tarihim 15 temmuz
ay canım çok saol yaa haber verdiğin içinSlm Kızlar
Ebrarcım ayseni sormuşsun,haber yok canım henüz
Adet olmadığını biliyorum ama test de yapmadı sanırım
Bi haber gelirse yazarım ben
İyi akşamlar
slm kızlar 26 temmuzda ilk aşılamamı oldum. bugün doktora gittim. yumurtalıklarım çok fazla büyümüş dedi ve progestan verdi. adet tarihim 15 ağustos adet olmassan gel hamilelik varmı diye bakacaz dedi.ben 10 gün sonra kan testi yapar bakarız der sanmıştım (( ama beklicez diyor ve yumurtalıkların fazla büyümesi beni korkuttu biraz canım sıkıldı. yinede canımı sıkmamaya çalışacam çünkü bu bebeği herşeyden çok istiyorum.
ay canım çok saol yaa haber verdiğin için
adet olmamasıda büyük bişey inşallah 9 ay hiç gelmez .
eğer haber gelirse söylersen çok mutlu oluruz .rabbim senide tez vakitte güldürsün inşallah
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?